Ποιο έτοιμο φαγητό προτιμάτε πιο πολύ;

Ποιο έτοιμο φαγητό προτιμάτε πιο πολύ;

• Total voters
    74

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.086
Απάντηση: Ποιο έτοιμο φαγητό προτιμάτε πιο πολύ;

Μάλλον πηγαίνατε απο Εθνική και στη Ν.Κηφισιά είχε πίτσα με το μέτρο.
Αυτό το σημείο ήταν χαρακτηριστικό γιατί σηματοδοτούσε την είσοδο για τη Ν.Κηφισιά από την Εθνική. Όσοι έρχονταν από άλλα προάστια τους έλεγαν: "θα στρίψετε δεξιά στην "πίτσα με το μέτρο". Επίσης ήταν σημείο συνάντησης για ζευγαράκια, παράνομα και μη.

Στα πεϊνιρλί της Δροσιάς τώρα.
Ο Ελευθεριάδης ξεχωρίζει για τα τηγανητά κολοκυθάκια, ενώ το πεϊνιρλί είναι καλούτσικο.
Ο Τεχλικίδης έχει και μαγειρευτά, και γενικά μεγαλύτερη ποικιλία, χωρίς να ξεχωρίζει σε κάτι.
Ο Θέμης έχει μάλλον το καλύτερο πεϊνιρλί από τους τρεις.
Κανένα κατάστημα πάντως δεν φτιάχνει το καλό πεϊνιρλί του παρελθόντος.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.086

Οταν θα έχεις χρόνο και διάθεση,να μας τις πεις όμως!:wink:
Επιστροφή στο Gigi Burger Bar. Πρόκειται για πολυχώρο. Σερβίρει καφέ, μπύρες, φαγητό, γλυκό, ποτό. Το βράδυ γυρίζει σε μπαράκι με μουσική.

Στα του burger τώρα. Μπορείς να επιλέξεις από τον κατάλογο και να χτίσεις το δικό σου burger/πιάτο. Διαφορετικά ψωμάκια, μεγέθη μπιφτεκιού, σάλτσες, τυριά, συνοδευτικά. Αν παρασυρθείς, ξεπερνάς ευκολότατα τα 15ευρώ/πιάτο. Το μπιφτέκι είναι αρκετά καλής ποιότητας, όχι όμως τίποτα το ξεχωριστό. Τα ψωμάκια είναι κι αυτά καλά. Οι συνοδευτικές σως είναι όμως όλες χάλια γευστικά και παγωμένες. Και αυτό που με χαλάει περισσότερο: οι πατάτες, φρέσκες μεν, απαράδεκτες δε. Μαλακές με έντονη λαδίλα. Εχω πάει αρκετές φορές και τα αρνητικά που έγραψα ήταν ακριβώς τα ίδια. Με την εξυπηρέτηση δεν είχα ποτέ πρόβλημα, γιατί δεν βγαίνω ώρες αιχμής και ΣΚ που μαζεύεται πολύς κόσμος.

Reaction score
50

Στα πεϊνιρλί της Δροσιάς τώρα.
Ο Ελευθεριάδης ξεχωρίζει για τα τηγανητά κολοκυθάκια, ενώ το πεϊνιρλί είναι καλούτσικο.
Ο Τεχλικίδης έχει και μαγειρευτά, και γενικά μεγαλύτερη ποικιλία, χωρίς να ξεχωρίζει σε κάτι.
Ο Θέμης έχει μάλλον το καλύτερο πεϊνιρλί από τους τρεις.
εντάξει όλα αυτα σχετικά είναι γιαυτό δεν ήθελα να αναφέρω ονόματα καταστημάτων από την αρχή, είναι θέμα γούστου και όπως δεν καταφερνουμε να τα βρούμε στον ήχο που προτιμούμε, σιγά μη τα βρούμε στις γευσεις!! :)

πχ εμένα μου αρέσει πιο πολύ του τεχλικίδη, από τον οποίο τρωω και μπιφτέκι και σνιτσελ φουλ, μετά του ελευθεριάδη που μου αρεσει να κάθομαι αυλή και να παίρνω λαγανάκι (από τη ζύμη του πεινιρλι-ου) με το οποίο να κάνω παπαρα στη χωριατικη(!) και τέλος ο θέμης τον οποίο αποφευγω

επίσης στο gigi που δεν βάζω καποια σως στο μπεργκερ αλλα το παιρνω μπιφτέκι -τυρι μπευκον μανιταρια ας πούμε, δεν έχω κανενα παράπονο

για τα παιδιά στο σερβις δεν το συζητάω σκιζονται σε σχεση με τον κόσμο που έχουν να εξυπηρετήσουν -τουλαχιστον τις φορές που έχω κάτσει εγώ- και δεν φταίνε αυτα αμα είναι λιγότεροι σε αριθμό απο όσοι θα επρεπε

παρολαυτά επειδή δεν έχω κανένα προσωπικό "δεσιμο" με τα μαγαζιά που αναφέρουμε αλλα απεναντιας μου αρέσει να τρώω ωραία μπεργερ όπου και αν αυτά βρίσκονται! αμα ξέρεις καποιο καλο μπεργκερ βόρεια πλην των προαναφερθέντων (gigi & kozi) θα ήθελα πολύ να το προτείνεις και θα το δοκιμάσω με μεγάλη μου ευχαρίστηση ειλικρινα!

υγ. επειδή προφανώς ξέρεις την περιοχή, η αποψη σου για την μπυραρία ποια είναι? εγω ας πούμε τη βρίσκω υπεροχη, ειδικά σνιτσελ και 3-4 ορεκτικά που έχει δινω και το σπίτι μου για αυτα! :)

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Ψήφισες όμως sushi!:smile:
Το ψήφισα γιατί μου αρέσει. Το δύσκολο όμως είναι να το βρω στις περιοχές που κινούμαι συνήθως.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.382
Άλεξ, "το καλό πεϊνιρλί του παρελθόντος" είναι πιστεύω στο μυαλό μας.

Το πεϊνιρλί του Ελευθεριάδη δεν έχει χαλάσει, απλώς κατά τις επιταγές της εποχής βάζουν λιγότερο βούτυρο. Θα ήθελα καλύτερης ποιότητας αλλαντικά.
Τα κολοκυθάκια με το τζατζίκι παραμένουν τα καλύτερα που μπορείς να φας οπουδήποτε.
Δεν μπορώ να τον αλλάξω, πηγαίνω εκεί απο μωρό. Έχει και αρκετά καλά κρέατα.

Στον Τεχλικίδη δεν πάω πιά συχνά, ακριβώς γιατί είναι όλα απλώς καλούτσικα. Η μεγάλη ποικιλία με αγχώνει, και όπου τη βλέπω σκέφτομαι τι θα μένει για μέρες (αυτό δε σημαίνει ότι το κάνουν εκεί).

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.086
Απάντηση: Re: Ποιο έτοιμο φαγητό προτιμάτε πιο πολύ;

Άλεξ, "το καλό πεϊνιρλί του παρελθόντος" είναι πιστεύω στο μυαλό μας.

Το πεϊνιρλί του Ελευθεριάδη δεν έχει χαλάσει, απλώς κατά τις επιταγές της εποχής βάζουν λιγότερο βούτυρο. Θα ήθελα καλύτερης ποιότητας αλλαντικά.
Τα κολοκυθάκια με το τζατζίκι παραμένουν τα καλύτερα που μπορείς να φας οπουδήποτε.
Το βούτυρο δεν το ήθελα ποτέ από μικρός. :)
Αυτό που άλλαξε είναι η ποιότητα και η ποσότητα του τυριού. Εγώ πάω μέσα που τους ξέρω και ζητάω από τον ψήστη να ικανοποιήσει τις παραξενιές μου με το αζημίωτο.

Κάνει και καλή πίτσα λόγω ξυλόφουρνου που λέγαμε. Το καλό ζυμάρι, με το σωστό ψήσιμο, καλύπτουν τη χαμηλότερη ποιότητα των αλλαντικών.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.086

παρολαυτά επειδή δεν έχω κανένα προσωπικό "δεσιμο" με τα μαγαζιά που αναφέρουμε αλλα απεναντιας μου αρέσει να τρώω ωραία μπεργερ όπου και αν αυτά βρίσκονται! αμα ξέρεις καποιο καλο μπεργκερ βόρεια πλην των προαναφερθέντων (gigi & kozi) θα ήθελα πολύ να το προτείνεις και θα το δοκιμάσω με μεγάλη μου ευχαρίστηση ειλικρινα!
Βόρεια δεν υπάρχει τίποτα άλλο αξιόλογο. Προχωρώντας προς τα κάτω, στο Νέο Ψυχικό, βρίσκεται το 310 Street , στη θέση που ήταν το "The Ivy". Το φαγητό είναι αρκετά καλό, αλλά το μαγαζί είναι trendy και πιθανόν να αποτρέψει κάποιους να το επισκεφτούν.

To Juicy Grill στο Χολαργό έχει καλό burger. Το μόνο που τα χαλάει είναι ο χώρος που είναι μικρός και πρόχειρος.

Κι αν πάμε πιο Νότια, στη Γλυφάδα, έχω δύο προτιμήσεις: 1) Just Burgers, το αγαπημένο μου. 2) The Burger Joint, η καλύτερη εναλλακτική.

Ο λόγος που κανένα από τα μπεργκεράδικα στην Ελλάδα δεν πλησιάζει γευστικά τα καλά μαγαζιά των ΗΠΑ, είναι το είδος και η ποιότητα του κρέατος.

υγ. επειδή προφανώς ξέρεις την περιοχή, η αποψη σου για την μπυραρία ποια είναι? εγω ας πούμε τη βρίσκω υπεροχη, ειδικά σνιτσελ και 3-4 ορεκτικά που έχει δινω και το σπίτι μου για αυτα! :)
Έχω πάει μία φορά μόνο και πράγματι το σνίτσελ είναι πολύ καλό. Αλλά δεν πίνω αλκοόλ και αποφεύγω μαγαζιά που ξεχωρίζουν για μπύρες, τσίπουρα και κρασιά.

Reaction score
1.458

Βόρεια δεν υπάρχει τίποτα άλλο αξιόλογο. Προχωρώντας προς τα κάτω, στο Νέο Ψυχικό, βρίσκεται το 310 Street , στη θέση που ήταν το "The Ivy". Το φαγητό είναι αρκετά καλό, αλλά το μαγαζί είναι trendy και πιθανόν να αποτρέψει κάποιους να το επισκεφτούν.

To Juicy Grill στο Χολαργό έχει καλό burger. Το μόνο που τα χαλάει είναι ο χώρος που είναι μικρός και πρόχειρος.

Κι αν πάμε πιο Νότια, στη Γλυφάδα, έχω δύο προτιμήσεις: 1) Just Burgers, το αγαπημένο μου. 2) The Burger Joint, η καλύτερη εναλλακτική.

Ο λόγος που κανένα από τα μπεργκεράδικα στην Ελλάδα δεν πλησιάζει γευστικά τα καλά μαγαζιά των ΗΠΑ, είναι το είδος και η ποιότητα του κρέατος.

Έχω πάει μία φορά μόνο και πράγματι το σνίτσελ είναι πολύ καλό. Αλλά δεν πίνω αλκοόλ και αποφεύγω μαγαζιά που ξεχωρίζουν για μπύρες, τσίπουρα και κρασιά.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σου Αλεξ!
Το 310 Street βλέποντας το μενού του,μου τράβηξε περισσότερο την προσοχή.Θα το επισκεφτώ το συντομότερο!:thumbsup:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.086

Το 310 Street βλέποντας το μενού του,μου τράβηξε περισσότερο την προσοχή.Θα το επισκεφτώ το συντομότερο!:thumbsup:
Δεν πάνε αριστεροί εκεί!!! :biggrin: :tongue:

Reaction score
1.458

Δεν πάνε αριστεροί εκεί!!! :biggrin: :tongue:
Εγω είμαι φιλελεύθερος με την ευρεία έννοια του όρου.Την πολύ ευρεία όμως!:biggrin:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

xfader πες στα παιδιά και για τα πιροσκί...

Reaction score
1.458

Πιροσκί βέβαια έχουμε και πολύ καλά στην Καλλιθέα,μιας και υπάρχουν αρκετοί Ρωσοπόντιοι στην περιοχή και έχουν ανοίξει τα δικά τους μαγαζιά.
Ωστόσο είμαι όλος αυτιά,για αξιόλογες προτάσεις και στα βόρεια!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Του Αμαρουσίου εννοείς; Γράψε κι εσύ κάτι! :)
Βασ.Σοφίας 59 Μαρούσι.
Ρώσοι-ρωσοπόντιοι δεν ξέρω , αλλά ξέρουν να φτιάχνουν πιροσκί.
Μικρό μαγαζάκι για take away, αλλά μόνο το πρωί.
Το μεσημέρι 2-3 η ώρα έχουν ξεπουλήσει και κλείνουν.

Reaction score
50

Βασ.Σοφίας 59 Μαρούσι.
Ρώσοι-ρωσοπόντιοι δεν ξέρω , αλλά ξέρουν να φτιάχνουν πιροσκί.
Μικρό μαγαζάκι για take away, αλλά μόνο το πρωί.
Το μεσημέρι 2-3 η ώρα έχουν ξεπουλήσει και κλείνουν.
very interesting! θα το τσεκαρω και εγω αυτο

Reaction score
2.049

Δεν τρώω ποτέ απ´ έξω. Πανε περίπου 2 χρόνια από τότε που εφαγα σουβλακι ή πιτσα. Για κανά σπιτικό σουβλάκι που και που το συζητάμε.

Πεινιρλι προτιμούσα Τεχλικιδη συνήθως. Το 310 Street το έχει ο κολλητός μου και με διαβεβαιώνει για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, να πάτε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reaction score
5.863

Λάδι, λάδι, λάδι.
:thumbsup:

Εγω ψηφισα σουβλακι,αλλα τιμω και την πιτσα!
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν λαδωνει κανενας σχεδον τις πιτες στα σουβλατζιδικα. Παντα τους βαζω να τις λαδωνουν.
Αλαδωτη πιτα στο τυλιχτο σουβλακι δεν ειχει νοστιμια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab