Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.902
όχι αλλά η διαφορές που έχουν είναι μικρές και μη κρίσιμες για τους σκοπούς της προπόνησης.
σήμερα είχα 400άρια και ξέχασα τη ζώνη σπίτι , εκεί είναι υπαρκτή η διαφορά πχ η τελευταία επανάλληψη κάτι δεν έγραψε είναι η αληθεια
View attachment 383897

σε σχέση με μια ίδια προπόνηση με ζώνη
View attachment 383898

αλλά και με 25 βαθμούς μεγαλύτερη θερμοκρασία (χωρίς μικρό διάλλειμα για νερό που σταμάτησα την καταγραφή 2 φορές σήμερα) και πλήρη στάση στο recovery
Κρόκε, πλάκα μας κάνεις?
Εσύ μόνο στη τελευταία επανάληψη βλέπς διαφορά.?

Reaction score
26.131
μέσα ιουλίου η τελευταία, σήμερα το πρωί η πρώτη
Εσύ μόνο στη τελευταία επανάληψη βλέπς διαφορά.?
παντού βλέπω διαφορά , αλλά ειδικά η τελευταία βγάζει μάτια.
διαλλειματικές μικρής διάρκειας μόνο με ζώνη, ωστόσο ότι πάει σταθερά για πολύ ώρα και Ζ4 και κάτω δεν χρειάζεται ή μάλλον και να την ξεχάσεις δεν έγινε κάτι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.902
Ο οπτικός αισθητήρας είναι αργά τα ζά, ειδικά στις διαλλειματικές, παλιότερα οι οπτικοί αισθητήρες της garmin είχαν άμεση απόκριση, πλέον είναι κουκουρούκου και όχι μόνο κατά τη άσκηση, παρουσιάζουν σφάλματα σε όλες τις λειτουργίες.
Εγώ το ρολόγι το χρησιμοποιώ όταν θα πάω ρομαντικές βόλτες με το ποδήλατο, ότι δηποτε άλλο βάζω της ζώνη της polar όπου είναι απίστευτα ακριβής.

Reaction score
1.323
Απορία προς κατόχους του Polar H10: μετά από πόσες προπονήσεις το πλένετε στο πλυντήριο; Η Garmin έλεγε κάθε 7 προπονήσεις (ναι, αυτή τη δουλειά θα κάνουμε...), στην Polar δεν θυμάμαι να διάβασα κάποια οδηγία.
Ξέπλυμα μετά από κάθε προπόνηση και πλύσιμο με σαπουνάκι κάθε 5-6 προπονήσεις.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.902
Ξέπλυμα μετά από κάθε προπόνηση και πλύσιμο με σαπουνάκι κάθε 5-6 προπονήσεις.
Μη βάζεις ντίπ σαπούνι.
Είμαι στη τρίτη ζώνη της polar, η πρώτη χάλασε στα δγιό χρόνια, τη έπλενα με σαπούνι μία στο τόσο, αυτό σε βάθος χρόνου έκανε τη ζώνη σκληρή και έχασε εν μέρει τη ελαστικότητα. Το θέμα δεν είναι ότι χάλασε, έγινε σκληρή και με ενοχλούσε, μέχρι που χάλασε.
Η δεύτερη τη έχω δγιό χρόνια μόνο με ξέπλυμα από τρεχούμενο νερό, είναι σε άψογη κατάσταση, έχει διατηρήσει τη ελαστικότητα και δεν με ενοχλεί ντίπ, ξεχνάς ότι φοράς ζώνη.
Το ίδιο και η τρίτη ζώνη που τη έχω λιγότερο χρονικό διάστημα.

Reaction score
1.323
Ο οπτικός αισθητήρας είναι αργά τα ζά, ειδικά στις διαλλειματικές, παλιότερα οι οπτικοί αισθητήρες της garmin είχαν άμεση απόκριση, πλέον είναι κουκουρούκου και όχι μόνο κατά τη άσκηση, παρουσιάζουν σφάλματα σε όλες τις λειτουργίες.
Εγώ το ρολόγι το χρησιμοποιώ όταν θα πάω ρομαντικές βόλτες με το ποδήλατο, ότι δηποτε άλλο βάζω της ζώνη της polar όπου είναι απίστευτα ακριβής.
Πράγματι υπάρχει κάποια μικρή καθυστέρηση στην ακριβή καταγραφή των παλμών με το ρολόι αλλά μετά 1-2 sec φτάνει εκεί που πρέπει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.798
Members
38.611
Νεότερο μέλος
dimitris.lampatos