Ποιοί προσφέρουν στο hi-end φόρουμ-η αξία της συμβουλής.

Status
Not open for further replies.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αδέρφι, δεν υπάρχει άγχος.
Η προσφορά του καθενός είναι ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ. Μερικοί δείχνουν να ξεχνούν ότι τα γραπτά (τουλάχιστον εδώ), μένουν. Οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει ποιός γράφει βλακείες, ποιός γράφει χρήσιμα πράγματα, ποιός αρκείται στο να αυτοδιαφημίζεται ως ο καλυτερότερος έμπορος και ποιός είναι σεμνός και προσφέρει πραγματικά, διότι θέλει να αυτοαποκαλείται και χομπίστας.

Όταν κάποιοι βρούνε το κουράγιο για λίγη αυτοκριτική, μπορούν να συγκεντρώσουν όλα τους τα μηνύματα στο AVSite και να τα διαβάσουν ένα προς ένα. Απλό είναι και μπορεί να το κάνει οποιοδήποτε μέλος. Αν με το αποτέλεσμα αισθάνονται υπερήφανοι δεν έχουν παρά να το κάνουν βιβλίο. Αν αισθανθούν ντροπή, ας προσπαθήσουν να αλλάξουν.

Εδώ είναι ένα βήμα για χομπίστες και μάλιστα για σοβαρούς χομπίστες. Το τι εστί χόμπι και το πως ο καθένας βρίσκει τον δρόμο του είναι σχετικό. Όσο διατηρείται η ανάλογη σοβαρότητα όλοι χωράνε. Όσοι έχουν ως μοναδικό ενδιαφέρον να κατινιάσουν ή να επιβάλουν απόψεις χωρίς επιχειρήματα ή ακόμη χειρότερα να πουλήσουν, δεν έχουν θέση εδώ. Θέση έχουν όσοι έχουν τεκμηριωμένη και χομπίστικη άποψη για κάτι, έστω κι αν αυτό είναι μια οδοντογλυφίδα.

Επειδή συχνά πυκνά ακούω το ότι κάποιοι φοβούνται να γράφουν σας επισημαίνω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ δεν έκανε παρατήρηση ή ειρωνεύτηκε κάποιον που κατέθεσε πέντε απόψεις, μια εμπειρία από μια ακρόαση, μια επαφή με ένα μηχάνημα ή κάτι άλλο μη τεκμηριωμένο τεχνικά. Παρόλα αυτά, προτρέπω τους μελλοντικούς συντάκτες να φοβούνται να γράψουν και έτσι να προσέχουν τι γράφουν, διότι στο AVSite υπάρχουν ικανοί άνθρωποι να εντοπίσουν κάτι αναληθές. Στα επόμενα θέματα της κατηγορίας, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γράφουν μόνον εντός θέματος posts και φυσικά να προσέχουν τι γράφουν, να μην αναφέρονται σε πράγματα που δεν γνωρίζουν και φυσικά να είναι ευγενικοί. Posts άσχετα, που είναι για νηπιαγωγείο και παιδική χαρά, θα πηγαίνουν στον αγύριστο. Οι δε χαρακτηρισμοί θα τιμωρούνται επί τόπου. Αν δεν θέλουν ή δεν μπορούν κάποιοι να μιλάνε για το χόμπι καλύτερα να μην μιλάνε και να μην κάνουν δύσκολη την δουλειά των συντονιστών. Υπάρχουν πολλά θέματα με τα οποία μπορείτε να ασχοληθείτε. Όποιος μπορεί γράφει, όποιος δεν μπορεί να μην γράφει.

Επειδή βλέπω ότι ορισμένοι είναι ανίκανοι να κάνουν κάποιους απλούς διαχωρισμούς, θα κλειδώσω και αυτό το θέμα και θα παρακαλέσω και τους συντονιστές να ΜΗΝ επανέλθουν. Ένας λόγος παραπάνω που σε λίγες μέρες, θα ξεκαθαρίσουν μερικά πράγματα, θα βγούνε στην επιφάνεια μόνον όσοι θέλουν πραγματικά να προσφέρουν και συνεπώς θα φανεί ποιός είναι πραγματικός χομπίστας και ποιός όχι. :109:

...

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιοί προσφέρουν στο hi-end φόρουμ-η αξία της συμβουλής.

Τσαντουλη Βασιλη επειδη το εχεις παρακανει κι εχεις καταντησει ΓΡΑΦΙΚΟΣ εχω να σου πω το εξης:

O υποφαινομενος μιλαει αντρικα και φοραει παντελονια. Ετσι εχω μαθει στην ζωη μου. Οτι εχω να πω το λεω ευθεως και μπροστα σας εν αντιθεσει με ΣΕΝΑ.

Και ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γιατι μιλαω!
Αγαπητέ κρίνομαι αποκλειστικά από ότι είναι καταγεγραμμένο

και αποδεδειγμένα εντοπίζεται από τον οιονδήποτε και δεν είναι

δυνατόν να παραποιηθεί από κομπλεξικούς και καλοθελητές!

Αν από τις καταγεγραμμένες αναφορές μου με χαρακτηρίζεις

σαν γραφικό τότε αυτό με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Μου αρκεί ότι το 95% των συναδέλφων σου έχει για μένα

τελείως διαφορετική άποψη.

Για οποιαδήποτε άλλη «πληροφορία» που διακινείται μέσω

"σπασμένου" τηλεφώνου και παραποιείται ή διαμορφώνεται κατά

βούληση χωρίς κανείς να μπορεί να ελέγξει αλήθειες , ψέματα,

εμπαθείς και βρώμικες σκοπιμότητες κρούεις λάθος πόρτα.

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas