Ποδήλατο

Reaction score
1.259
Ανεβήκαμε και με το που θα ξεκινούσα την κάθοδο και φυσικά με έπιασε λάστιχο.
Ανέβηκα όμως...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.953
Ανεβήκαμε και με το που θα ξεκινούσα την κάθοδο και φυσικά με έπιασε λάστιχο.
Ανέβηκα όμως...
Με τι set up παίζεις στους campagnolo?
Εννοώ λάστιχο, σαμπρέλα ή ζουμί

Reaction score
1.259
Tubeless Conti GP5000S TR. Μπορεί να έχω ξεχάσει να γεμίσω ζουμί 5-6-7 μήνες τώρα. Το είδα τώρα και είναι στεγνό. Είχα στο πρόγραμμα τώρα που έχω την άδειά μου να το έκανα αλλά με πρόλαβε.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.953
Tubeless Conti GP5000S TR. Μπορεί να έχω ξεχάσει να γεμίσω ζουμί 5-6-7 μήνες τώρα. Το είδα τώρα και είναι στεγνό. Είχα στο πρόγραμμα τώρα που έχω την άδειά μου να το έκανα αλλά με πρόλαβε.
Το ζουμί θέλει φρεσκάρισμα κάθε 3 μήνες ~
Μεγάλος μπελάς τα ζουμιά στη κούρσα, μόνο στο mtb προσωπικά έχω tubeless set up, στη κούρσα λόγο υψηλών πιέσεων και υψηλότερων θερμοκρασιών στα ελαστικά είναι πιο απαιτητικά στη συντήρηση.
Εγώ παίζω με 28 conti 5000 μπρος-πίσω και conti race Light σαμπρέλα με 42mm βαλβίδα, έχω βρει τη υγειάμ, 80 psi πίσω, 72 μπροστά και λειτουργούν άψογα και ενδοτικά ως προς τη αντιγραφή και κραδασμούς των δρόμων.
Οι συγκεκριμένοι τροχοί δεν είναι καθόλου ενδοτικοί, είναι απίστευτα σκληροί στη κύλιση λόγο του πολύ σκληρού Carbon rim και τη υψηλή τάση στις ακτίνες, οπότε με το παραπάν set up έχω βρει τη χρυσή τομή

Reaction score
1.259
Το ερώτημα είναι να βάλω νέο ή να επισκευάσω.Έχει 3000χλμ Πολύ μικρή τρύπα φαίνεται.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.953
Καθάρισε το ελαστικό και το στεφάνι από τα υπολείμματα του στεγνού ζουμιού, βάλε φρέσκο ζουμί και θα κλείσει η τρύπα (εφόσον είναι όντως μικρή σε διάμετρο)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.953
Τα δισκάκια της shimano που έβαλα σε συνδυασμό με resin τακάκια με τις ψύκτρες, πυροβολάνε!! :smg:
Έκανα σήμερα μια δυνατή κατάβαση 11km με - 6% κατηφόρα πιέζοντας τα φρένα στα όρια. Τέλεια αίσθηση, εξαιρετική επιβράδυνση, άλλαξε μέχρι και η πληροφορία στη αντλία, ακόμα και στις υψηλές θερμοκρασίες από φουρκέτα σε φουρκέτα η απόδοση παραμένει σταθερή χωρίς εκπλήξεις, και όντως δεν στραβώνουν από τις υψηλές θερμοκρασίες ώστε να τους ακούς να ξύνουν τα τακάκια μέχρι να κρυώσουν.
Επιτέλους μετά τις άστοχες επιλογές και συνδυασμούς βρέθηκε η λύση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster