ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Τι αναγκη εχεις?πολλλλα λεφτα ....
ελα ρε Πανο,ασε να χαρουμε λιγο μπας και βγει κανενα ψηφιακο χωρις να τρεμει το φυλοκαρδι μας -τρια ΤΣΑΦ εχω ζησει στο παρελθον, αρκετα ηταν........:144:
Γιατι, βλεπεις να τα ανακοινωνουν σε οποιοδηποτε αλλοΓια όσο πιο πολλά κεράσια ακούω, τόσο πιο μικρό καλάθι συνηθίζω να κρατάω... :137:
Αυτό το πρόσεξες Αντρίκο μου;!
Variable Iris: Yes
High Brightness: ANSI Lumens: **
Contrast Ratio: **
High Contrast: ANSI Lumens: **
Contrast Ratio: 100000:1
Πολλά τα ερωτηματικά, μα πάρα πολλά για να περάσουν απαρατήρητα! Όπως βλέπεις, η ναυαρχίδα που υποτίθεται ότι αποδίδει 100.000:1 on/off contrast, φοράει ρυθμιζόμενη σταθερή ίριδα. Παρόλο που υποτίθεται όμως ότι ο προβολέας αποδίδει 800 ANSI lumens, η αποδιδόμενη φωτεινότητα στο High Brightness mode (ίριδα εντελώς ανοικτή) δεν ανακοινώνεται.
Ακόμα πιο περίεργο αλλά και... ύποπτο, είναι το γεγονός ότι δεν ανακοινώνεται ούτε η φωτεινότητα στο High Contrast Mode (προφανώς με την ίριδα εντελώς κλειστή ή περίπου εντελώς κλειστή). Και γιατί είναι ύποπτο; Γιατί απλούστατα Αντρίκο μου, αυτός που υποτίθεται ότι έκανε την μέτρηση του 100.000 on/off contrast, υποχρεωτικά έκανε φωτομέτρηση του λευκού πάτερν 100 IRE. Αφού λοιπόν έκανε την φωτομέτρηση του 100 IRE, γιατί δεν ανακοινώνεται η τιμή της φωτομέτρησης;! :118: :137:
για να ρωτας μαλλον εισαι απο τους πολυ τυχερους :116: ΤΣΑΦ=καθομαι και βλεπω ωραια -ωραια και ξαφνικα ακους εναν ωραιο ηχο και η λαμπουλα σου ειναι αναμνηση,ποτε????το παλαι ποτε παρελθον πριν την λυτρωτικη CRT εποχη(ειχα κι εγω ψηφιακους καποτε)
η τελευταια εκρηξουλα ηταν σε ενα NEC αγορασμενο απο την παλια Laserland.......
Γιατι, βλεπεις να τα ανακοινωνουν σε οποιοδηποτε αλλο
μοντελο που περιγραφει το projectorcentral?
Γιατί κάπου έχω διαβάσει ότι αυτό είναι λάθος και μπορεί να χαλάσει το τροφοδοτικό;πάντα κλείσιμο του γενικού διακόπτη του ρεύματος για μεγάλα χρονικά διαστήματα (ποτέ δηλαδή σε stand by για περισσότερο από μισή ώρα)
Ζορζ, πιστεύω ότι σε αυτά τα ζητήματα το καλύτερο είναι κάποιος να τηρεί με θρησκευτική ευλάβεια τις οδηγίες του κατασκευαστή που αναφέρονται στο owners manual.Γιατί κάπου έχω διαβάσει ότι αυτό είναι λάθος και μπορεί να χαλάσει το τροφοδοτικό;