Ποιοί δεν δουλεύουν αύριο?

Reaction score
3
Απάντηση: Ποιοί δεν δουλεύουν αύριο?

Ένας ιδιωτικός υπάλληλος που αύριο δουλεύει, μπορεί βγάζει πολύ λιγότερα χρήματα από έναν δημόσιο υπάλληλο που αύριο ΔΕΝ δουλεύει. Νομίζεις ότι επειδή είναι ιδιωτικός υπάλληλος παίρνει και λεφτά? Ποιός σου τα είπε αυτά?

Αν πάλι παραπονιέσαι γιατί δεν πληρώνεσαι καλά, μπορείς πάντα να φύγεις από το δημόσιο και να προσπαθήσεις να βγάλεις περισσότερα. Το ερώτημα αφορούσε στην αυριανή αργία, η οποία όπως βλέπεις είναι αργία για τους μισούς μόνον Έλληνες. Αυτοί θα κωλοβαρέσουν με της ευλογίες του πιο απίθανου εργοδότη, του κράτους. :happy_9:

...
Κι αυτός το βιολί του, ή μάλλον το ψαροντούφεκό του:crazy_3:

Σημ. Μίλησα για αυτούς τους ιδιώτες που βγάζουν και "καλύπτονται" πίσω από αυτούς που δεν βγάζουν χρήματα.
Κι επειδή δεν ξέρεις ίσως, έχω δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα 6 χρόνια και είδα ποιοί παίρνουν και ποιοί δεν παίρνουν χρήματα !

Reaction score
3.959
Re: Απάντηση: Ποιοί δεν δουλεύουν αύριο?

Καλα εσυ και να την εβλεπες...κακατσιδι θα την ελεγες.... :cool_11: :cool_11:

Από πού κατάγεσαι και χρησιμοποιείς τέτοιες λέξεις;

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Ποιοί δεν δουλεύουν αύριο?

Από πού κατάγεσαι και χρησιμοποιείς τέτοιες λέξεις;

Εγω τη χρησιμοποιω ? Ειμουν ετοιμος να ανοιξω λεξικο μεχρι που εξηγησε ο Αρβανιτακης τι σημαινει ......:cool_11: :cool_11:

Μμμμμμμμ....τρομαρα σου ρεμαλογερε...που με τετοιο...λεξιλογιο θελεις και αυτοκρατορικες τιμες :cool_11: :cool_11:

Θα σε στειλω στον Ζαμπουνη μου φαινεται για σεμιναρια !!!

Reaction score
0
Αύριο δεν δουλεύουν οι συνδικαλιστές...οι οποίοι δεν δουλεύουν καμμία μέρα (ούτως ή άλλως)

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.299
Members
38.445
Νεότερο μέλος
Nassos Makris