Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
8
ΠΤΗΣΗ 93
Το χθεσινο εργο.Ακριβεστατη καταγραφη των γεγονοτων ντοκιμαντεριστικο
το στυλ που δειχνει ποσο στον υπνο επιασαν τους αμερικανους.
Ενδιαφερον για οσους ενδιαφερονται τι ακριβως γινοταν στο5γωνο αλλα
& μεσα στο αεροσκαφος της συγκεκριμενης πτησης....

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

ΠΤΗΣΗ 93
Το χθεσινο εργο.Ακριβεστατη καταγραφη των γεγονοτων ντοκιμαντεριστικο
το στυλ που δειχνει ποσο στον υπνο επιασαν τους αμερικανους.
Ενδιαφερον για οσους ενδιαφερονται τι ακριβως γινοταν στο5γωνο αλλα
& μεσα στο αεροσκαφος της συγκεκριμενης πτησης....
Μπααα! ειχε παρακαμερες ο Μακης μεσα στο αεροσκαφος; και οι 5γωνιτες εξομολογηθηκαν τι γινοταν;
Παραμυθακι ηταν ολα - και μαλιστα κακο (το ειδα σε δορυφορικο καναλι και οντως)

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Μπααα! ειχε παρακαμερες ο Μακης μεσα στο αεροσκαφος; και οι 5γωνιτες εξομολογηθηκαν τι γινοταν;
Παραμυθακι ηταν ολα - και μαλιστα κακο (το ειδα σε δορυφορικο καναλι και οντως)
Οι οικογένειες των 40 επιβατών και μελών της πτήσης 93 συνεργάστηκαν πλήρως με τον σκηνοθέτη της ταινίας. Του μίλησαν για τη ζωή του κάθε ένα, για τις συνήθειές του, τι ρούχα φόραγε στην πτήση, τι φαγητό θα έτρωγε και τι μουσική θα άκουγε.
O σκηνοθετης P.GREENGRASS αντλησε πολλες πληροφοριες για το 5γωνο
απο αξιοματουχους που ειχαν υπηρεσια τις συγκεκριμενες ωρες....
Αυτα τουλαχιστον αναφερονται σε συνεντευξη κατα τα γυρισματα τις ταινιας βεβαιως υπαρχει & το υποκειμενικο στοιχειο αλλα οχι & παραμυθακι.......

Reaction score
119
"Pierrepoint" - Ο τελευταίος δήμιος.

Αγγλικη παραγωγη με θεμα την αληθινη ιστορια του διασημότερου δήμιου της Αγγλίας,Άλμπερτ Πιερποιντ.
Αν σας χάλασαν οι σκηνές απαγχονισμού του Σαντάμ,μην τη δειτε.
Για όσους δεν έχουν πρόβλημα πρόκειται για εξαιρετική ταινία στα τυπικα υψηλά στάνταρ ποιότητας που περιμένεις απο Άγγλους ηθοποιούς.

http://www.pierrepointmovie.com/

VG

Reaction score
0

Αγγλικη παραγωγη με θεμα την αληθινη ιστορια του διασημότερου δήμιου της Αγγλίας,Άλμπερτ Πιερποιντ.
Για όσους δεν έχουν πρόβλημα πρόκειται για εξαιρετική ταινία στα τυπικα υψηλά στάνταρ ποιότητας που περιμένεις απο Άγγλους ηθοποιούς.

Που ακριβως θα την δουμε;Σε screener και αν;

Reaction score
8

Συμφωνω απολυτα αν & πιστευω οτι ειναι επικαιρη λογω Σανταμ ασε που
δεν εχει & τοσο σοκαριστικες σκηνες.
Η ταινια παντως πραγματικα ειναι εξαιρετικη την ειδα χθες.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

To "APOCALYPTO" Του Μελ Γκιμπσον βγηκε χθες, μηπως προλαβε κανενας και το ειδε για να παω (ή οχι) αποψε;

VG

Reaction score
0
Ειδα το Pierrepoint, αρκετα βαρετη χωρις να ειναι απαραίτητα κακη.
Απλως συμπαθητικες ερμηνείες.

Ειδα ολα τα νεα star wars μαζί (από 1999 και μετα), δικαιωθηκα που το ειχα καθυστερησει τοσο πολύ...Καλυτερα η αόριστη και θολη αναμνηση των παλιων παρα αυτα τα διατρητα σεναρια,οι ηθοποιοι της πλακας και οι μάχες εξω απο τα διαστημοπλοια ενω κρατιουνται με το ενα δαχτυλο.Ασε πια αυτον τον Yoda,που μπαινει κουτσαίνοντας με μπαστουνι και μετα κανει δεκα τουμπες στον αέρα,θυμιζοντας περισσοτερο νομιστεράκι παρά μαχητή....

Το Ι πλην του αγωνα με τα αυτοκινητα δεν ειχε τιποτα,εξαιρετικα εκνευριστικη μορφη εκεινο το ζωακι...
Καλυτερο απο ολα μου φανηκε το Episode II- Attack of the clones.
Το ΙΙΙ είχε βεβαια εφέ αλλα τιποτα αλλο...

HV

Reaction score
0
RE-CYCLE

Κινεζικη η ιαπωνεζικη ταινια ( τα ιδια μου φαινονται στην γραφη )....
Περισσοτερο ψυχολογικο...Κατι μεταξυ Αλικης στην χωρα των θαυματων και The Grudge...Ωραιο :)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Βαβέλ (του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου)

Δραματική όπως και οι προηγούμενες ταινίες του σκηνοθέτη, με στοιχεία μη γραμμικής αφήγησης και πάλι, με πολύ καλό καστ και πάλι (μεγάλος αδικημένος ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ σ' έναν πολύ μικρό για το ταλέντο του ρόλο), αλλά εμένα μου φάνηκε πιο αδύναμη από τα 21 Γραμμάρια και το Amores Perros. Χώρια που ο συνεχής χειρισμός δραματικών στόρι, όσο αριστοτεχνικός κι αν είναι, αρχίζει να κινείται στα όρια της μανιέρας.

Πάντως, αυτό που μου έκανε εντύπωση προσωπικά είναι ότι παρόλο που η ταινία αναφέρεται (γενικά, δεν θέλω να βάλω spoilers!) σε ανθρώπους διαφόρων φυλών που αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα σε τρία μέρη του κόσμου, οι Αμερικανοί "παθόντες" βγαίνουν οι λιγότερο συμπαθείς απ' όλους, παρόλα τα βάσανά τους... Παιχνιδάκι του σκηνοθέτη;8) Αν ναι, γεια σου Μεξικάνε!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.876

Turistas (2006)

http://www.imdb.com/title/tt0454970/

Θρίλερ/τρόμου
Η περιπέτεια μιας ομάδας τουριστών στη Βραζιλία, όταν μετά από το ατύχημα του λεωφορείου τους μένουν σε μια απόμακρη περιοχή.
Αν και επιφυλακτικός στην αρχή, το είδα και μου άρεσε αρκετά.
Η πολύ χαμηλή βαθμολογία στο imdb οφείλεται στους Βραζιλιάνους που αντιδρούν στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η χώρα τους.

7/10

VG

Reaction score
0
Little Miss Sunshine

Στυλ οκογενεια Τενεμπάουμ..παιρνει καλες κριτικες μεχρι στιγμης, προσωπικα το βρηκα οριακά ανεκτό,ειναι χιλιοπαιγμενο το σκηνικο με την τρελη οικογενεια που πηγαινει καπου με ενα βαν και σιγουρα αυτη δεν ειναι η πιο πετυχημενη εκδοχη του...

Βαθμολογια: 4/10

Reaction score
8
ALL THE INVISIBLE CHILDREN
Aπo 7 σκηνοθετες που ο καθενας φτιαχνει την δικη του ιστορια για παιδια
(ενος κατωτερου θεου..)αποτελειται αυτη η ταινια.
Αλλες ιστοριες σε φτιαχνουν & αλλες σε χαλανε..Αναμεσα στους σκηνοθετες
αυτες των J.WOO-R.SCOTT-SPIKE LEE-E.KUSTURICA μου αρεσαν ιδιαιτερα.
Ενα ενδιαφερον εγχειρημα στο συνολο του το εργο κατα την αποψη μου!

HV

Reaction score
0
MY SUPER EX-GIRLFRIEND

Αν και το εχω δει σε DVDScreener αρκετους μηνες πισω αυτη η εκδοση ειχε ακομα καλυτερη ποιοτητα εικονας και ηχου.
Οταν ο πρωταγωνιστης αποφασιζει να τα φτιαξει με καποια κοπελα δεν θα μπορουσε να φανταστει οτι αυτη η κοπελα ειναι ο τοπικος σουπερ ηρωας...Και οταν αποφασιζει να την χωρισει.....Μπορειτε να φανταστειτε τι γινεται :)

Reaction score
1

OLDBOY

Μολις χθες την ανακαλυψα, δεν ειχα ακουσει κατι γι'αυτην, δεν την ηξερα καν. Η ταινια ειναι ζημια!!! Προς το φιναλε που αποκαλυπτονται τα παντα μενεις με το ανοιχτο και την καρδια να χτυπα δυνατα:shock:
Πολυ καλο σκηνοθετικα, φοβερος ο πρωταγωνιστης, πραγματικα σε κανει να πιστεψεις οτι το ζει, και καταπληκτικο soundtrack.
Τι, δεν την εχετε δει??? Τρεξτε:cool_4:

Reaction score
5
Σιγα μην δεν την εχουμε δει!!!!
Φιλε smooth criminal η ταινια ειναι απαιχτη!!!
Το soundtrack οσο το ακους τοσο την ακους!!!

Τωρα αφου σου αρεσε αυτη πρεπει να δεις και τα αλλα δυο της τριλογιας:
Sympathy for Mr Vengeance, και
Sympathy for Lady Vengeance

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος