Ποδήλατο

Reaction score
20.461
Η μηνιαία είναι Οκ για κάποιον που το χρησιμοποιεί για πρώτη φορά, για κάποιον θα κάνει στη χάση και στην φέξη, μια φορά κάθε μερικούς μήνες, αλλά εσύ το χρησιμοποιείς συνέχεια βρε Χρήστο, κάνε μια ετήσια και τα ρέστα (με την αύξηση είναι 60 ευρώ) πάρτα... ποιοτικές μπάμιες! ή έστω... τακάκια για τα δισκόφρενα! :roflmao: :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.070
Τώρα που το συζητάμε, δεδομένης της αύξησης, θα το κάνω, εχς δίκιο. :thumbsup:
Και αν με χάσει καμιά πατρίδα, χαλάλι τους επειδή όντως κάνουν σοβαρή δλειά εκεί στο rouvy.
Κάθε μέρα το χρησιμοποιώ, κάποιες φορές και δγιό φορές τη μέρα, η σφουγγαρίστρα έχει πάρει φωτιά, μισό κουβά ιδρώτα μαζεύω κάθε φορά... Πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθώ και με τον ανεμιστήρα, μόλις επιστρέψω στη βάση θα τον παραγγείλω και αυτόν.

Reaction score
20.461
Αν την κάνεις και τώρα την ανανέωση, πριν λήξει ο μήνας που έχεις τώρα και πριν τις 16 που γίνεται η αύξηση, θα την πάρεις με την τωρινή τιμή, πριν την αύξηση. 149 δολάρια, δεν θυμάμαι αν τα μετατρέπουν 1:1 σε ευρώ, όπως συνηθίζουν, ή απλά γίνεται η μετατροπή με την τρέχουσα αξία συναλλάγματος (συν κάτι ψιλά που βάζουν οι τράπεζες).

ΥΓ. Όντως 1:1 το έχουν οι κιορατάδες (τώρα το πρόσεξα στο δικό σου screenshot, που είναι σε ευρώ, σε μένα αναφέρουν σε δολάρια). Νομίζω ότι επίτηδες είχα επιλέξει πληρωμή σε δολάρια, με την μετατροπή κερδίζω την διαφορά αφού το δολάριο είναι χαμηλότερα από το ευρώ. Αν δηλαδή δεν κάνω λάθος, τα 150 δολάρια πάνε περιπου στα 131 ευρώ σήμερα, αν βάλω και την έκπτωση 18% μαζί με ό,τι κρατάει η τράπεζα για την μετατροπή, μάλλον δεν θα πληρώσω πάνω από 110 ευρώ! Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος βέβαια γι αυτό, πρέπει να το δω στο site όταν πάω να πληρώσω...

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.070
Εσύ το ήξερες ότι οι φωτοχρομικός φακός της oakley στα 2-3 χρόνια ξεφλουδίζει και είναι για πέταμα?
Εγώ το έμαθα από πρώτο χέρι, τα πρόσεχα κιόλας, πλύσιμο με νεράκι και σαπούνι και πότε σκούπισμα με πανάκια.
Όπως και να έχει πάντως είναι ο μαναδικος φακός που με βόλεψε ποδηλατικά, έχω δοκιμάσει prizm road & prizm trail, ο φωτοχρομικός ήταν ο καλύτερος σε όλες τις συνθήκες.
Αυτή τη φορά είπα να δοκιμάσω τον καινούριο clear black, ο black iridium δεν γίνονταν τελείως διαυγής στο σκοτάδι και περιόριζε κάπως τη όραση, τις προάλλες που με έπιασε η νύχτα αναγκάστηκα να τα βγάλω και γέμισαν τα μάτια μου μυγάκια.

Για να δούμε τι πλιά θα πχιάσει και τούτος στα αγαπημένα radar, ο καλύτερος για μένα ποδηλατικός σκελετός και όχι μόνο
1000012971.jpg

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.279
Αν δηλαδή δεν κάνω λάθος, τα 150 δολάρια πάνε περιπου στα 131 ευρώ σήμερα, αν βάλω και την έκπτωση 18% μαζί με ό,τι κρατάει η τράπεζα για την μετατροπή, μάλλον δεν θα πληρώσω πάνω από 110 ευρώ!
Αν έχεις Revolut, πλήρωσε με Revolut.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.070
Αν έχεις Revolut, πλήρωσε με Revolut.
Εσύ πότε θα κάνεις rouvy, μόνο virtual υπάρχουν ελπίδες να συναντηθούμε ποδηλατικά, κατ 'ιδίαν, χλωμό...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.708
Εσύ πότε θα κάνεις rouvy, μόνο virtual υπάρχουν ελπίδες να συναντηθούμε ποδηλατικά, κατ 'ιδίαν, χλωμό...
Τι θες να μάθεις, να στον περιγράψω

wizzy

Reaction score
22.279
Ρε, μην με τσιγκλάς λέμε, δεν θέλω να κολυμπώ στον ιδρώτα μου στο τέλος κάθε προπόνησης! :biggrin:
Μα, τι μαλαγάνας που είσαι!:roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.070
Η περιγραφή θα ενδιέφερε τη ξαδέρφη, όχι μένα :biggrin:

Ρε, μην με τσιγκλάς λέμε, δεν θέλω να κολυμπώ στον ιδρώτα μου στο τέλος κάθε προπόνησης! :biggrin:

Μα, τι μαλαγάνας που είσαι!:roflmao:
Από Ιούλιο που επιστρέφω Αθήνα θα πρέπει να έχεις κάνει συνδρομή, το καλό που σου θέλω...
Θα σε αφήνω να παίρνεις draft και θα πηγαίνουμε σφαίρα :lolsign:

wizzy

Reaction score
22.279
Από Ιούλιο που επιστρέφω Αθήνα
Τον Ιούλιο θα είμαι κι εγώ στην Αθήνα! Να μου δανείσει ο @pankrok το Canyon να πάμε βόλτα τα δύο μας! Βόλτα, ε, όχι προπόνηση!
Η περιγραφή θα ενδιέφερε τη ξαδέρφη
Εμένα δεν με ενδιαφέρει η ξαδέρφη! :roflmao:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.708
Ναι και πρώτα θα κολυμπήσει μέχρι τη μαρτυρική Μεγαλόνησο, λες και είναι ο Κροκ

wizzy

Reaction score
22.279
Υπάρχουν κι αεροπλάνα, Conan...

Απλώς, εάν έρθει η ξαδέρφη εδώ, θα παίξω "κάλυψη - απόκρυψη" και θα είμαι κι εντός έδρας. 8-):roflmao:

Reaction score
25.134
Τον Ιούλιο θα είμαι κι εγώ στην Αθήνα! Να μου δανείσει ο @pankrok το Canyon να πάμε βόλτα τα δύο μας! Βόλτα, ε, όχι προπόνηση!

Εμένα δεν με ενδιαφέρει η ξαδέρφη! :roflmao:
Πετάλια φέρε , δεν έχω δεύτερο σετ sdpsl

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.070
Το Ιούλιο που θα έρθει Αθήνα λέω, εκεί θα γίνει η δλειά, εκεί που θα ήμαστε στις συστάσεις, δεν θα προλάβει να πάρει ανάσα ο δικό σου, θα τον γραπώσει από τα φρύδια η λυσσάρα!! ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.603
Members
38.469
Νεότερο μέλος
niktasoulas