Sotos65
Sotos ❤️ Koulis
- Reaction score
- 21.472
Το Garmin Connect παίρνει τα δεδομένα από το Rouvy, οπότε ό,τι του δώσει αυτό πιστεύω, δε νομίζω να φιλτράρει τις συνδεμένες συσκευές στο app του Rouvy.

το νήμα είναι για ποδηλάτες, είσαι ποδηλάτης? , οχι, πέρασε έξω!!Ρε βλάχο, τι συγκρίνεις; τα 8170 είναι για υδραυλικά δισκόφρενα και τα 8050 για ντιζα, πως να μην έχουν διαφορά σε μέγεθος.
Γιώργη ας τις σιλικόνες και πάρε ενα παστέλι και εσύ να γυαλίσεις στο σκοτάδι.

Την επόμενη φορά χρησιμοποίησε ένα τέτοιο, μαναχότ θα μπει το κάλυμμα στα hoodsΥΓ. Δυο φορές έχω αλλάξει λάστιχα στα χειριστήρια ultegra, επειδή είχαν "ξεχειλώσει" τα μαμίσια. Την πρώτη φορά παιδεύτηκα αρκετά να τα βάλω, την δεύτερη, πριν λίγο καίρό, ήταν πολύ πιο εύκολο.
Ναι, έχει διάφορα μοντέλα η εταιρεία αυτή, με καλές κριτικές γενικά! Σιγά μην δώσω 400 και 500 ευρώ... για να έχω όνομα, και ίσως λίγο καλύτερη "εμπειρία" χρήσης.Αυτή έχω βάλει στο μάτι Σώτο ως μελλοντική αγορά, προς το παρόν εχω βολευτεί με τις πανάκριβες prologo που έχω σε όλα τα ποδήλατα.
Και γω όπου σταθώ και όπου βρεθώ , διαβάζω και ακούω τα καλύτερα για τη RYET, περιμένω αφού τη δοκιμάσεις να γράψεις εντυπώσεις , με ενδιαφέρει η άποψη σου!!
το νήμα είναι για ποδηλάτες, είσαι ποδηλάτης? , οχι, πέρασε έξω!!![]()
Έχω πάρει και εγώ αλλά τα δικά μου έχουν ακόμη...Γιώργη δοκίμασε το προαναφερθέν bib, έχει παχύ pad, πιστεύω θα σε καλύψει, και όχι μόνο ως pad, γενικά ως ποιότητα.
Σήμερα ασχολήθηκα με τα λάστιχα στα χειριστήρια του deda, έχω τα 8050, είναι τα καλύτερα χειριστήρια που έχω δουλέψει, πολύ μίνιμαλ με απίστευτη εργονομία, τα κουμπιά έχουν φοβερή αίσθηση και τα dfly κουμπιά στο άνω μέρος είναι σε πολύ ευανάγνωστη θέση για τους αντίχειρες, τα dfly κουμπιά στα νέα χειριστήρια 8170-12 speed είναι τελείως τζούφια, ψάχνω με το δάχτυλο να τα βρω και αφού τα βρω τα πατάω 3 φορές για να πατηθεί έστω μία, τα hoods είναι χοντροκομμενένα (επειδή έχουν μπαταρία μέσα) και μετά από ένα χρόνο χρήσης δεν τα έχω συνηθίσει, το μόνο καλό σε σχέση με τα 8050 είναι ότι χωράνε 3 δάχτυλα στο τράβηγμα λόγο ότι έχουν μεγαλύτερο reach, μόνο αυτό βρίσκω ως πλεονέκτημα, όλη η εργονομία και το γενικότερο grip δεν το έχω συνηθίσει, και δεν νομίζω να συμβεί ποτέ, ίσως άνθρωποι με μεγαλύτερη παλάμη να τα εκτιμήσουν περισσότερο.
Τέσπα, άλλαξα τα λαστιχένια καλύμματα επειδή από το ιδρώτα στα χέρια είχαν ξεχειλώσει, γλιστρούσαν από τη θέση τους, έχανα το grip στο ορθοπέταλο και κάνα δγιό φορές μου έφυγε το τιμόνι στο τράβηγμα.
Γενικά μετά από χρόνια χρήσης χάνουν τη φόρμα τους, πιστεύω όμως ο ιδρώτας στα χέρια λόγο του trainer επιταχύνει τη φθορά τους.
View attachment 380157 View attachment 380158 View attachment 380159 View attachment 380162
Στα 6 χρονια ή 100.000χλμ. ειναι η δευτερη φορα που τα αλλαζω.Έχω πάρει και εγώ αλλά τα δικά μου έχουν ακόμη...