Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
427
CAPOTE
Ε και.....;
Για ποιο λόγο έπρεπε να μάθω τα συναισθήματα ενός γλοιώδη, εκνευριστικού, ελαφροίσκιωτου συγγραφέα;
Με το ζόρι κρατούσα ανοιχτά τα μάτια μου μήπως δω κάτι ενδιαφέρον, αλλά...... δεν.
Είχε τόσο ενδιαφέρον, όσο να σου διηγείται ο γνωστός Ασλάνης Σουσέλ, πως πέρασε στην πρώτη συναυλία των Rolling Stones στην Ελλάδα.

VG

Reaction score
0
Ειχε ενδιαφερον το παιχνιδι μεταξυ του συγγραφεα και του καταδικου.
Κατα τα αλλα ηταν μαλλον κουραστικη η ταινια.

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:
CSI:Las Vegas απλά τα έχω "δει" 'ολα...Εκπληκτικό...Μου μένουν μερικά επεισόδια της 5ης σεζόν
Τπ 6ο season το εχεις δει? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Γιατι σημερα ξεκιναει το εβδομο στην Αμερικη.

http://www.cbs.com/primetime/csi/episodes/624/index.shtml

Reaction score
164
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Χθες, τελειωσα και την πεμπτη περιοδο του CSI LV... Στην δουλεια... :mrgreen:
Εμ, γι' αυτό μπαίνουν με τις μπολντόζες στις τράπεζες στην Κρήτη... Έβγα στο δρόμο, ρε! :lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
unforgiven said:
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Χθες, τελειωσα και την πεμπτη περιοδο του CSI LV... Στην δουλεια... :mrgreen:
Εμ, γι' αυτό μπαίνουν με τις μπολντόζες στις τράπεζες στην Κρήτη... Έβγα στο δρόμο, ρε! :lol: :lol:
Mα, μα... ειναι εκπαιδευτικη η σειρα!!!! :shock: :lol: :lol:

Reaction score
164
Α, εσύ ήσουν κάτω από την μπολντόζα που ψέκαζε με λουμινόλ και έψαχνε με το τσιμπιδάκι για τρίχες; :lol: :lol:
(Εγώ βλέπω το original σε Discovery :) )

Reaction score
3
30άρης από σπίτι (Failure to launch).
Αν και η υπόθεσή του προμήνυε κάτι το συνηθισμένο, στο τέλος δικαιολόγησε την ενοικίασή του. Δείτε το για ένα ευχάριστο απόγευμα.

Reaction score
164
Domestic Disturbance (Κατ' οίκον παρενόχληση) 2001

Με τους John Travolta, Vince Vaughn. Σκηνοθεσία Harold Becker. Σενάριο Lewis Colick, William S. Comanor.
Ένας μικρός βλέπει τον πατριό του να σκοτώνει κάποιον. Και τότε αρχίζουν τα προβλήματα.
Πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα, είχε αρκετή αγωνία μόνο που ήταν λίγο (89 λεπτά) 7/10
Η γνώμη της συζύγου: 8/10

Reaction score
2
unforgiven said:
Domestic Disturbance (Κατ' οίκον παρενόχληση) 2001

Με τους John Travolta, Vince Vaughn. Σκηνοθεσία Harold Becker. Σενάριο Lewis Colick, William S. Comanor.
Ένας μικρός βλέπει τον πατριό του να σκοτώνει κάποιον. Και τότε αρχίζουν τα προβλήματα.
Πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα, είχε αρκετή αγωνία μόνο που ήταν λίγο (89 λεπτά) 7/10
Η γνώμη της συζύγου: 8/10
Απίστευτη μούφα! Είχα βαρεθεί την ζωή μου. Το ένα κλισέ μετά το άλλο.

Reaction score
786
High Fidelity

Τριανταρης ιδιοκτητης "φετιχιστικου" δισκοπωλειου, χωριζει... και γυριζει πισω την κασετα της ζωης του για να ανακαλυψει τι εχει παει στραβα και δεν μπορει να στεριωσει σχεση. Η εμμονη του να κατατασει προσωπα και καταστασεις σε hit-parade λιστες, ο αστείρευτος ερωτας του για την μουσικη και οι δυο "κολλημενοι" κολλητοι του παιζουν πρωταγωνιστικο ρολο στην ζωη και στην αναζητηση του. Ο Κιούζακ, γεννημενος για τον ρολο, γυρναει στην καμερα και αφηγειται σε πρωτο προσωπο - οποια ταίνια χρησιμοποιει αυτο το τρυκ και σε κανει μερος του cast εχει +1 point απο μενα. Ο χαρακτηρας του, ενας low profile συνηθισμενος τυπος, εχει ανασφαλειες, προβληματισμους και αντιδρασεις οικειες σε ολους μας. Οι δευτεροι ρολοι συμπληρωνουν το παζλ-αποτυπωση της καθημερινοτητας μας - ή εστω της καθημερινοτητας που θα θελαμε να ζησουμε. Το σεναριο ειναι ρομαντικο και (εξυπνα) αστειο σε ισες δοσεις, αληθινο στις προθεσεις και την εξελιξη του, χωρις πλατειαζουσες αμπελοφιλοσοφιες. Η σκηνοθεσια απεριττη, με τον Φρηαρς να αγγιζει στοργικα τους ηρωες του και να δινει σε ολους χωρο και χρονο. Οι συμπρωταγωνιστες στεκονται επαξια και σε καποιες σκηνες κλεβουν την παρασταση προσφεροντας αβιαστο comic relief. Για το soundtrack, το μονο που εχω να πω ειναι "κατεβαστε το οπως ειναι" και βαλτε το στο repeat. Στο συνολο της, μια άρτια, απολαυστικη ταινια για την γενια της pop κολτουρας. Μια "μεγαλη" ταινια για οσους βλεπουν την μουσικη οχι ως τσικλοφουσκα, αλλα ως soundtrack της ζωης τους. Μια συμπαθητικη, "αντρικη" κομεντι για τους υπολοιπους. Μια ανετη εισοδος στο Top-10 ολων των εποχων για τον υπογράφοντα.

Βαθμολογια: 9/10

Reaction score
427
30άρης από σπίτι (Failure to launch).
Απλή και ευχάριστη.

Aviator
Στην αρχή κουραστική, αλλά μετά απόκτησε ενδιαφέρον.

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas