Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 39.465
Άστα αυτά, το αγροτικό θέλουμε, ει δυνατόν με την εξαδέλφη στην καρότσα να τραγουδάει δημοτικά
Ωραία, αφού το έκανες εικόνα, βάλε στο AI τη ξαδέρφη με παραδοσιακή στολή ηπειρότησας στη καρότσα ενός RAM 1500 TRX να δούμε το τελικό αποτέλεσμαΆστα αυτά, το αγροτικό θέλουμε, ει δυνατόν με την εξαδέλφη στην καρότσα να τραγουδάει δημοτικά
Λογικό, εγώ ουσιαστικά μετά τα χειρουργεία στη αποκατάσταση έμεινα με ένα παράλυτο αριστερό χέρι, δεν μπορούσα να το σηκώσω, μόνο στα δάχτυλα είχα κίνηση.Θέλει παραπάνω ενδυνάμωση μιας και στην ουσία ήταν ακίνητο 2 μήνες. Θέλει το χρόνο του.
Αφού έκανα 1 ώρα για εμένα είναι εξαιρετικό. Έχω χάσει 7 κιλά και γενικά κάνω επανεκκίνηση με καλές προϋποθέσεις. Μόλις τελείωσα τον 1ο μήνα φυσικοθεραπεία με αρκετή βελτίωση. Ο πόνος θα φύγει τελείως μετά από πολύ πολύ καιρό, δυστυχώς.Λογικό, εγώ ουσιαστικά μετά τα χειρουργεία στη αποκατάσταση έμεινα με ένα παράλυτο αριστερό χέρι, δεν μπορούσα να το σηκώσω, μόνο στα δάχτυλα είχα κίνηση.
Με το καιρό επανήλθε κάπως η κίνηση από το ώμο, τη μεγάλη διαφορά όμως τη έκαναν οι φυσικοθεραπείες.
Πήγαινα για 3 μήνες, σχεδόν κάθε μέρα, μιλάμε έφαγα πολύ ξύλο, έκλαιγα από το πόνο.
Κάνε τουλάχιστον μια μικρή περιγραφή της ξαδέρφης, πώς είναι, ψηλή κοντή, μελαχρινή, ξανθιά, κοκκινομάλλα, λεπτή, χοντρή, μικρό ή μεγάλο μπαλκόνι, περιφέρεια χωριού ή περιφέρεια Αθήνας, κλπ, κλπ! Πώς να φανταστεί την ξαδέρφη, ό,τι να 'ναι;![]()
![]()
![]()
Ναι θέλει χρόνο και υπομονή, καλή δύναμη!!Αφού έκανα 1 ώρα για εμένα είναι εξαιρετικό. Έχω χάσει 7 κιλά και γενικά κάνω επανεκκίνηση με καλές προϋποθέσεις. Μόλις τελείωσα τον 1ο μήνα φυσικοθεραπεία με αρκετή βελτίωση. Ο πόνος θα φύγει τελείως μετά από πολύ πολύ καιρό, δυστυχώς.
Τελικά, μάλλον δεν είναι ΒΟΑ, αλλά κάποια παραλλαγή. Θα το δω ξανά και θα επανέλθω.Άρα έχεις εικόνα, τα boa li2 με τη μικρό ρύθμιση +/- κάνει τη διαδικασία παιχνίδι όταν είσαι κουμπωμένος πάνω στο ποδήλατο.
Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα μιλήσω με κατάστημα για bike fit και θα τους πω να τα "σπρώξουν". Όχι για κάτι άλλο, αλλά επειδή αυτό το "κλικ" που λες, είναι, για μένα, κάτι εντελώς απροσδιόριστο και διστάζω να το κάνω μόνος μου. Δηλαδή, το "ένα κλικ" πόσο είναι; Ένα χιλιοστό; Τρία χιλιοστά; Δέκα χιλιοστά; Κατάλαβες.Λοιπόν Γιώργη, τα παπούτσα είναι τέρμα αγωνιάρικα, βάλε τα σχαράκια (άμα θες) ένα κλίκ μπροστά από τα μετατάρσια, ένα κλίκ πίσω η σέλα και θα δεις τι κάνουν![]()
Εσύ έχεις μεγαλύτερη φαντασία από το ΑΙ.Προς το παρόν την φαντάζομαι σαν Μπρετσο αλλά ξυρισμένο
Ο κανόνας λέει ότι παίζεις +/- 10mm.Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα μιλήσω με κατάστημα για bike fit και θα τους πω να τα "σπρώξουν". Όχι για κάτι άλλο, αλλά επειδή αυτό το "κλικ" που λες, είναι, για μένα, κάτι εντελώς απροσδιόριστο και διστάζω να το κάνω μόνος μου. Δηλαδή, το "ένα κλικ" πόσο είναι; Ένα χιλιοστό; Τρία χιλιοστά; Δέκα χιλιοστά; Κατάλαβες.
Κάνε τουλάχιστον μια μικρή περιγραφή της ξαδέρφης, πώς είναι, ψηλή κοντή, μελαχρινή, ξανθιά, κοκκινομάλλα, λεπτή, χοντρή, μικρό ή μεγάλο μπαλκόνι, περιφέρεια χωριού ή περιφέρεια Αθήνας, κλπ, κλπ! Πώς να φανταστεί την ξαδέρφη, ό,τι να 'ναι;![]()
![]()
![]()
Ηπειρώτισσα αφού σε λέει ΣΥΝ όμορφη σημαίνει αμέσως αμέσως :Προς το παρόν την φαντάζομαι σαν Μπρετσο αλλά ξυρισμένο
Ποτέ θα πας στο βουνό τελικά ;Ο κανόνας λέει ότι παίζεις +/- 10mm.
θεωρώ ότι είναι υπερβολή ο κανόνας, 1cm μπροστά ή πίσω αλλάζει δραματικά τη στάση πάνω στο ποδήλατο.
Προσωπικά παίζω 2-3mm, στα gaerne τα σχαράκια τα είχα ακριβώς πάνω στα μετατάρσια, τα sidi μετά από δοκιμές τα έβαλα 2mm μπροστά, προς τα δάχτυλα δλδ.
Εδώ ένα άρθρο που τα εξηγεί καλύτερα.
Πάτα μια προσευχή για μένα μια φορά τη μέρα καλού-κακού, στη υπογραφή δεν έβαλα τυχαία τα περί μαγνήτηΠοτέ θα πας στο βουνό τελικά ;
Για να αρχίσω τις προσευχές ρωτάω μπας και γλυτώσεις.
![]()
![]()
Ηπειρώτισσα αφού σε λέει ΣΥΝ όμορφη σημαίνει αμέσως αμέσως :
α) Σχετικά ψηλή 1.71 ... 1.72... 1.74.
β) Ξανθιά - καστανόξανθη.
γ) Γαλανομάτα ή πρασινομάτα.
δ) Λεπτό κορμί με λίγη παραπάνω περιφέρεια απο ότι θα υποδήλωνε το λεπτό κορμί.
ε) Άσπρο δέρμα.
ζ) λίγο άσχημη ή ελαφρώς στραβή μύτη που όμως δεν την παρατηρείς ώς πολυ άσχημη.
η) Μάτια βαθουλωτά κάπως αλλά εντυπωσιακά.
θ) Ωραία γραμμή χεριού απο τον ώμο και κάτω.
ι) Μεγάλα στήθη.
κ) Όχι τόσο καλά αλλά σχετικά flat οπίσθια.
Δεν είναι Κρητικιά ή Θεσσαλονικιά βέβαια σαν του Σώτου εκεί τις όμορφες και πάνω αλλά .... γούστα είναι αυτά.
![]()
Μη βάλεις τρίχα .... θα αηδιάσουμε.![]()
Δεν ξέρω.... Ηπειρώτισσα είπε.Ηπειρώτισσα είναι η γυναίκα μου. Σουλιωτισσα, ντεμεκ. Εάν της πεις "ηπειρωτισσες" τις Λαρισαιες, δεν εγγυώμαι ότι θα βγάλεις τη νύχτα
Πες της ... έχω έναν Ηπειρώτη που λέει ότι τους Νότιους Ηπειρώτες δεν τους θεωρούμε Ηπειρώτες. Αυτό θα την τρελάνει (γιατί είναι και αλήθεια και σίγουρα θα το ξέρει και θα το έχει ακούσει).Ηπειρώτισσα είναι η γυναίκα μου. Σουλιωτισσα, ντεμεκ. Εάν της πεις "ηπειρωτισσες" τις Λαρισαιες, δεν εγγυώμαι ότι θα βγάλεις τη νύχτα
Ενώ τώρα που μεγάλωσες;Μικρός στο σπίτι δεν μιλούσαμε ελληνικά,