Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
4
HomeCinema-Maniac said:
NikosK said:
SAW III στο cinema...

Τελεια αηδία.... έφυγα στα μισά.....
ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΣΕ DVD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O HXOΣ ΕΙΝΑΙ 2.1 (ENCHASED se 5.1) (αν το γραφω καλα στα Εγγλεζικα) Δηλ απο 2.1 ακους μουφα 5.1 Ελληνιστη...
Τους διαλογους απο τα left right και χαλια ηχος... :|
Καλά, πότε πρόλαβε και βγήκε σε DVD???!!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
American soldiers - A day in Iraq

Όλοι κάνουμε σφάλματα...

Προπαγάνδα, αδύναμη υπόθεση, ξεχειλωμένοι ρυθμοί, τεχνικά λάθη... Ίσως να ισχύει κι αυτό που έγραψε κάποιος θεατής για την ταινία στο imdb: "Worst script ever?"

Και να φανταστείτε ότι στο v/club ήταν 2 μήνες συνεχώς νοικιασμένο, και τελικά το πήραμε με κράτηση από περιέργεια για τη θεματολογία. Ο κόσμος ενδιαφέρεται, αλλά μετά βλέπει τι παίρνει...

Reaction score
5
Είδα το Dial M for Murder http://www.imdb.com/title/tt0046912/ του Alfred Hitchcock. Ομολογώ πως μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και "ψήθηκα" να δω οτιδήποτε άλλο έχει σκηνοθετήσει ο εν λόγω κύριος (καθώς είχα δει μόνο τα κλασσικά "ΠΟΥΛΙΑ" και "ΨΥΧΩ") !! Του βγάζω το καπέλο !!!

Παρεπιμπτόντως , η εικόνα ήταν widescreen αναμορφική, έγχρωμη, πολύ καλής ποιότητας.

Reaction score
0
Πρίν λίγο, είδα το "SILENT HILL". Άνοστο. Αλλόκοτη υπόθεση που κινούνταν μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, σε μια προσπάθεια να ενωθεί το πνεύμα της ταινίας με το γνωστό video game. Δεν με τρόμαξε, δεν μου προκάλεσε ενδιαφέρον, γενικά δεν μου άρεσε. Το μόνο θετικό ο κάπως επιβλητικός ήχος που έδινε λίγο ατμόσαφαιρα στο όλο σκηνικό, αλλά απο κει και πέρα τπτ. Βρείτε κάτι άλλο να περάσετε την ώρα σας, αν έχετε σκοπό να δείτε αυτή την ταινία.

HV

Reaction score
0
KOSUN : Στο εξωφυλλο εχει τον Steven Seagal αλλα στο εργο παιζει μονο 2 λεπτα στο τελος...Χοντρη κορεατικη απατη...

TAKE THE LEAD : Ο Antonio Banderas επιστρεφει στον ρολο ενος καθηγητη χορου που αποφασιζει να μαθει χορο σε μια ομαδα απροσαρμοστων παιδιων απο φτωχογειτονιες.
Ωραιο εργακι, ωραια κορμια και ενας διαφορετικος αλλα ωραιος Antonio....

Reaction score
130
Χθές είδα περσινή ταινία το exorcist:the beginning. Σάν ταινία δέν ειναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά κυλάει η ώρα. Για home cinema όμως ειναι απο τις ταινίες που τεστάρεις την αίθουσα σου για περιφερειακό ήχο, και τα ηχεία σου για αντοχές.

HV

Reaction score
0
Re: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Το αναφερα τρια ποστ πιο πανω... :)

Καλο το ξανθο αλλα του ελειπε κατι ;)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Στελιο να δεις ΟΛΕΣ τις ταινιες του Χιτσκοκ. Ενας απο τους λογους που σε κανουν να δοξαζεις αυτους που ανακαλυψαν τον κινηματογραφο

Reaction score
0
Μέσα στο Σαββατοκύριακο χωρίς σχόλια:

Χαμένοι στον ωκεανό 2/10
breakfast on pluto (ελληνιστί: ζωή σε ανάποδη τροχιά) 7/10
Ο τίγρης και το χιόνι 8/10
Το στοίχημα του Σλήβεν 6/10

Reaction score
0
Προχθές για την ακρίβεια κι όχι χθές είδα την ταινία "CLICK". Αν και ήμουν αρνητικά προκατηλειμένος υποθέτοντας ότι θα είναι κάτι σαν το "ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ", εντούτοις η ταινία μου άρεσε. Παρά το αφελές φαινομενικά της ιδέας, η ταινία κινήθηκε ιδανικά κατά τη γνώμη μου μεταξύ του κωμικού και του έντονα δραματικού και ανθρώπινου στοιχείου. Ειδικά αυτό το δραματικό και συγκινητικό τμήμα της αναφοράς στη χαμένη ζωή που φεύγει, στην αλλοίωση των οικογενειακών δεσμών, στην αλλοτροίωση που προκαλεί ο ζήλος για υπερεργασία και τέλος στη λύτρωση που φέρνει η συνειδητοποίηση ότι όλα αυτά δεν είναι αλήθεια, είναι που προκαλεί τα πιο έντονα συναισθήματα και δίνει τα πιο ζωντανά μηνύματα.
Τυπικά η ταινία αυτή φαντάζει σαν μια κλασσική κωμωδία του Άνταμ Σάντλερ. Είναι όμως μια βαθιά ανθρώπινη και κοινωνική ταινία, που στο τέλος όποιος τη δει, θα νιώσει μια στάλα καλύτερα, ίσως και να προβληματιστεί λιγάκι.

Reaction score
0
Ειδα και εγω χθες το Click. Καλη ταινια σιγουρα, εμενα δεν μου αρεσει ομως η μειξη του κωμικου με το δραματικο στοιχειο και τον προβληματισμο. Ή θα ειναι κωμωδια ή θα ειναι δραμα. Και εχουν γινει και βαρετοι οι Αμερικανοι με αυτον τον θεσμο της οικογενειας. Ολη μερα "σ`αγαπω" και ματς μουτς. Την στιγμη που οι περισσοτεροι αμερικανοι μετα τα 18 εξαφανιζονται απο το πατρικο τους. Τελος παντων... Εκεινο που απολαυσα στην ταινια ειναι την Κεητ. Τελειο προσωπο, σωμα. Στην φαση που εμφανιζεται με την στολη της Ποκαχοντας ειναι απιθανη... Και ηταν και καπως υποτακτικη. Δεν ειχε καλη συμπεριφορα ο αλλος , αλλα δεν του εκανε και κανενα μεγαλο καυγα. Στην πραγματικοτητα θα τρωγαμε ξυλο και θα κοιμομασταν στον κηπο. Παιζει ρολο και ποιος φερνει τα λεφτα στο σπιτι ...

Reaction score
4.404
Τελείωσα και τον 4ο κύκλο του C.S.I.

Τώρα,πρέπει να περιμένω να πάει ο 5ος κύκλος στα εβδομαδιαία...

Reaction score
0
Χθές το απόγευμα, είδα τη ταινία "SUPERMAN". Με πήρε ο ύπνος στον καναπέ στην αρχή, ξύπνησα στα μισά περίπου και είδα την υπόλοιπη. Νομίζω ότι η ταινία είναι υπεράνω κριτικής γιατί απλά είναι αδιάφορη.

HV

Reaction score
0
To 1o Superman αδιαφορο ????? Για μενα ειναι μακραν το καλυτερο.
Τωρα αν μιλας για το Superman Returns παραγγειλα την Directors Cut εκδοση και θα την εχω σε 10 μερες περιπου. Γενικα ομως δεν μαρεσε.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm