bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 55.973
Έδωσα λίγο πόνο σήμερα...
Ok, δεν είναι κι φοβερό το κόστος, ιδιαίτερα αν δεν μπορείς να βρεις το αντικείμενο αλλού και σε καλή τιμή, κι σύντομα (πέρα από άλλα δικά σου σχέδια πχ ή ανταλλακτικά για διάφορα, που έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να βρεις).Αν εξαιρέσεις τα γενικά έξοδα, όπως ρεύμα, το κόστος πάει με βάση το πόσο υλικό θα λιώσεις. Το συγκεκριμένο νομίζω ήταν 65γρ και το έκανα με υλικό PETG που είχα πάρει 14-15€ το ρόλο (1 κιλό) από ένα μαγαζί εδώ Θεσσαλονίκη. Τα άλλα PLA που χρησιμοποιούνται κατά κόρον, τα έχω πάρει από 9-10€ που τα είχα πάρει bulk από εξωτερικό μέχρι και 20€ μεμονωμένα.
Όποτε, ανάλογα το τι θες να κάνεις, πόσο στιβαρό το θες (γιατί ποτέ δεν είναι όλο γεμάτο, παίζουμε με την γέμιση πάντα, όπως και την περίμετρο) και πόσο αγόρασες το ρολό, βγαίνει κι ένα κόστος. Το εκάστοτε software που χρησιμοποιεί ο καθένας, βγάζει ένα κόστος στο περίπου αν του έχεις βάλει κόστος αγοράς του υλικού. Σου λέει και ώρα που θα χρειαστεί κλπ.
Εχθές το έβλεπα live, από τον Πολωνό. Είδα και το κόλλημα που έφαγε το rouvy που έδειχνε τον Basak μπροστά ενώ στην πραγματικότητα ήταν αρκετά πίσω. Γενικά έχουν να λύσουν κάποια μικροθεματάκια και θα είναι ακόμη καλύτερα.Έδωσα λίγο πόνο σήμερα...
Αυτό προέκυψε μετά από αναβάθμιση, το έχουμε ονομάσει τηλεμεταφορά, συμβαίνει και κατά τη εξέλιξη της προπόνησης.Εχθές το έβλεπα live, από τον Πολωνό. Είδα και το κόλλημα που έφαγε το rouvy που έδειχνε τον Basak μπροστά ενώ στην πραγματικότητα ήταν αρκετά πίσω. Γενικά έχουν να λύσουν κάποια μικροθεματάκια και θα είναι ακόμη καλύτερα.
Εγώ δηλαδή καλύτερα να μη μιλάω με το 37 μου![]()

Το είχα γράψει πχιο πίσω θείο, δεν με προσέχεις και αυτό δεν σε τιμά!!Σε ποιο firmware το έχεις τώρα;
Πήγες τόσο πίσω;Είμαι Version 19. 18
Δεν υπάρχει διευκρίνηση γιατί σε άλλους τα firmware κάθονται σωστά και σε άλλους δημιουργούν προβλήματα, στο φόρουμ της γάρμιν υπάρχουν πολλές εικασίες, μια εξ' αυτών αναφέρει ότι τα ρολόγια έχουν διαφορετικό hardware και πχιο συγκεκριμένα flash memory.Πήγες τόσο πίσω;Με το 165 είμαι στην 25.06 κι όλα πάνε καλά.
Πού βρήκες τη διαδικασία υποβάθμισης του firmware;
Απενεργοποίησες τα automatic updates;Σύμφωνα λοιπόν με αναφορές από αρκετούς που έχουν προβλήματα, έγραψαν ότι η V19.18 ήταν η τελευταία σταθερή έκδοση αναβάθμισης χωρίς προβλήματα, τη δοκίμασα και όντως έχουν δίκιο, το ρολόγι δουλεύει σωστά.
Φυσικά, επίσης δεν το συνδέω στο pc για φόρτιση επειδή κατεβάζει αυτόματα και τη νεότερη αναβάθμισηΑπενεργοποίησες τα automatic updates;![]()