Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.037
Τη έκανα και γω επίσης χωρίς πρώτα να διαβάσω το log αρχείο, σε εμένα αφαίρεσε αντίσταση με αποτέλεσμα να παίζω στη τελευταία ταχύτητα, τα πόδια να στροφάρουν σαν το χάμστερ και να μη μπορώ να κρατηθώ σε κανένα group στο rouvy. Τους έστειλα μήνυμα και τους ξέχεσα χωρίς να με απαντήσουν ποτέ, τότε είχα και το grand fondo και κυριολεκτικά με κατέστρεψαν. Ευτυχώς το πολυμήχανο μυαλό μου δούλεψε και κάνοντας μια πατέντα στους μαγνήτες κατάφερα να επαναφέρω τη αντίσταση.
Για το cog δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, άσε που δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει...

Reaction score
20.457
H Garmin, πάντα Garmin, στον κόσμο της... να φτιάχνει 1000 διαφορετικές συσκευές (GPS, ρολόγια, bike computers, κλπ), που διαφέρουν ελάχιστα στο λογισμικό κυρίως, κατακερματίζοντας τον κατάλογο της για να ψάχνεται ο υποψήφιος αγοραστής τι να πάρει, και ποτέ να μην είναι ικανοποιημένος, αφού η μια συσκευή έχει το Α που δεν έχει η Β και το ανάποδο, χωρίς να διαφέρουν και στις τιμές. Τώρα παρουσίασε το Garmin Edge MTB, ειδικά για mountain bike! Πρόσθεσε κάτι σαχλαμαρίτσες, αφαίρεσε άλλα, μόνο κουμπιά χωρίς touch screen, και η τιμή τιμή βέβαια... στα 400 δολάρια (ή και ευρώ). Τώρα γιατί να πάρει κάποιος κάτι τέτοιο... κι όχι ένα 840 ή 540, δεν ξέρω (και λογικά κάπου στο βάθος, ή και πολύ σύντομα, 850 και 550)...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.037
Σώτο η garmin εδώ και καιρό έχει χάσει τη μπάλα, λόγο των προβλημάτων που αντιμετωπίζω επισκέπτομαι καθημερινά το επίσημο φόρουμ, καθημερινά ανοίγουν πολλά θέματα με προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες , χωρίς λύση, τα οποία επιδεινώνονται από firmware σε firmware, οι τιμές στα νέα hardware έχουν ξεφύγει, νομίζω πως πυροβολάει τα ποδάρια της, δεν έχουν καταλάβει ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.596
Members
38.466
Νεότερο μέλος
argirios