Ποιοι θα εκπέμψουν ψηφιακά στην Αττική

Reaction score
1.458
Απάντηση: Ποιοι θα εκπέμψουν ψηφιακά στην Αττική

Είναι με λίγα λόγια ένα media juke box και server.Εγκαθιστάς το plex media server στον υπολογιστή σου(mac,linux,windows) και το plex client στις συσκευές που το υποστηρίζουν.Το hr 925 το έχει εγκατεστημένο.Θα έχεις όλες τις ταινίες σου με covers,περίληψη κλπ.Την δουλειά την κάνει ο plex media server και στο 99% των περιπτώσεων βρίσκει τις σωστές πληροφορίες.Εύχρηστο επίσης και για μουσική από itunes,photos κλπ!

Reaction score
75

Είναι με λίγα λόγια ένα media juke box και server.Εγκαθιστάς το plex media server στον υπολογιστή σου(mac,linux,windows) και το plex client στις συσκευές που το υποστηρίζουν.Το hr 925 το έχει εγκατεστημένο.Θα έχεις όλες τις ταινίες σου με covers,περίληψη κλπ.Την δουλειά την κάνει ο plex media server και στο 99% των περιπτώσεων βρίσκει τις σωστές πληροφορίες.Εύχρηστο επίσης και για μουσική από itunes,photos κλπ!

Ευχαριστώ για αυτο αλλα λόγω άγνοιας περί δικτύων και παρόλο που έχω wifi, μου φαινονται ολα αυτά τα δυκτιακα υπέροχα κολπακια που διαβάζω ως βουνο και δε έχω εμπειρία να τα κανω να δουλέψουν.
Συνήθως μένω στα βασικά και μακάρι να είχα κάποιον να μου άνοιγε τα ματια

Reaction score
75

Άλλη ερώτηση στο πνεύμα του αρχικού thread (ποιοι θα εκπέμψουν ψηφιακά στην αθήνα )

Μένω Σαλαμίνα και έχω επαφή κεραίας μόνο με υμμητο.
Δεν έχω με Αίγινα, λόγω ενός βουνού.
Μέχρι τώρα δε βρήκα κάποια κανάλια όπως το extra η το nickelodeon .
Και πριν απο λίγο έλεγε το extra ότι στο κανάλι 53 η 54 απο Αίγινα θα το βλέπουμε στο μέλλον.
Δε θα μεταδίδεται και απο υμμητο?
Ξέρει κανείς κάτι?
Δε μπορω να χάσω το μπουμπούκο απο το blue sky χε χε χε!

Reaction score
0
Παιδιά Καλημέρα!!!θα ήθελα να κάνω καναδυό ερωτησούλες,εδώ που μένω ορεινή Κορινθία πιάνουμε μόνο το μπουκέτο της DIGEA στις συχνότητες 60 και 62 και πιάναμε μέχρι προχθές αναλογικά αλλά αρκετά χάλια ΕΤ1 και ΝΕΤ και ΕΤ3 με πολλά χιόνια,τώρα από σήμερα που έκανα ένα ψάξιμο δεν πιάνουμε ούτε αυτά και έχουμε μείνει με τα 6 της DIGEA,ξέρετε αν θα πιάσουμε από Υμηττό όλα αυτά που θα εκπέμψουν συμπεριλαμβανομένου και του μπουκέτου της ΕΡΤ ή θα μείνουμε με αυτά μόνο???απ'ότι φαίνεται για να μην πιάνουμε τίποτα αναλογικό εδώ και 2 μέρες μάλλον έγινε το switch off εδώ ε?

και πάλι Καλημέρα!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe