Ποιον HD projector?

Reaction score
0
Παρακαλω θα ηθελα τα φωτα σας.

Θελω να καταληξω σε εναν απο τους παρακατω HD projectrors:
1) Sanyo PLV-Z3000
2) Epson EH-TW5000
3) Sony VPL-HW15

Εχω διαβασει αρκετα πραγματα απο δω και απο κει αλλα ουσιαστικα δεν εχω καταληξει σε καποιο ασφαλες συμπερασμα.
Θα ηθελα λοιπον τη γνωμη σας κυριως απο αυτους που εχουν τους εν λογω προβολεις και ιδανικα απο καποιους που ισως τους εχουν δει και σε αντιπαραθεση.
Ευχαριστω

Reaction score
0
O sanyo ειναι μεχρι 90''-96'',αν εισαι πανω απο 100 εγω λεω μαλον epson και με βαση την τιμη του.Παντα ομως καλυτερα να μπορουσες να δεις αυτο που θα παρεις για να ξερεις τι σε περιμενει πανω κατω.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ποιον HD projector?

O sanyo ειναι μεχρι 90''-96'',αν εισαι πανω απο 100 εγω λεω μαλον epson και με βαση την τιμη του.Παντα ομως καλυτερα να μπορουσες να δεις αυτο που θα παρεις για να ξερεις τι σε περιμενει πανω κατω.
Συμφωνω μαζι σου αλλα επειδη αυτο που λες ειναι μαλλον δυσκολο να γινει (τουλαχιστον να τους δεις σε αντιπαραθεση) γι αυτο και γω ζηταω τη βοηθεια σας.

Reaction score
0

Σε ποσες ιντσες θα παιξει ο βιντεοπροβολεας;
H αποσταση προβολης θα ειναι μικρη (2 μετρα με το πολυ μεχρι τα 3) οποτε εξαρταται ποσο μεγαλη εικονα δινουν απο αυτην την αποσταση οι εν λογω προβολεις

Reaction score
0
Πιστευω πως αν κοιτας στα δυο μετρα θα πρεπει να πας σε ΤV,παρε μια 50'' πλασμα και καθαρισες.Τωρα αν μπορεις να πας στα 3 μετρα εναν epson + μια οθονη 90'' και εισαι οριακα, σε 2.40:1 θα εισαι καλα σε 1.77:1 θα σου φαινετε λιγο μεγαλη αλλα θα εχεις καλη ποιοτητα εικονας σε αυτες τις ιντσες οποιον προτζεκτορα κι αν επιλεξεις απο τους 3,εγω θα επερνα τον epson.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.113
Απάντηση: Ποιον HD projector?

Κατά τη γνώμη μου τα 2 μέτρα είναι λίγα για προβολή.
Δες και για μια μεγάλη TV όπως είπε ο φίλος THEOJJ.

Reaction score
34

o ανθρωποςν ειπε 2 μετρα για την αποσταση προβολης και οχι για θέαση... οποτε παει σφαιράτος για προβολεα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.462

H αποσταση προβολης θα ειναι μικρη (2 μετρα με το πολυ μεχρι τα 3)
Όντως, άλλο 2 μέτρα, άλλο 3.

Στα 2-2,5 μέτρα -> TV 40' έως (max)46', χωρίς άλλη σκέψη θα έλεγα.

Στα 3 μέτρα προβολέα για να έχει (max) 92'.

ΙΜΗΟ sony15.

Reaction score
0

Βλεπω οτι οι περισσοτεροι μου προτεινετε τον Epson.
Τον εχει καποιος απο σας?
Εχει τυχει να τον δειτε σε αντιπαρθεση με τον Sanyo η τον Sony?

Reaction score
34

ΕΣΥ εισαι ο ενδιαφερόμενος, εσυ .....τους εχεις δει ή θα μεινεις μονο στην γνωμη μας; ΟΛΑ τα λ7 ειναι να δεις πριν αγοράσεις. Αληθεια απο εμπειρια βιντεοπροβολεα εχεις καθόλου; Δηλαδη ξερεις τι περίπου πας να αγοράσεις απο θεμα εικόνας; Μη με παρεξηγείς, το λεω γιατι εχω συναντήσει ατομα που η μόνη εμπειρία προβολέα που είχαν ηταν απο την τοπικη καφετέρια με μια "λιωμα" λαμπα και ξεθωριασμένα χρώματα μεχρι εκει που δεν παει... Και τα ατομα αυτά επιμένουν στην τηλεόραση μεχρι να δουν ενα σοβαρό προβολέα και τοτέ ψαχνουν τα σαγόνια τους στο πατωμα, και δεν μπορουν να πιστεψουν τι εχαναν τοσο καιρο.....

Τεσπα, θα προτεινα και παλι οποια γνωμη και αν ακούσεις ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΟΛΟΥΣ....

Reaction score
0

ΕΣΥ εισαι ο ενδιαφερόμενος, εσυ .....τους εχεις δει ή θα μεινεις μονο στην γνωμη μας; ΟΛΑ τα λ7 ειναι να δεις πριν αγοράσεις. Αληθεια απο εμπειρια βιντεοπροβολεα εχεις καθόλου; Δηλαδη ξερεις τι περίπου πας να αγοράσεις απο θεμα εικόνας; Μη με παρεξηγείς, το λεω γιατι εχω συναντήσει ατομα που η μόνη εμπειρία προβολέα που είχαν ηταν απο την τοπικη καφετέρια με μια "λιωμα" λαμπα και ξεθωριασμένα χρώματα μεχρι εκει που δεν παει... Και τα ατομα αυτά επιμένουν στην τηλεόραση μεχρι να δουν ενα σοβαρό προβολέα και τοτέ ψαχνουν τα σαγόνια τους στο πατωμα, και δεν μπορουν να πιστεψουν τι εχαναν τοσο καιρο.....

Τεσπα, θα προτεινα και παλι οποια γνωμη και αν ακούσεις ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΟΛΟΥΣ....
Φιλε μου εννοειται. Εχω δει μονο τον Sony και μες την βδομαδα θα δω και τον Epson.
Αν γνωριζει καποιος που μπορω να δω και τον Sanyo ας μου το πει...
Το θεμα ομως ειναι οτι αν τους δεις μεμονομενα εμενα δε μου λεει κατι....Για αυτο και ξεκινησα αυτο το thread, για να μαζεψω γνωμες απο ανθρωπους που εχουν περισσοτερη εμπειρια απο εμενα και ενδεχομενως να εχει τυχει να εχουν δει τους συγκεκριμενους βιντεοπροβολεις.
Και βιντεοπροβολεα εχω εδω και 5 χρονια....

Reaction score
249

Κι εμενα με ενδιαφερει το θεμα γιατι ζω στην επαρχια και δεν μπορω να τα δω απο κοντα-οταν αποφασισεις θα με ενδιεφερε να αναφερεις για ποιο λογο αγορασες το οποιο μοντελο

Reaction score
47

Αγορασα τον epson πριν λιγο καιρο λογω καλης τιμης,καλων χαρακτηριστικων και 3ετης εγγυησης.Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος το μονο που θα ηθελα να ειναι 10% καλυτερο ειναι το frame interpolation οταν ειναι ρυθμισμενο στο medium.Παντως ακομα κ ετσι η ποιοτητα της εικονας ειναι φανταστικη.Ημουν κ εγω αναμεσα σε epson κ sony κ απλα μπορω να σου πω οτι σιγουρα δεν το μετανιωσα καθολου.

Reaction score
0

Αγορασα τον epson πριν λιγο καιρο λογω καλης τιμης,καλων χαρακτηριστικων και 3ετης εγγυησης.Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος το μονο που θα ηθελα να ειναι 10% καλυτερο ειναι το frame interpolation οταν ειναι ρυθμισμενο στο medium.Παντως ακομα κ ετσι η ποιοτητα της εικονας ειναι φανταστικη.Ημουν κ εγω αναμεσα σε epson κ sony κ απλα μπορω να σου πω οτι σιγουρα δεν το μετανιωσα καθολου.
φίλε μου μπορείς να μας πεις από που τον αγόρασες και πόσο...???

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.400
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos