Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
3
Η ΓΕΦΥΡΑ του ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΒΑΪ

Κλασική πολεμική ταινία,αλλά θα την χαρακτήριζα περισσότερο ψυχολογική,με τους αιχμαλώτους να προσπαθούν να χτίσουν την γέφυρα κάτω απο την πίεση του διοικητή και των δεσμοφυλάκων, να βάζουν τα δυνατά τους για να κάνουν καλή κατασκευή και γρήγορα και μετά να έρχεται η διαταγή για την καταστροφή της... :?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:

Κλασική πολεμική ταινία,αλλά θα την χαρακτήριζα περισσότερο ψυχολογική,με τους αιχμαλώτους να προσπαθούν να χτίσουν την γέφυρα κάτω απο την πίεση του διοικητή και των δεσμοφυλάκων, να βάζουν τα δυνατά τους για να κάνουν καλή κατασκευή και γρήγορα και μετά να έρχεται η διαταγή για την καταστροφή της... :?
Εξαιρετική ταινία. Όντως ψυχολογική θα τη χαρακτήριζα κι εγώ, και θα σημείωνα ότι προσφέρει μια από τις πιο ζωντανές παρουσιάσεις της ανθρώπινης (και στρατιωτικής) αξιοπρέπειας.

Για σφυρίξτε το βασικό μουσικό θέμα να σας ακούσω...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Κυκλοφορεί, και υπάρχει και σε video clubs προς ενοικίαση. Φαντάζομαι ότι τα περισσότερα θα το έχουν, γιατί είναι κλασικό.

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Το Γερακι της Μαλτας και Ανεμοδαρμενα Υψη.
Ασπρομαυρα και Κ-Λ-Α-Σ-Σ-Ι-Κ-Α!!!!

V

VIDEOMIX

Guest
4400!!!
Νοικιάστε το. Πολύ καλό, επιστημονικής φαντασίας.
Μεγάλο βέβαια, 3ωρο σε 2πλό dvd. Πρέπει να παίξετε και τα 2.

Reaction score
164
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:

Εξαιρετική ταινία. Όντως ψυχολογική θα τη χαρακτήριζα κι εγώ, και θα σημείωνα ότι προσφέρει μια από τις πιο ζωντανές παρουσιάσεις της ανθρώπινης (και στρατιωτικής) αξιοπρέπειας.

Για σφυρίξτε το βασικό μουσικό θέμα να σας ακούσω...
Και πούνα δείτε το ντοκυμανταίρ με την πραγματική κατασκευή της γέφυρας και της σιδηροδρομικής γραμμής... :shock:
Η πραγματικότητα είναι σοκαριστική!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Το τέλος της βίας. Προσωπικά δεν με ενθουσίασε, χωρίς να βρίσκω όμως και σαφή αρνητικά στοιχεία. Στα θετικά η πολύ καλή διαχείριση της βίας από τον Κρόνενμπεργκ, που κατάφερε να δώσει κυρίως κοινωνική-ψυχολογική χροιά σε μια ταινία με τόσο πολλές σκηνές βίας. Εξαιρετική η παρουσία του William Hurt σ' ένα πολύ μικρό, αλλά χαρακτηριστικό ρόλο.

Reaction score
14
MRS HENDERSON PRESENTS - παιδιά το εργο μου το "επέβαλε" η γυναικά μου. Δεν πίστευα οτι θα ηταν το στυλ μου.. ξέρεται μπαμ, μπουμ, δραση περιπετεια, sci-fi, thriler, αγωνία κλπκλπ

Ηταν όμως ενα απιστευτα καλό εργο και η ερμηνεία της Judi Dench και του Μπομπ Χόσκινς ήταν συγκλονιστικές.

Το εργο είναι μια φοβερά όμορφη ιστορία δεμμένη με τρόπο τρομερό απο τον σκηνοθέτη Stephen Frears. Οι εικόνες της Piccadilly Square το 1936 ήταν τόσο αληθοφανείς και όλο μαζί το εργο σε κρατάει ευχαριστα απο την πρώτη κιολας στιγμή.

Ο ήχος του πολύ καλός και γενικά ο OPTOMA 72 εχτές πήρε απο την γυναίκα μου την ακόλουθη κριτική:

"Σαν να το είδαμε στο σινεμα, τέτοια εικόνα δεν την περίμενα απο home theater!!!!!"

Reaction score
164
Ως Unforgiven είδα το... Unforgiven
Αν και δεν είμαι φαν των γουέστερν, το απόλαυσα :)

Reaction score
14
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Τhe Man.  Aκομα μια ταινια της σειρας. Περναει η ωρα, χαμογελας λιγο, αλλα ειναι μετριοτητα...
την πήρα και εγώ να την δώ μόνο και μόνο για τον τυπο που παιζει τον χαζομπαμπά στο American Pie.

Αν δεν αξίζει να το ξέρω μην την δώ?

V

VIDEOMIX

Guest
VIDEOMIX said:
4400!!!
Νοικιάστε το. Πολύ καλό, επιστημονικής φαντασίας.
Μεγάλο βέβαια, 3ωρο σε 2πλό dvd. Πρέπει να παίξετε και τα 2.
Tώρα ολοκλήρωσα το 4400. Δυστηχώς, σε αφήνει στην μέση. :?
Έχει κυκλοφορίσει η συνέχειά του; Ξέρει κανείς; 8)

Reaction score
0
Beyond the Sea του Spacey με τον ιδιο στο ρολο του Bobby Darin.
Ατμοσφαιρα απο αμερικανικα μιουζικαλ ,οχι χαλια αλλα ουτε και η super ταινια.
Ωραια μουσικη.
Βλεπεται ως βιογραφια.
Κι ο spacey 2 old 2 b bobby.
Αλλα στο χορο και στο τραγουδι του βγαζω το καπελο.

Reaction score
164
Μόλις είδα το National Treasure. Εντάξει... Δεν ήταν και Ιντιάνα Τζόουνς αλλά πέρασε η ώρα ευχάριστα.

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
High Noon με Γκαρυ Κουπερ-Γκρεις Κελυ
Blazing Saddles με Τζην Γουαιλντερ

V

VIDEOMIX

Guest
Μόλις είδα το FINAL FANTASY μέχρι.... την μέση!! Δεν άντεξα παραπάνω. Μπλιάχχχχ.....
Τώρα βλέπω Χαρδαβέλλα που έχει εκπομπή για τον κώδικα Ντα Βίντσι. Φυσικά, υπάρχουν αρκετοί τσακωμοί. Παπάδες με άθεους κλπ.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.961
Members
38.524