Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Συγκεκριμενοποιώ, χθές είδα το "SUPERMAN RETURNS". Το "SUPERMAN I" είναι μιά κλασσική και ιστορική ταινία που σημάδεψε το είδος της.

Reaction score
14
Μόλις τελείωσε το "Το στοίχημα του Σλέβιν"...

Καλά μιλάμε χάσιμο η ταινία

Όλη την ώρα ήμουν :shock: :shock: :shock: και :? :? :?

Χαμός...ΑΑΑ και με dts

VG

Reaction score
0
King Kong.. δεν καταφερα εδω και μια εβδομαδα να το δω ολο,τρελή μούφα.
Εχει καποια εφέ, αλλα δεν υπαρχει απολυτως τιποτα αλλο περαν αυτων.
Ο τελευταιος Γκοντζιλα, ηταν πολυ καλυτερη ταινια.

Βαθμολογια 0/10, για τα σκουπιδια,οτι χειροτερο εφτιαξε ποτε ανθρωπος ή pc

Reaction score
14
Markos Pentheroudakis said:
Προχθές για την ακρίβεια κι όχι χθές είδα την ταινία "CLICK". Αν και ήμουν αρνητικά προκατηλειμένος υποθέτοντας ότι θα είναι κάτι σαν το "ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ", εντούτοις η ταινία μου άρεσε. Παρά το αφελές φαινομενικά της ιδέας, η ταινία κινήθηκε ιδανικά κατά τη γνώμη μου μεταξύ του κωμικού και του έντονα δραματικού και ανθρώπινου στοιχείου. Ειδικά αυτό το δραματικό και συγκινητικό τμήμα της αναφοράς στη χαμένη ζωή που φεύγει, στην αλλοίωση των οικογενειακών δεσμών, στην αλλοτροίωση που προκαλεί ο ζήλος για υπερεργασία και τέλος στη λύτρωση που φέρνει η συνειδητοποίηση ότι όλα αυτά δεν είναι αλήθεια, είναι που προκαλεί τα πιο έντονα συναισθήματα και δίνει τα πιο ζωντανά μηνύματα.
Τυπικά η ταινία αυτή φαντάζει σαν μια κλασσική κωμωδία του Άνταμ Σάντλερ. Είναι όμως μια βαθιά ανθρώπινη και κοινωνική ταινία, που στο τέλος όποιος τη δει, θα νιώσει μια στάλα καλύτερα, ίσως και να προβληματιστεί λιγάκι.
Μάρκο το έθεσες τέλεια, έτσι είναι ακριβώς όπως το γράφεις, και φυσικά το Click είναι αρκετά καλή ταινία και ο Sandler ικανοποιητικός.

Reaction score
11
big Jake:Αρκετά καλό γουέστερν με το μετρ του είδους Τζών Γουέην .
Εντύπωση μου έκανε η πολύ καλή εικόνα για τόσο παλιά ταινία.

Reaction score
0
Πρίν απο λίγο, είδα την ταινία "SHADOWBOXER". Μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα. Η ιστορία ήταν πολύ δυνατή, και ισσοροπούσε σε μιά κατάσταση κατά την οποία απο τη βία έβγαινε ευαισθησία, απο τη σκληρότητα τρυφερότητα, απο τη βία αγάπη κ.ο.κ. Η Έλλεν Μίρερ, στάθηκε επάξια στο ρόλο της και απο πίσω αξιοπρεπώς ακολούθησε ο Cuba jr. Κάτι όμως το αργό σενάριο, και ίσως κάποιες σκηνοθετικές υπερβολές και ορισμένα κλισέ που παρατηρούνται σε ταινίες βίας, αφαίρεσαν τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, εναν σημαντικό βαθμό θετικής αίσθησης και ικανοποίησης. Δεν τη θεωρώ πάντως κακή ταινία, θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν είναι χάσιμο χρόνου. Υποκειμενικό το κριτήριο γαρ..

Reaction score
0
Ποιος ειδε το Silent Hill? Δηλαδη στο τελος η πρωταγωνιστρια με την μικρη εμειναν σε εκεινη την ομιχλωδη πραγματικοτητα και δεν γυρισαν στον κανονικο κοσμο? :?

Reaction score
427
Employee Of The Month
Μαύρη κωμωδία, που βλέπεται ευχάριστα. Το τέλος θα μπορούσε να μην ήταν τόσο τραβηγμένο.

Reaction score
118
Χθες είδα το SUPERMAN returns.

Mια πολύ καλή παραγωγή για ενα θέμα με τον ήρωα των παιδικών μου χρόνων όσον αφορά καρτουνίστες ήρωες μιας και πάνω απ'όλα ήρωες πραγματικούς και ανυπέρβλητους θεωρώ τους άνδρες που δόξασαν την πατρίδα μου.

Ο SUPERMAN ενσαρκώθηκε άριστα, ανεπανάληπτα την εποχή που ήμουν παιδί, απο τον αλησμόνητο Christopher Reeve ο οποίος στην τραγική πορεία της ζωής του, αυτός που ενσάρκωσε εναν άτρωτο ήρωα, τον έφερε η μοίρα σε αναπηρικό καροτσάκι ύστερα απο μια πτώση του στην ιπασσία.
Όμως αυτός ο άνθρωπος ήταν πραγματικά "superman" διοτι στην υπόλοιπη δυστηχώς σύντομη ζωή του πάλεψε γι'αυτήν με όλες του τις δυνάμεις με υπέρβαση μάλιστα των ανθρώπινων δυνατοτήτων.
Είχε ψυχική δύναμη και εκείνο το κομμάτι του ανθρώπινου μεγαλείου που κάποιες στιγμές ξεπηδά απο μέσα μας, τον μετέτρεψε σε Άνθρωπο-Ήρωα!
Με απίστευτα αποθέματα δύναμης κι αμέτρητες ώρες φυσικοθεραπείας, κατάφερε να κινεί κάποια μέλη του σώματός του και με αυτές τις περιορισμένες φυσικές δυνατότητες και με την απίστευτη εκφραστικότητα του προσώπου του κατάφερε να δημιουργήσει κέντρα βοήθειας για ανάπηρους, να υοστηρίξει κινήματα υπέρ της δημοκρατικής σκέψης, ακόμα και να παίξει σε ταινία. Ο Θάνατός του το 2004 συγκίνησε τους πάντες. Οι πράξεις του εξύψωσαν την ανθρώπινη φύση και έτσι θα τον θυμόμαστε για πάντα και για τις ταινίες του ως σούπερ ήρωα αλλα και ως σούπερ ανθρώπου στην πραγματική εκτός πλατό ζωής του.

Reaction score
11
Giota said:
thomas said:
Πορφηρά ποτάμια:Πολύ καλή ταινία 8/10
Αυτή ήταν σχετικά καλή...
Η συνέχεια,όμως, πολύ πατάτα...
Mέχρι ένα σημείο ήταν πολύ καλή στο τέλος όμως μου τα χάλασε ήθελα ο δολοφόνος να ήταν κάποιος που να έχει πιό ισχυρό κίνητρο. Κάτι σαχλαμάρες έδειχνε εκεί.
Τη συνέχεια θα την κάνω στο φούρνο με μοσχαράκι!

Reaction score
4.415
The fine art of love - Η υψηλή τέχνη του έρωτα

Η ζωή σε ένα οικοτροφείο θηλέων στις αρχές του 20ου αιώνα. Κρύβονται πολλά μυστικά...

Δεν ήταν καθόλου η συνηθισμένη και συμβατική ταινία που περίμενα.
Μου έκανε πραγματικά εντύπωση. Ιδιαίτερη ταινία.

Τη συστήνω για ένα ενδιαφέρον βράδυ!

Reaction score
118
Χθές βράδυ είδα το...
The FAST and the FURIOUS
TOKYO DRIFT.

Άπλετο ντριφτάρισμα, φανταστικά αυτοκίνητα και όποιος το δεί έχοντας home cinema με ποιοτικό ισχυρό ήχο, θα δικαιωθεί για την επιλογή ενοικίασης του έργου. 8)
Προτείνεται λοιπόν. :wink:

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.945
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm