Ποιοί δεν δουλεύουν αύριο?

Reaction score
4.547
Όταν θέλεις να δουλεύεις κάπου που έχει πολλές αργίες, ειδικές άδειες και ευκολίες (δημόσιο) ο μισθός είναι σαφώς μικρότερος , αφού για να καταφέρεις να μπείς με την αξία σου , θα πρέπει να είσαι ικανότατος με προϋπηρεσία και πιθανόν αρκετά πετυχημένος στο επάγγελμα σου (=κατά 90%θα βγάζεις παραπάνω λεφτά )

Reaction score
0
Απλά εγώ δεν απολαμβάνω τις αργίες που απολαμβάνουν άλλοι. Γι' αυτό λέω 2 ταχυτήτων...δεν έπρεπε να ισχύουν για όλους?? Και δεν νομίζω να βγάζω παραπάνω λεφτά...

Δημήτρη εγώ πιστεύω ότι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλα άκου και μία άλλη σκέψη που μου είπε χτες μία φίλη μου που έχει μαγαζί. Την ρώτησα λοιπον αν θα δουλέψουν τα μαγαζια και μου είπε ότι θα δουλέψουν κανονικά και όταν της είπα "κρίμα να καθόσασταν κι εσείς μία μέρα καλά θα ήταν", μου είπε "καθόλου κρίμα δεν μπορεί να με υποχρεώσει εμένα κανένας να κλείσω το μαγαζί μου, πόσο μάλλον την πέμπτη που όλοι οι δημόσιοι θα βγουν για ψώνια και θα έχω δουλεια" οπότε όπως καταλαβαίνεις ο καθένας το βλέπει το σωστό και το λογικό απο την πλευρά του.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Απάντηση: Ποιοί δεν δουλεύουν αύριο?

Δεν δουλεύω, αλλά μια και μιλάμε για Ελλάδα 2 ταχυτήτων, να μας πούνε κι ορισμένοι από δω μέσα που το επικαλούνται και πόσα κερδίζουν;
Έτσι για να λέμε και την άλλη πλευρά ! ! (αυτή που δεν συμφέρει κάποιους)
Ένας ιδιωτικός υπάλληλος που αύριο δουλεύει, μπορεί βγάζει πολύ λιγότερα χρήματα από έναν δημόσιο υπάλληλο που αύριο ΔΕΝ δουλεύει. Νομίζεις ότι επειδή είναι ιδιωτικός υπάλληλος παίρνει και λεφτά? Ποιός σου τα είπε αυτά?

Αν πάλι παραπονιέσαι γιατί δεν πληρώνεσαι καλά, μπορείς πάντα να φύγεις από το δημόσιο και να προσπαθήσεις να βγάλεις περισσότερα. Το ερώτημα αφορούσε στην αυριανή αργία, η οποία όπως βλέπεις είναι αργία για τους μισούς μόνον Έλληνες. Αυτοί θα κωλοβαρέσουν με της ευλογίες του πιο απίθανου εργοδότη, του κράτους. :happy_9:

...

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιοί δεν δουλεύουν αύριο?

Ένας ιδιωτικός υπάλληλος που αύριο δουλεύει, μπορεί βγάζει πολύ λιγότερα χρήματα από έναν δημόσιο υπάλληλο που αύριο ΔΕΝ δουλεύει. Νομίζεις ότι επειδή είναι ιδιωτικός υπάλληλος παίρνει και λεφτά? Ποιός σου τα είπε αυτά?

Αν πάλι παραπονιέσαι γιατί δεν πληρώνεσαι καλά, μπορείς πάντα να φύγεις από το δημόσιο και να προσπαθήσεις να βγάλεις περισσότερα. Το ερώτημα αφορούσε στην αυριανή αργία, η οποία όπως βλέπεις είναι αργία για τους μισούς μόνον Έλληνες. Αυτοί θα κωλοβαρέσουν με της ευλογίες του πιο απίθανου εργοδότη, του κράτους. :happy_9:

...
+10000000000 εγκρίνω και επαυξάνω :bravo:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιοί δεν δουλεύουν αύριο?

...
:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
8
Μπααα, κωλοβαράνε και χωρίς τις κρατικές ευλογίες.:happy_9:

Σε κάποιες υπηρεσίες περιμένουν πάνω απ΄το fax,
για τη πολυπόθητη "ευλογία".:mad_2:

Reaction score
14
εγώ ξέρω εναν idioti που απο σήμερα εχει ξεκινήσει το πένθος για τον Μελομακαριστό.....!!!!

Κάπου στους Θρακομακεδόνες πενθεί μόνος με την παρηγοριά των δύο θηγατέρων του!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μπουαχαχααχαα! :cool_11: :cool_11:
Ο idiotis ρεμπεσκές των ΒΠ. Και χθες το απόγευμα κοπάνα έκανε.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Dream, να του πεις ότι μιας και θα έχει χρόνο, την Παρασκευή θα περιμένουμε review για την Barbie Νο2. :happy_9:

...

Reaction score
14
Απάντηση: Ποιοί δεν δουλεύουν αύριο?

Ti να πούμε και εμείς βρε Νίκο που σήμερα αργία, αύριο αργία και την Παρασκευή λέμε..."για μια μέρα τώρα, τι μάθημα να γίνει;", και δεν πάμε...

Άστα... :(

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Ποιοί δεν δουλεύουν αύριο?

εγώ ξέρω εναν idioti που απο σήμερα εχει ξεκινήσει το πένθος για τον Μελομακαριστό.....!!!!

Κάπου στους Θρακομακεδόνες πενθεί μόνος με την παρηγοριά των δύο θηγατέρων του!!!!!
Δεν το θελει βρε παιδια.
Το ιδιο το κρατος τον αναγκαζει να κανει κοπανα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Απάντηση: Ποιοί δεν δουλεύουν αύριο?

Ti να πούμε και εμείς βρε Νίκο που σήμερα αργία, αύριο αργία και την Παρασκευή λέμε..."για μια μέρα τώρα, τι μάθημα να γίνει;", και δεν πάμε...

Άστα... :(
Μιχάλη μεγάλη πίκρα, σε καταλαβαίνω ρε φίλε. Κουράγιο. "happy_1"

Θα σου στείλω τον Τσαντουλή να κλάψετε παρέα. :cool_11:

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Ποιοί δεν δουλεύουν αύριο?

Το πρωι δεν θα εχει σχολικα ,οποτε θα παμε στις εργασιες μας γρηγοροτερα.
Δεν πιστευω πιο μετα να ξεχυθουν για βολτα οι δημοσιοι και να μπλοκαρουν οι δρομοι?
Για ''τα μισθα'', που ειπε ο Κωνσταντινος παραπανω, εν μερει ειναι δικαιολογημενος .
Αλλα οι πολλοι idiotικοι υπαλληλοι βλεπουν τους ενισχυτες .τα ηχεια και τους βιντεοπροβολεις μονο στα φυλλαδια των κυριακατικων εφημεριδων.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.306
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Nassos Makris