bretsos
Μπάμιας
- Μηνύματα
- 17.223
- Reaction score
- 51.891
281 είναι τα πρακτικά βάτ, βγήκα για μια δυνατή στο τσάκα πίκο μπιρμπιλίκο και όπως αποδείχθηκε είχα τρομερή διάθεση!!

Ανανέωσης , έκπληξης : το woosh πλέον ρυθμίζει και φορτίο στο toorx ! Από αληθοφάνεια του Χρήστου δεν θα τον αρες αλλά μια προπόνηση με αλλαγές διαστήματα κλπ πλέον βγαίνει αυτόματαΕγώ έχω πάρει ένα toorx που δείχνει σοβαρό απλά στις προπονητικές εφαρμογές δεν αλλάζει αυτόματα το φορτίο στις ανηφόρες (πρέπει να πατήσεις εσύ κουμπιά)
Όρθιο θα έλεγα , αναδίπλωση δεν παίζει για κάτι καλό μιλάμε για 50κιλα μηχάνημα τουλάχιστον.
Μέση μέση δεν πάω, αλλά όχι τελείως δεξιά, σχεδόν ποτέ. Και για να αποφύγω ότι υπάρχει δεξιά, από λακούβες, σπασμένη άσφαλτο και διάφορα που θα κάνουν ζημιά, μεχρι και να για μην με περνάνε οι άλλοι αέρα πατέρα, κολλητά δίπλα μου με ταχύτητα, αλλά να κόβουν αναγκαστικά πριν την προσπέραση με μεγαλύτερη ασφάλεια (δεν το κάνω πάντα, αλλά συχνά). Επίσης το ραντάρ μου είναι χρήσιμο και στις αριστερές διασταυρώσεις, αντί να πάω δεξιά και να περιμένω να περάσουν όλοι, βλέπω τι έρχεται από πίσω, πάω αριστερά στην μέση του δρόμου (κάνω σινιάλο και με το χέρι), και στρίβω πιο άνετα (συνήθως παλι).Το radar εκτός της ασφάλειας που προσφέρει, έχει και μια άλλη ιδιότητα.
Όταν πλέον το συνηθίσεις και μάθεις να το εμπιστεύεσαι πας καταμεσής στο ρεύμα του δρόμου, αυτό σε γλυτώνει από φούιτ.
Στη άκρη του δρόμου όταν παέντς συνεχώς είναι πχιο πιθανόν να βρεθεί κάτι που θα τρυπήσει το ελαστικό, ενώ στη μέση είναι καθαρές οι γραμμές από τη διέλευση των αυτοκινήτων με υψηλές ταχύτητες.
Όλα αυτά στη επαρχία.
Από τι σπάνε, σκουριάζουν; Έτσι είχαν σπάσει στο δικό μου road, από σκουριά (αλλά σε άλλη περίπτωση είχαν χαλάσει από την αλμύρα της περιοχής τα αλουμινένια 'βιδάκια' - πως τα λένε δεν θυμάμαι - που τις κρατάνε στην ζάντα)... έχω αλλάξει τροχούς (είχα πάρει κι ακτίνες, αλλά ήταν γενικής χρήσης... και την πάτησα αφού δεν έκαναν για τον συγκεκριμένο τροχό! Τουλάχιστον έμαθα πώς συναρμολογείται ένας τροχός με ακτίνες (αφού τις άλλαξα όλες).
Οι ακτίνες σπάνε επειδή κάποιος που πήγες το ποδήλατο για συντήρηση τις εσφιξε στο περίπου, είναι το σύνηθες πρόβλημα στο Ελλάντα.
Εδώ στη Λάρσα υπάρχουν δρόμοι ταχείας κυκλοφορίας που δεν έχουν πολύ κίνηση, σε αυτά τα τμήματα των δρόμων πάω μέση στο ρεύμα κυκλοφορίας, μόλις χτυπήσει το ραντάρ ρίχνω τα μάτια στο όργανο για να δω πόσα αυτοκίνητα έρχονται και πάω άμεσα στη άκρη του δρόμου, μόλις με προσπαράσουν και εφόσον με ειδοποιήσει ηχητικά το ραντάρ ότι δεν υπάρχει άλλο όχημα στη εμβέλεια των 200 μέτρων, επιστρέφω πάλι στη μέση του δρόμου.Μέση μέση δεν πάω, αλλά όχι τελείως δεξιά, σχεδόν ποτέ. Και για να αποφύγω ότι υπάρχει δεξιά, από λακούβες, σπασμένη άσφαλτο και διάφορα που θα κάνουν ζημιά, μεχρι και να για μην με περνάνε οι άλλοι αέρα πατέρα, κολλητά δίπλα μου με ταχύτητα, αλλά να κόβουν αναγκαστικά πριν την προσπέραση με μεγαλύτερη ασφάλεια (δεν το κάνω πάντα, αλλά συχνά). Επίσης το ραντάρ μου είναι χρήσιμο και στις αριστερές διασταυρώσεις, αντί να πάω δεξιά και να περιμένω να περάσουν όλοι, βλέπω τι έρχεται από πίσω, πάω αριστερά στην μέση του δρόμου (κάνω σινιάλο και με το χέρι), και στρίβω πιο άνετα (συνήθως παλι).
Τους βλέπω τους δρόμους της Λάρσας... και ζηλεύω λίγο! Εδώ, από αυτόν τον παλαβό Λαρισαίο...