- Reaction score
- 26.100
κάποτε ένα τίμιο canyon endurance με 105 σειρά rim είχε 1500 ευρώ.
πλέον έχει κοντά στα 1700
www.canyon.com
τώρα σε όλα αυτά υπάρχουν σοβαροί συμβιβασμοί, αλλά σε αυτήν την κατηγορία των 1300-1700 ευρώ ο βασικός συμβιβασμός είναι οι τροχοί που αποτελεί είδος προς εύκολη αναβάθμιση όποτε και αν το επιθυμήσει κάποιος.
πιο χαμηλά συμβιβάζεσαι και στο groupset από όπου η αναβάθμιση είναι πιο ακριβή και φυσικά ο σκελετός είναι πάντα ένα θέμα.
επίσης εδώ υπάρχει ενδιαφέρον
www.stevensbikes.de
αλλά γενικά κάποιος πρέπει να αποφασίσει αν ξεκινάει για να ασχοληθεί ή ξεκινάει και βλέπουμε.
τώρα στα μτχ μπορεί να βρει κάποιος το "εισαγωγικό φθηνό" ποδήλατο ενός ποδηλάτη που ξεκίνησε και πάει παρακάτω, με τις όποιες φθορές μπορεί να έχει αυτό. Δεν έχει εύκολη απάντηση το ερώτημα.
η περίπτωσή μου πχ όταν πήρα το canyon μαζεμένος να μην δώσω λεφτά πολλά και πάνε κουβά αποδείχθηκε οτι θα μου έβγαινε φθηνότερα να αγόραζα κάτι αρκετά καλύτερο και να μην αλλάξω μετά ποδήλατο, αλλά αυτό δεν το ξέρεις εξ αρχής και επιπλέον δεν έχεις κατευθύνσεις να ξέρεις τι χρειάζεσαι.
πλέον έχει κοντά στα 1700
Endurace 7 RAW
With its relaxed geometry and dialled handling plus the added control of disc brakes, this comfortable, fast aluminium endurance bike eats up mile after mile on your longest rides.
πιο χαμηλά συμβιβάζεσαι και στο groupset από όπου η αναβάθμιση είναι πιο ακριβή και φυσικά ο σκελετός είναι πάντα ένα θέμα.
επίσης εδώ υπάρχει ενδιαφέρον
Race - Stevens Bikes 2025
The bike-programme 2021 - cutting-edge bicycles at reasonable prices.
τώρα στα μτχ μπορεί να βρει κάποιος το "εισαγωγικό φθηνό" ποδήλατο ενός ποδηλάτη που ξεκίνησε και πάει παρακάτω, με τις όποιες φθορές μπορεί να έχει αυτό. Δεν έχει εύκολη απάντηση το ερώτημα.
η περίπτωσή μου πχ όταν πήρα το canyon μαζεμένος να μην δώσω λεφτά πολλά και πάνε κουβά αποδείχθηκε οτι θα μου έβγαινε φθηνότερα να αγόραζα κάτι αρκετά καλύτερο και να μην αλλάξω μετά ποδήλατο, αλλά αυτό δεν το ξέρεις εξ αρχής και επιπλέον δεν έχεις κατευθύνσεις να ξέρεις τι χρειάζεσαι.