Ποιον rapidashare manager χρησιμοποιείται;

Reaction score
2
Μόλις έκανα μια δοκιμή με 15 παράλληλα downloads.Εντάξει είναι υπερβολή αν σκεφτείς πως η γραμμή μου είναι στα 8.Παρ'όλα αυτά δούλεψε.Για του λόγου το αληθές δες και το printscreen μου:

Γενικώς μου έχει λύσει τα χέρια!Τι να πρωτοαναφέρω!Να παραθέσω μερικά βασικά χαρακτηριστικά:

1.Σου εμφανίζει τα στατιστικά του account σου.Πχ πόσα gb απομένουν!
2.Όταν του βάζεις τα links αυτόματα ελέγχει αν είναι online.
3.Κάνει αυτόματα και Unrar και Merge αν χρειαστεί.
4.Είναι ταχύτατος!
5.Αν έχεις πχ 2 accounts rapidshare αυτόματα με το που τελειώσουν τα gbs σου στον ένα κατεβάζει μεσω του άλλου!Δέχεται μέχρι και 5 accounts!

Έχω τρελλαθεί!Βέβαια μπορεί και οι άλλοι που πρότειναν τα παιδιά να τα κάνουν όλα αυτά!Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Ποιον rapidashare manager χρησιμοποιείται;

Παντως βρε παλλουκαρια με τον flashget κατεβαζω ταυτοχρονα 8 αρχεια και δεν εχει κολωσει πουθενα ο χρυσουλης μου!!!!!

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Ποιον rapidashare manager χρησιμοποιείται;

Παντως βρε παλλουκαρια με τον flashget
Δεν λέει.Έχει jitter. :142::142:

Αστειεύομαι φυσικά.Τον είχα δοκιμάσει και αυτόν αλλά δεν ξέρω από όταν έπεσα στον Jdownloader κόλλησα!Give it a try!

Reaction score
10
Τι 5 και 8 αρχεία ρε παιδιά, εγώ με το speed download κατεβάζω καμιά 50αρια ταυτόχρονα!

Reaction score
2
Τι 5 και 8 αρχεία ρε παιδιά, εγώ με το speed download κατεβάζω καμιά 50αρια ταυτόχρονα!
Κοίτα πολύ πιθανό να κατεβάζω και εγώ 50 ταυτόχρονα με τον Jdownloader.Αλλά το θέμα είναι γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο.Έχει διαφορά το να κατεβάζεις πχ 10 αρχεία με 50kbps το καθένα από το να κατεβάζεις 2 με 250 το καθένα?

Reaction score
10
Γιατί βάζω 50 - 100 αρχεία και την πέφτω για ύπνο και το πρωί έχουν κατέβει όλα...;)

Πρέπει να έχω κάνει queue και 200 αρχεία...

Reaction score
2
Γιατί βάζω 50 - 100 αρχεία και την πέφτω για ύπνο και το πρωί έχουν κατέβει όλα...;)

Πρέπει να έχω κάνει queue και 200 αρχεία...

Μα αυτό που λες δεν χρειάζεται να το κάνεις στον Jdownloader! Μόλις πχ τελειώσουν τα 2 πρώτα αυτομάτως ξεκινάει τα 2 επόμενα.Είτε 10 είτε 100 είτε 1000 του βάλεις θα συνεχίζει να κατεβάζει μέχρι να τελειώσουν με μόνο κανόνα 2 αρχεία να κατεβαίνουν παράλληλα.

Μήπως εννοούμε το ίδιο πράγμα και το λέμε διαφορετικά?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Jdownloader και...ξερο ψωμι, που ειναι ειδικα φτιαγμενος για rapid. τον βαζεις και πας για υπνο(κυριολεκτικα!). Και με ολιγον flashgot/orbit, αλλα δεν κανει εξαγωγη (αποσυμπιεση) αρχειων

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Ποιον rapidashare manager χρησιμοποιείται;

Βασίλη, τo concurrent downloading εξαρτάται αν το επιτρέπει ο server.
Κωστη, το rapidashare δεν σε δεσμευει οσον αφορα τον αριθμο που θα τοποθετησεις στον downloader σου.

Με τον flashgot επι παραδειγματι, του φορτωνα, 40-50 links και οπως λεει και ο διαβολακος, την επεφτα για υπνο και το πρωι μου τα ειχε κατεβασει ολα (τα αρχεια).

Το μεγα probλεμα ομως ειναι, οτι ειναι μεγας απατεων. Κλεβει ο που...ς.

Τωρα βεβαια, τα παιδια μαλλον το ιδιο λενε, με αλλα λογια.

Το θεμα δεν ειναι ποσα κατεβαζει ταυτοχρονα ( μαλλον λαθος δικια μου προηγουμανη ερωτηση) αλλα ποσα μπορεις να του φορτωσεις να κατεβασει.

Ο IDM δεχετε μονο ενα link καθε φορα για φορτωμα. Αν δηλαδη ενα αρχειο αποτελειται απο 4 links θα πρεπει να του κανεις add link 4 φορες, ενω στον rapidshare manager που χρησιμοποιω, με ενα add, μπορεις να του φορτωσεις οσα links θες.

Reaction score
8
Τελικα, απ' οτι βλεπω, μαλλον ο J, ειναι πολυ πιο μπροστα απο ολους τους αλλους. Θα δοκιμαστει βεβαια και η συμπεριφορα του, ως προς την τιμιοτητα του και επανερχομαστε.:138:

Reaction score
1.844

Νομίζω πως υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για τους free users στον JDownloader! Να το σιγουρέψω πρώτα και ανεβάζω στιγμιότυπα οθόνης .... :144:

Reaction score
1.844

Ναι, υπάρχει θεματάκι! :144:

Μπορεί να κάνει επανεκκίνηση το modem-royter, αλλάζοντας αυτόματα την IP, οπότε γλυτώνετε την αναμονή από το rapidshare (εκεί το δοκίμασα :121: ), υπό την προϋπόθεση να το επιτρέπει η συσκευή σας. :626:

Stay tuned για τον τρόπο, καθώς και για την ελληνική μετάφραση του προγράμματος. :107:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ναι, υπάρχει θεματάκι! :144:

Μπορεί να κάνει επανεκκίνηση το modem-royter, αλλάζοντας αυτόματα την IP, οπότε γλυτώνετε την αναμονή από το rapidshare (εκεί το δοκίμασα :121: ), υπό την προϋπόθεση να το επιτρέπει η συσκευή σας. :626:

Stay tuned για τον τρόπο, καθώς και για την ελληνική μετάφραση του προγράμματος. :107:
Αντε, μπας και γλυτωσουμε καμια συνδρομη!

Reaction score
1.844

Αν ο router χειρίζεται με web interface, κυρίως αν μπορεί να γίνει απ' αυτό επανεκκίνησή του, όπως το δικό μου Usrobotics 9108, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη! :626:

Και τα αρχεία κατεβαίνουν τζιτζί, όχι corrupted. :107:

Να βρω λίγο χρόνο, μάλλον το βράδυ, να ανεβάσω στιγμιότυπα ...

Όποιος επείγεται, ή το "κάνει" πάντα μόνος του :121: ας δοκιμάσει:

Extras - Cofiguration - πεδίο Reconnect - βάζει τα στοιχεία και πιέζει το Record Reconnect. :606:

Reaction score
2
Αν και είμαι premium χρήστης rapidshare θεωρώ εξαιρετική δυνατότητα που περιγράφεις Ανέμελε.Τελικά μάλλον ο J που του έμεινε και το όνομα είναι ο καλύτερος!

Reaction score
8
Ρε παιδοπουλα, πως βγαινει η συντομευση του JD, στην επιφανεια εργασιας???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll