Ποιοί δεν δουλεύουν αύριο?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
να ρωτησω κατι
τι διαφορα ειχε η κηδεια του αντρα παπαντρεου με του χριστοδουλου
τοτε κατσαμε αυριο δουλευουμε?
και οι 2 με τιμες αρχηγου κρατους δεν κηδευονται

Reaction score
14
να ρωτησω κατι
τι διαφορα ειχε η κηδεια του αντρα παπαντρεου με του χριστοδουλου
τοτε κατσαμε αυριο δουλευουμε?
και οι 2 με τιμες αρχηγου κρατους δεν κηδευονται
o μελομακαρονιστός/πλουμιστός/archi-be-shop εχει άλλη τιμή... και η τιμή τιμή δεν εχει αργύρη!!!!!!

Reaction score
19
Το όνειρο κάθε Έλληνα που θέλει να δημιουργήσει κάτι, για μια νέα πραγματικά παραγωγική Ελλάδα. Η ευημερία του φραπέ. :happy_9:
Να δω στο τέλος ποιός λαλάκας θα μείνει να δουλεύει.

...
Βρε Νικολάκη σόρυ κι όλας, αλλά κι εγώ παράγω και δημιουργώ όλη μέρα αλλά πίστεψέ με, θα ευχόμουν κι εγώ αύριο να μπορούσα να ΑΡΑΞΩ. Όχι μόνο αύριο, όλη τη βδομάδα!

Η δημιουργία είναι μια προσωπική χαρά αλλά αυτή παραμερίζεται από το εξοντωτικό 9ωρο (ναι, τόσο έχει πάει το default και βάλε) και τους άθλιους μισθούς με τα σημερινά δεδομένα. Για δημιουργία και τέτοιες πολυτέλειες έχει τη χαρά να μιλάει 1) ο βολεμένος εκ του ασφαλούς ή ο 2) κάπως φτασμένος και σχετικά άνετος πια 35άρης+. Οι υπόλοιποι απλά την παλεύουμε μέχρι να φτάσουμε στο 2.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Βρε Νικολάκη σόρυ κι όλας, αλλά κι εγώ παράγω και δημιουργώ όλη μέρα αλλά πίστεψέ με, θα ευχόμουν κι εγώ αύριο να μπορούσα να ΑΡΑΞΩ. Όχι μόνο αύριο, όλη τη βδομάδα!

Η δημιουργία είναι μια προσωπική χαρά αλλά αυτή παραμερίζεται από το εξοντωτικό 9ωρο (ναι, τόσο έχει πάει το default και βάλε) και τους άθλιους μισθούς με τα σημερινά δεδομένα. Για δημιουργία και τέτοιες πολυτέλειες έχει τη χαρά να μιλάει 1) ο βολεμένος εκ του ασφαλούς ή ο 2) κάπως φτασμένος και σχετικά άνετος πια 35άρης+. Οι υπόλοιποι απλά την παλεύουμε μέχρι να φτάσουμε στο 2.
Έτσι είναι Κωστάκη μου. Θα την παλέψω κι εγώ μέχρι να φτάσω τα 35 που θα θέλω να δημιουργήσω κάτι. "happy_1"

...

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Ποιος δουλευει??
Εγω οχι παντως...Δεν δουλευω..:happy_4: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
0
o μελομακαρονιστός/πλουμιστός/archi-be-shop εχει άλλη τιμή... και η τιμή τιμή δεν εχει αργύρη!!!!!!
Πάει ασορτί με το ''ευτράπελο'' σχόλιό σου που επίσης δεν έχει τιμή.......

Reaction score
1.213
Εγω εκεινο που ξερω ειναι οτι ειτε δημοσιοι υπαλληλοι (που θα αραξουν ετσι και αλλιως ) ειτε ιδιωτικοι (που την παλευουν εδω και μερες με τα σωματεια για ολοημερη η ολιγοωρη σταση ) ειναι ολοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ του ΚΕΡΑΤΑ.

Βγαζω απεξω τον ευατο μου γιατι ομολογω οτι δεν πενθω .Δεν πενθω οχι για τον ανθρωπο Χριστοδουλο , αλλα για τον θεσμο του Αρχιεπισκοπου και την ταυτιση του με αρχηγο Κρατους...και ως εκ τουτου δεν εχω ιδιαιτερη απαιτηση να καθησω...ταχα μου ταχα μου να πενθησω...

Τους ειχε πειραξει λοιπον που καποιοι σε ενα σαιτ ειχαν στοιχηματισει για το ποτε θα πεθανει ακριβως ο Χριστοδουλος. Μωρε τι μας λεεεεεεες....

Αυτοι εδω οχι μονο εχουν στοιχηματισει αλλα εχουν υπολογισει και τι θα κανουν με τα κερδη τους.Εχουν κανονισει απο τωρα , που θα πανε εκδρομη η τι ωρα θα πανε στα μαγαζια για ψωνια ...σε ενδειξη πενθους ....

Γεια σας Ελληνες Ορθοδοξοι....να δω ποσοι θα πανε στην κηδεια και ποσοι για φραπε.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ποιοί δεν δουλεύουν αύριο?

Εγω εκεινο που ξερω ειναι οτι ειτε δημοσιοι υπαλληλοι (που θα αραξουν ετσι και αλλιως ) ειτε ιδιωτικοι (που την παλευουν εδω και μερες με τα σωματεια για ολοημερη η ολιγοωρη σταση ) ειναι ολοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ του ΚΕΡΑΤΑ.

Βγαζω απεξω τον ευατο μου γιατι ομολογω οτι δεν πενθω .Δεν πενθω οχι για τον ανθρωπο Χριστοδουλο , αλλα για τον θεσμο του Αρχιεπισκοπου και την ταυτιση του με αρχηγο Κρατους...και ως εκ τουτου δεν εχω ιδιαιτερη απαιτηση να καθησω...ταχα μου ταχα μου να πενθησω...

Τους ειχε πειραξει λοιπον που καποιοι σε ενα σαιτ ειχαν στοιχηματισει για το ποτε θα πεθανει ακριβως ο Χριστοδουλος. Μωρε τι μας λεεεεεεες....

Αυτοι εδω οχι μονο εχουν στοιχηματισει αλλα εχουν υπολογισει και τι θα κανουν με τα κερδη τους.Εχουν κανονισει απο τωρα , που θα πανε εκδρομη η τι ωρα θα πανε στα μαγαζια για ψωνια ...σε ενδειξη πενθους ....

Γεια σας Ελληνες Ορθοδοξοι....να δω ποσοι θα πανε στην κηδεια και ποσοι για φραπε.

Γράψε ό,τι νομίζεις ελεύθερα.

Άλλωστε, έχεις το ακαταλόγιστο λόγω ηλικίας.........

Όταν ενηλικιωθείς, πάντως, άνοιξε και κανα Π.Κ. που και που...........δεν κάνει κακό.

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Ποιοί δεν δουλεύουν αύριο?

Γράψε ό,τι νομίζεις ελεύθερα.

Άλλωστε, έχεις το ακαταλόγιστο λόγω ηλικίας.........

Όταν ενηλικιωθείς, πάντως, άνοιξε και κανα Π.Κ. που και που...........δεν κάνει κακό.

Τι ειναι το Π.Κ ?

Πενθος Κοροιδιστικο ?

Αληθεια εσυ θα πας στην κηδεια δεν μας ειπες .....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιοί δεν δουλεύουν αύριο?

Τι ειναι το Π.Κ ?

Πενθος Κοροιδιστικο ?

Αληθεια εσυ θα πας στην κηδεια δεν μας ειπες .....

Δεν έχει σημασία αν θα πάω ή όχι. Μπορεί να διαβάζω τον Ποινικό Κώδικα. Θέλεις να έρθεις να τον διαβάσουμε παρέα??????????

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιοί δεν δουλεύουν αύριο?

Δεν έχει σημασία αν θα πάω ή όχι. Μπορεί να διαβάζω τον Ποινικό Κώδικα. Θέλεις να έρθεις να τον διαβάσουμε παρέα??????????

Οχι δεν ευκαιρω τωρα...αλλα....

......μπορεις εσυ να μου εξηγησεις τι εννοεις με τον Ποινικο Κωδικα....

Μηπως υπεπεσα σε καποιο ποινικο αδικημα και δεν το γνωριζω ? Μηπως εκφραστηκα απρεπως ? Μηπως καποιος θελει να μου κανει μηνυση ? Μηπως θελεις εσυ ? Ελευθερα...ελευθερο δημοκρατικο κρατος ειμαστε...πιστευω...

Λυπαμαι εγω δεν ειμαι δικηγορος...διαφωτησε μας σε παρακαλω....!!! :happy_9:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.299
Members
38.445
Νεότερο μέλος
Nassos Makris