melina
Cargo 200
- Reaction score
- 45.243
Πάω για braun και βλέπουμε.
Το clean and charge αξεσουάρ κάνει δουλειά;
Το clean and charge αξεσουάρ κάνει δουλειά;
Φαίνεται πως είναι συμβατή. Για ξαναδές τοΠαρήγγειλα αυτή
δεν έχει στο σετ το καθαριστήρι αλλά μπορώ να το πάρω μόνο του, κάνει καμιά 50αρια ευρώ...
Edit: Μάλλον δεν είναι συμβατή με σταθμό καθαρισμού, δεν πειράζει, τι να κάνουμε...
Και τυφλή δοκιμη η γυναίκα να κρίνει ποιο μάγουλο ειναι πιο μαλακό;Θέλουμε και φωτογραφιες πριν και μετα
Και Α-Β με την παλιά. Θα ξυριστεις μίσος μίσος
Πάρα πολύ καλό.
Ποια κοιτάς;
Με γεια!!!
Καλά ξυρίσματα![]()
Με γεια και σε σέναΜε γεια!!!
Σήμερα παρέλαβα και εγώ! Δεν έβαλα φωτό σορρυ
Έκανα ένα μικρό test drive σε φρεσκοξυρισμενο...και ήταν σούπερπήρε οτι είχε αφήσει το ξυράφι.
Δημήτρη αν γράφει κάποιο κωδικό το πλυντήριο γραψτο σε παρακαλω.
Δεν φαίνεται να έχουν διάφορες ιδιαίτερες, η δίκη μου έχει χρυσάφι χρώμα εκεί που εσένα έχει μπλε στην κεφαλή και δεν έχει χαρακτήρες αλλά παύλες στην ένδειξη φόρτισης.
Έχει και σε σένα ψηλά στον κορμό δεξιά και αριστερά ακίδες για φόρτιση; Σε εμένα έχει και για αυτό νομίζω οτι θα κάνει ο σταθμός πλύσης φόρτισης αρκεί να είναι της σειράς 9. Σε ένα κατάστημα αγγλικό που πουλάει μέσω αμαζον που ρώτησα μου είπε οτι δεν έκαναν οι σταθμοί που είχε.
Καλά ξυρίσματα![]()
Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα μόνο μηχανές της plilips. H τελευταία μου ήταν μια RQ, από τις πιο ακριβές όταν την πήρα. Τώρα προτίμησα την braun, δυστυχώς οι 3 κεφαλές έχουν ένα θέμα με την περιοχή του λαιμού. Τώρα περιμένω την braun 9296, που την βρήκα σε πολύ καλή τιμή στο amazon. Ελπίζω να μη με απογοητεύσει.Διαβάζω οτι αλλο ξύρισμα κάνει η μπραουν με την ίσια κεφαλή και άλλο η φιλιπς με την περιστροφική και σε αλλά σημεία του προσώπου είναι καλύτερα η μία και άλλου η άλλη. Go figure
Μου αρέσει που έχει το τριμερ η μπραουν ενσωματωμένο ενώ στη φιλιπς πρέπει να αλλάξεις κεφαλή. Από την άλλη η φιλιπς λόγω αυτής της ευελιξίας παίρνει και εξάρτημα για κουρεμα γενιών φαβορίτας.
Αν το πουλάνε ξεχωριστά, δεν βρίσκω το λόγο να μη είναι συμβατό με την μηχανή που πήρες. Εγώ θα έστελνα email στη braun. To σχόλιο στο amazon είναι σίγουρο ότι αφορά τη μηχανή σου? Πολλές φορές αφορά την σειρά και όχι συγκεκριμένη μηχανή, ειδικά όταν σου δίνει διάφορες επιλογές στην αγορά.Η μηχανή είναι πολύ καλή, ξυρίζει άψογα και σε εμένα τουλάχιστον δεν ερεθίζει το δέρμα. Δυστυχώς την έχω πάρει χωρίς το σταθμό καθαρισμού και δεν έχω καταφέρει να βρω να αγοράσω σκέτο το σταθμό και να ειμαι σίγουρος οτι κάνει. Δεν έχω βρει την πληροφορία αν πρόκειται για θέμα μάρκετινγκ ή αν υπάρχει σχεδιαστικός περιορισμός. Στο αμεσως προηγούμενο μοντέλο σε σχόλιο αγοραστή στο αμαζον έχω διαβάσει οτι δεν δούλεψε με τη μηχανή που ειχε πάρει σκέτη και όχι πακέτο με το σταθμό.
Το πουλάνε ως ανταλλακτικό στις περιπτώσεις που χαλάσει ο σταθμός του σετ. Braun και μαγαζιά γράφουν οτι δεν κάνει για τις σκετες εκδόσεις (πχ 9240 s που έχω εγώ). Από την αλλη ο τύπος της μηχανής type 5791 αν θυμαμαι καλά συμπεριλαμβάνεται στις συμβατές με το σταθμό μηχανές.Αν το πουλάνε ξεχωριστά, δεν βρίσκω το λόγο να μη είναι συμβατό με την μηχανή που πήρες. Εγώ θα έστελνα email στη braun. To σχόλιο στο amazon είναι σίγουρο ότι αφορά τη μηχανή σου? Πολλές φορές αφορά την σειρά και όχι συγκεκριμένη μηχανή, ειδικά όταν σου δίνει διάφορες επιλογές στην αγορά.