VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.057
Κουβα 

Με καθυστέρηση τριών σχεδόν ετών παρακολούθησα το υπερθέαμα και δεν χρειάστηκε καν να το κυνηγήσω: Ήρθε σ εμένα αβίαστα….Σουβενίρ οι δυο ιδιαίτεροι σελιδοδείκτες με δυο από τους θεματικούς τίτλους των χορών : Lady of the moon και Dancer of the Royal PalaceΑκριβώς πριν ένα χρόνο είχα αγοράσει 3 εισητηρια σαν δώρο γενεθλίων για ένα Event με τον προφητικό,για τότε,τίτλο « ....γιατί κάθε μέρα είναι ιδιαιτερη» μ έναν άγνωστο νεαρό ομιλητή τον Biyon Kattilathu.
View attachment 207927
Η εταιρεία παραγωγής μου έστειλε μειλ για ματαίωση της ημερομηνιας και την μεταφορα της προς τον Οκτώβριο του 2020.Λίγες μέρες πριν από την νέα ημερομηνία για την εκδήλωση,την αναβάλλουν ξανά για τα μέσα Δεκεμβρίου του 2020, με την εναλλακτική όμως να ζητησω τα χρήματα μου πίσω, αν αυτό θα ήθελα.Λίγες μέρες πριν την νέα ημερομηνια μεταθέτουν εκ νέου την εκδηλωση για τα μέσα Δεκεμβρίου του 2021.
Τα γράφω αναλυτικά για να δείτε κι εσείς την ανασφάλεια που επικρατούσε όλους αυτούς τους μήνες...Κρατώ τις κάρτες,πιστεύοντας πως εάν όντως μέχρι το Δεκέμβριο έχουμε την ευκαιρία επιτέλους να παρευρεθούμε στην εκδήλωση,θα είναι ένα προσαρμοσμενο στην νέα πραγματικοτητα κείμενο.
Επιθυμουσα διακαώς να παρευρεθω στο υπερθέαμα 5000 χρόνων αναβίωσης της κινεζικής παράδοσης με τον τίτλο Shen Yun και είχα τοιχοκολησει το απόσπασμα από την εφημεριδα …..
Αυτό που σίγουρα γνωρίζω από εδώ και πέρα είναι πως δεν θ αναβάλλω γι αύριο,αυτό που μπορώ να κάνω σήμερα Και αυτήν την παράσταση θα την κυνηγήσω!
View attachment 207928
Ενα μικρο βίντεο :
![]()
Official Company Site
Shen Yun is the world's premier classical Chinese dance and music company. Established in New York in 2006, it presents China before communism, celebrating 5,000 years of civilization.www.shenyunperformingarts.org
Αρκεί να έχει καλό σαλέ με πολλές παροχές.Ζησε! ( Παρε τα βουνά! )![]()
Ναι,εμείς παρεχουμε και τις πολλές παροχές.Αρκεί να έχει καλό σαλέ με πολλές παροχές.