Ποδήλατο

Reaction score
23.562
Δεν νομίζω να είναι μαλάκες, είναι κάτι πολύ χειρότερο, στο χωριόμ τους λέμε εγκληματίες!!
Συνειδητά γίνεται, άρα είναι δολοφόνος!!
Στη όψη του ποδηλάτη, δαιμονίζονται και τους βγαίνει το εγκληματικό τους ένστικτο.
Για όλους αυτούς το ποδήλατο δεν έχει καμία θέση στους δρόμους, βαθιά μέσα στο κλούβιο κεφάλι τους πιστεύουν ότι μετά από αυτό θα πάψω να κυκλοφορώ στους δρόμους και θα πάω να κάνω ποδήλατο στο πάρκο, εκεί όπου ανήκει το ποδήλατο να κυκλοφορεί νόμιμα.
Τρελαίνονται γενικώς στη εικόνα του ποδηλάτη, όλοι αυτοί χρησιμοποιούν το δρόμο για δουλειά, να προλάβουν δουλειές, να μην αργήσουν, να είναι στη ώρα τους για το μεροκάματο, να βγάλουν παράδες να ζήσουν τη οικογένεια που καταλάθος προέκυψε και είναι αναγκασμένοι να τρέχουν για αυτήν.
Ενώ εγώ (σύμφωνα με αυτούς) τα έχω λύσει όλα μου τα προβλήματα, πήρα ένα ποδήλατο και βγήκα να σουλατσάρω στους δρόμους.
Κατι δεν πάει καλά με τους ανθρώπους, το παρατηρώ χρόνια, κάτι έχει χαλάσει βαθιά μέσα μας...
Έχω γνωρίσει (και γνωρίζω ακόμη) άτομα που είναι ακριβώς όπως τα περιγράφεις. Με όλα τα χαρακτηριστικά μάλιστα της φιλοσοφίας που γράφεις. Για αυτό σου είχα πεί παλιά να προσέχεις. Με έναν μάλιστα που έτυχε να είμαι συνοδηγός τσακώθηκα μια φορά για το πως προσπέρασε έναν ποδηλάτη και μου είπε ακριβώς αυτά που λές. Όλα ακριβώς όπως τα λες σαν επιχειρήματα. Κουφάθηκα. Συνήθως είναι συντηρητικά άτομα και εάν πετύχεις κανάν τέτοιο και έχει πιεί και λίγο ... κάηκες. Δεν εννοώ ότι το ποτό θα τον εμποδίσει να οδηγήσει σωστά ώστε να σε αποφύγει. Εννοώ ότι το ποτό τους τα βγάζει εκείνη την στιγμή στην επιφάνεια όλα. Προφανώς το έχουν κάνει φιλοσοφία απο πρίν.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.381
Θου βου, δεν πάτσα τη κοιλιάμ και τα έγραψα όλα αυτά, έχω συζητήσει με πολύ κόζμο, με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ότι ασχολούμαι με τη ποδηλασία, τους είναι πχιο εύκολο άμα δεν γνωρίζουν να ανοίξουν τη καρδιά τους και να πουν αλήθειες, στη τελική κατέληξα σε αυτά τα συμπεράσματα.
Είναι πολύ συνάνθρωποι μας που έχουν αυτή τη λογική...
Ως κοινωνία πάσχουμε βαθειά, όχι στη οδηγική παιδεία, σε όλα τα επίπεδα.
Κατι έχει χαλάσει μέσα μας, κάτι τροφοδοτεί όλη αυτή τη παράνοια και γιαυτό πάμε συνέχεια από το κακό στο χειρότερο...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani