Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εγώ είδα το "Τρέξε Λόλα" στην κρατική tv
Σπινταριστή ταινία, αλλά οι υπεύθυνοι του καναλιού φρόντισαν να μας κουλάρουν βάζοντας διαφημίσεις και ακόμα και ειδήσεις σπάζοντας όλο το ρυθμό. Ταινία 90 λεπτών άρχισε στις 12 και τελείωσε κοντά 2μισυ.
Πραγματικά, μια ταινία που απαγορεύεται να "σπάσει"... Κρίμα γιατί είναι πολύ καλή.

Reaction score
427
Μια από τα ίδια.
Καλά, αυτό το να κόβει την ταινία για ειδήσεις είχα πολλά χρόνια να το πετύχω.

Reaction score
4.358
Ξαναείδα τον Δράκουλα του Κόππολα.

Πόσο λατρεύω συτή την ταινία...

Εξαίρετη φωτογραφία,μουσική,κοστούμια,αναπαράσταση εποχής...

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Πραγματι εργαρα & πολυ καλο soundrack!!!!:cool_4:

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Και τι να πεις για τον Gary Oldman ως Δράκουλα...
Πολυ καλος αλλα ειναι απο πισω ο κοππολα,φαντασου οτι εχει κανει
μεχρι & τον ανιψιο του βλεπε αταλαντο νικολα (σκιαχτρο κλπ)
σε ορισμενα εργα να εχει παιξει καλα..

Reaction score
59

γιωτα συμφωνω απολυτα μαζι σου !

την εχω δει πανω απο 8 φορες.

και θα την ξαναδω μεχρι τον οκτωβριο που βγαινει σε bluray και μαλιστα με ελληνικους υποτιτλους !!!!

δες εδω

http://www.play.com/DVD/Blu-ray/CART/3-/1130340/-/Product.html?cur=258

HV

Reaction score
0
A Few Good Men
( Τομ Κρουζ , Τζακ Νικολσον , Ντεμι Μουρ )

Παλιο του 1992 αλλα κραταει ακομα την μαγεια του ειδικα στο νεο Dvd του 2006 ψηφιακα περιποιημενο, με Dts και δεν σημαζευεται.

ΥΑΜΑΤΟ

Το τελευταιο εργο που σαν αντικειμενο του εχει το μεγαλυτερο θωρηκτο ολων των εποχων , το ιαπωνεζικο Yamato. Αρκετα καλο αν και τα ειδικα εφε μπορουσαν να γινουν πολυ καλυτερα ΑΝ ηταν Αμερικανικη ταινια και οχι ιαπωνεζικη.

ΥΓ : Στο A FEW GOOD MEN εκαναν τον ντεμπουτο τους πριν μπουν για τα καλα σε ταινιες μεγαλου βεληνεκους τοσο ο Kevin Bacon οσο και οι Kiefer Sutherland , Kevin Pollack ,Cuba Gooding Jr και ο Noah Wyle απο το ER...
Δεν το θυμομουν και ειπα να το μοιραστω με εσας :)

Reaction score
0
ΥΓ : Στο A FEW GOOD MEN εκαναν τον ντεμπουτο τους πριν μπουν για τα καλα σε ταινιες μεγαλου βεληνεκους τοσο ο Kevin Bacon οσο και οι Kiefer Sutherland , Kevin Pollack,Cuba Gooding Jr και ο Noah Wyle απο το ER..
Το A Few Good Men ειναι παραγωγη του 1992.
Οι 2 που υπογραμμισα με link εχουν στο ενεργητικο τους ταινιες που τους ειχαν κανει διασημους ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ το 1992.
Χαρακτηριστικα αναφερω για τον Bacon το Footloose (1984) και το Quicksilver (1986) οπου ειχε τον πρωταγωνιστικό ρολο . :cool_3:
Για τους
Για τον Sutherland τις ταινιες Stand by Me (1986) και The Lost Boys (1987) εκτος απο το επιθετο του μπαμπα . :happy_9:
Για τον Kevin Pollack και Cuba Gooding Jr συμφωνω αν και για τον δευτερο του πηρε αλλα 4 χρονια μεχρι να γινει διασημος .(ηταν και το oscar στη μεση).;-)

Reaction score
14
Μια μέλισσα τον Αύγουστο... Ναι το ξέρω τα θέλει ο π@π@ς μου....

Το αίσχος του αίσχους!!!

Η χειρότερη ταινία που έχω δει τα τελευταία 41 χρόνια μου!

Να μην την δείτε.

Αααα από την αρχή άρχισε η εικόνα στο Village να μου την καρφώνει και είμαι 1000% βέβαιος ότι η ταινία είναι γυρισμένη σε HD Video και μετά έγινε Telecine. Και όντως έτσι είναι το διασταύρωσα.

Πέραν τούτου σαν ταινία είναι μια πιστή απόδοση του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ, αλλά φαίνεται καθαρά ότι με τόσες φορές που το έχουν παίξει οι ηθοποιοί η κινηματογραφική απόδοση τους ήταν σαν να πήγαινες θέατρο μετά από 200 παραστάσεις που και οι πρωταγωνιστές το έχουν βαρεθεί/σιχαθεί να το παίζουν!!!!

ΜΑΚΡΙΑ 0/10 από μένα!

Reaction score
8
Απάντηση: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Χθες ειδα το superman returns.
Καλη στα τεχνικα μερη η ταινια,ο προβολεας μας ευχαριστησε αρκετα
αλλα στο καλλιτεχνικο μερος τιποτα νεοτερο.Σεναριο μπουφεξ για
κοριτσακια που ονειρευονται τον ανδρα που θα τα ταξιδευσει στα
ουρανια.Συστηνεται αν δεν βρειτε τιποτα καλυτερο.....

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Παρασκευη βραδι ειδα το "Αποκαλυπτω" του Γκιμπσον ,σινεμα. Μεγαλη οντως παραγωγη μα αν ηταν καποιος αλλος ,πιο καταλληλος, σκηνοθετης θα ηταν και ΕΡΓΑΡΑ.Τωρα βλεπετε και καλα, αλλα το "αιμα" κ.Σκηνοθετα πρεπει να μπαινει σωστα. Και το τελος πολυ ...ξενερωσια!
Σαββατοβραδο με το "Miami vice", σπιτι. Μαλλον τηλεοπτικο επεισοδιο ηταν - οτι και να σημαινει αυτο.
Συντομα (οχι αποψε, αθλητικα γαρ) θα δω (μετα απο χροοοοονια), στον προβολεα πια, τον "Λωρενς της Αραβιας"

Reaction score
130
Equilibrium

Εξαιρετική ταινία με πολύ καλή και πρωτότυπη δράση (Gun Katas) και καλές ερμηνείες απο όλους (ειδικά απο τον Bale).
Συμφωνώ απόλυτα, έτυχε να τη δώ τυχαία πρίν απο κάτι μήνες και μου βγήκε διαμάντι!!!

Reaction score
7
Ο Άντρας Της Χρονιάς (Man Of The Year) με τον Ρόμπιν Ουίλιαμς

Επιτέλους άφησε τους πειραματισμούς και γύρισε στο είδος στο οποίο είναι κορυφή...Καιρό είχα να απολαύσω έτσι τον Ρόμπιν Ουίλιαμς.Μια κωμωδία με έξυπνες και αστείες ατάκες ,οι οποίες ωστόσο παραμένουν αιχμηρές βάλλοντας το πολιτικό σκηνικό στην Αμερική και όχι μόνο...Το βασικό σενάριο έρχεται σε δεύτερο ρόλο καθώς μου φάνηκε οτι υπήρχε για να στηρίζει τα όσα είχαν να πούν οι δημιουργοί για το πολιτικό σκηνικό...

8.5-9/10...Γελάω δύσκολα και όποτε το κάνω ξέρω οτι αξίζει τον κόπο...

Reaction score
59
pan's labyrinth

ενα παραμυθι για μεγαλους που ειναι βαλμενο μεσα στην ωμη πραγματικοτητα του πολεμου .

ωραια effects , εχει μερικες ωμες σκηνες και ενα τελος ........... ( δεν το λεω !! )

ΑΞΙΖΕΙ να το δειτε αν και εμενα με ξενισε η ισπανικη γλωσσα που μιλανε στην ταινια.

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo