Ποδήλατο

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.756
Κάτω από 150 φωτοχρωμικά Oakley, yok... και αυτό από bike24. Δεν ξέρω για τα CHPO πάντως τα συγκεκριμένα Uvex που έχω κι έχεις βρει, μια χαρά είναι (εξάλλου μπορείς να τα δοκιμάσεις κιόλας όπως είπες, πριν τα πάρεις... άρα... no brainer), και στο σκοτάδι ολοκάθαρα επίσης.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.530
Επειδή κάπου σε "έχασα", η πιο πάνω παράγραφος, αναφέρεται στα UVEX ή στα CHPO;

Συμφωνώ για τα Oakley, θα τα κοιτάξω κι αυτά εδώ, απλώς θα "παίζουν" standard σε διπλάσια τιμή (ή και παραπάνω) από τα UVEX κι επίσης δεν συμφέρει να τα φέρω από το διαδίκτυο.
Και στα δγιό, τα uvex είναι πχιό μάπα από τα CHPO.
Και τα δγιό σε γενικές γραμμές είναι πεταμένα λεφτά, υποτίθεται ότι είναι για ποδηλασία και οι σκελετοί δεν έχουν σωστό grip στη μάπα, κουνιούνται και χοροπηδάνε.
Ενώ τα radar έχουν ποιότητα σε όλα, κάθονταν στη μάπα σαν βεντούζα.
Αν διαθέτεις τα χρήματα για okley, μη το συζητάς ντίπ.

Ααα και κάτι τελευταίο, στα okley πληρώνεις και άθραυστο σκελετό, δεν υπάρχουν μέρει που μπορούν να σπάσουν.
Όταν με χτύπησε το αυτοκίνητο φόραγα τα radar, διέλυσαν, έφυγαν οι βραχίονες και ο φακός, με μια κίνηση τα ξανά κούμπωσα όλα και ήταν σαν καινούρια. Εγώ έκανα 3 χειρουργεία για να γίνω καινούριος :biggrin:

Last edited:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.756
Διαφωνώ... :p

Αυτό το κάθονται ή δεν κάθονται στην μάπα, εξαρτάται και από τη μάπα πάντως, δεν είναι όλες ίδιες. Γι αυτό σε κάποιες κάθονται και άλλες όχι. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει ανάποδα και με τα oakley, όχι; Δεν θα έλεγα τίποτα, αν δεν τα χρησιμοποιώ συνέχεια αυτούς τους μήνες, δεν συνηθίζω να επαινώ πράγματα που δεν μου φαίνονται καλά, γενικώς δεν επαινώ πράγματα! Αλλά με τα uvex ούτε θέμα με τη φωτεινότητα έχω, ούτε στο πώς κάθονται στο κεφάλι. Σε άλλους μπορεί να ισχύει κάτι άλλο, δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.530
Σώτο δεν έχω μετοχές στη okley, αλλά είναι απίθανο να μη σου κάτσουν στη μάπα τα okley. Ειδικά τα radar και τα jawbreaker κάθονται ότι μάπα και να έχεις.
Μετά είναι θέμα γούστου, εμένα πχ. τα jawbreaker δεν με αρέσουν επειδή είναι μεγάλα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.530
Θα τυριλαθώ, ήρθε το ποδήλατο και είναι λάθος...
Φυσικά δεν παρέλαβα, το έστειλα πίσω, μου έστειλαν 2025 μοντέλο, το 2026 έχει τα περιφερειακά που θέλω, ενώ το 2025 έχει 42mm τιμόνι και 172,5mm βραχίονες.
Με πιστεύεται τώρα ότι ζουν αναμεσά μας?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.530
Εγώ ζήτησα τους παράδες πίσω, όταν έρθουν επίσημα τα νέα μοντέλα το ξανά βλέπω το θέμα.
Τι μας πέρασαν, για τίποτα νουμπάδες, ότι δεν θα το καταλάβαινα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.530
Δεν το είδα κάν, τελέφωνο με πήραν όλο χαρά να με πουν ότι ήρθε, το κράξιμο έπεσε από το τελέφωνο.
Και μένα να πω τη αλήθεια εντύπωση με έκανε που ήρθε τόσο γρήγορα, ακόμα δεν υπάρχει ως στόκ στα γνωστά eshop μαγαζά του εξωτερικού.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.761
Δηλαδή η παραγγελία έλεγε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για το μοντέλο του 2026; Ή απλά υπέθεσες ότι θα είναι το τελευταίο μοντέλο;

Αν είναι το πρώτο, είναι χοντρό.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.530
Και το χρώμα του σκελετού λάθος ήταν, από χρονιά σε χρονιά αλλάζει και το χρώμα.
Εδώ παράγγειλα το rocker plate από γνωστό μαγαζί των Αθηνών και με το έφεραν χύμα, χωρίς τη συσκευασία, χωρίς κουτί με τα εξαρτήματα.
Μιλάμε για ψυχεδέλεια οι αγορές από το Ελλάντα...

Reaction score
1.354
Θα τυριλαθώ, ήρθε το ποδήλατο και είναι λάθος...
Φυσικά δεν παρέλαβα, το έστειλα πίσω, μου έστειλαν 2025 μοντέλο, το 2026 έχει τα περιφερειακά που θέλω, ενώ το 2025 έχει 42mm τιμόνι και 172,5mm βραχίονες.
Με πιστεύεται τώρα ότι ζουν αναμεσά μας?
Πόσο καθυστέρηση θα έχεις; Αν δεν υπάρχει Ευρώπη πιθανόν θα καθυστερήσει αρκετά...Πήρες τα χρήματα πίσω και ακύρωσες παραγγελία;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.203
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon