Ποιο κινητό???

Reaction score
7
Ναι το ίδιο και στα μενού...Μόνο που ισχύει το ανάποδο....Πότε θα πεί κάποιος στους σχεδιαστές της ΝΟΚΙΑ ότι τα μενού που φτιάχνουν είναι πανάρχαια αισθητικά?

Το Κ800 δεν είναι με την καλή την Cybershot? Αν είναι αυτό έχει φοβερή οθόνη και πολύ όμορφο μενού.Και από σχεδίαση καλό. Είναι από τα λίγα κινητά που έχω δεί και έχει clear type fonts...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Μάριος Λαζάρου said:
Ναι το ίδιο και στα μενού...Μόνο που ισχύει το ανάποδο....Πότε θα πεί κάποιος στους σχεδιαστές της ΝΟΚΙΑ ότι τα μενού που φτιάχνουν είναι πανάρχαια αισθητικά?

Το Κ800 δεν είναι με την καλή την Cybershot? Αν είναι αυτό έχει φοβερή οθόνη και πολύ όμορφο μενού.Και από σχεδίαση καλό. Είναι από τα λίγα κινητά που έχω δεί και έχει clear type fonts...
Αυτό είναι...

πάω να "ψωνίσω" μερικά προγραμματάκια κι επιστρέφω...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Ποιο κινητό???

Για να μην ανοίξω άλλο θέμα σς συνεχίσω αυτό...

Αν αγοράζατε σήμερα ένα κινητο, με δυνατότητα σύνδεσης σε pc, μεγάλο τηλεφωνικό κατάλογο, Bluetooth, IR, μια απλή κάμερα (αραιά χρήση φωτογραφικής μηχανής και για video δεν το αυζητάω καθόλου), τι θα επιλέγατε;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα η συσκευή να μην είναι 3G . Με ενδιαφέρει πρωτίστως η αξιοπιστία της συσκευής...

Reaction score
0

Αν αγοράζατε σήμερα ένα κινητο, με δυνατότητα σύνδεσης σε pc, μεγάλο τηλεφωνικό κατάλογο, Bluetooth, IR, μια απλή κάμερα (αραιά χρήση φωτογραφικής μηχανής και για video δεν το αυζητάω καθόλου), τι θα επιλέγατε;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα η συσκευή να μην είναι 3G . Με ενδιαφέρει πρωτίστως η αξιοπιστία της συσκευής...
Το W800i μου πληρεί και με το παραπάνω όλα τα παραπάνω.....Πάντος όταν έρθει η στιγμή να το αλλάξω θα επέλεγα ένα από τα παρακάτω.....

1.Samsung Z720(hsdpa)
2.Samsung Z560v(hsdpa)
3.Sony Ericsson K800i(3G)
4.Sony Ericsson W880i(3G)
5.Motorola V3xx(hsdpa)
6.Nokia N73 music edition(3G)
7.Sony Ericsson K810i(3G)........αναμένεται
8.Motorola V6 maxx(hsdpa)
9.Sony Ericsson W850i(3G)
10.Sharp V903SH Vodafone Live(3G)

Ξεκινώντας με αυτό που μου αρέσει περισσότερο.....(Samsung Z720)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Τα Motorola απορρίπτονται με μιας λόγω κακού προηγούμενου...

Το k800i το έχω ήδη και το k810i απ' ότι είδα δεν έχει σημαντικές διαφορές...

Το Sharp μάλλον δεν το δίνει πλέον η Voda...

Το w880 απ' ότι είδα είναι ακριβούλικο..

Σκεφτόμουν μήπως πάω σε symbian . Για το Nokia N73 τι έχετε να πείτε;

Reaction score
14

Μετά τα Windows mobile, δεν βλέπω να επιστρέφω σε πάσης φύσεως symbian. Σπύρο αυτά τα κοίταξες;

Reaction score
51
Re: Απάντηση: Ποιο κινητό???

Eγώ Σπύρο θα πήγαινα στο Ν70
Καλό σε όλα του και με λογική τιμή.
Όμορφη η όψη αλουμινίου στην πρόσοψη, symbian, καλή μνήμη, καλή φωτογραφική μηχανή, συμπαθητική διάρκεια με την μπαταρία του, προσεγμένο στα πλαστικά του.

Reaction score
51
Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, πιο πιθανό θα ήταν να αγοράσω το νέο μοντέλο (slide) της ΝΟΚΙΑ: Ε55

Αλλά δεν ξέρω τιμή για αυτό......
(βασικά θα περιμένω το Ν99, γιατί ψάχνω νέο μοντέλο της ΝΟΚΙΑ με οθόνη αφής. Μετά από το υπέροχο 7710, που δεν αλλάζω με τίποτα, ΠΡΕΠΕΙ να πάω σε αυτό)

Περισσότερα εδώ

Reaction score
0
οκ ,το πιασαμε το υπονοουμενο.
Εισαι κολλημενος με την ΝΟΚΙΑ.:happy_8:
Και η ΚΙΑ ομως τον Ιουλιο....:happy_5:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Nokia for life! :happy_4:
Εγώ θα έπαιρνα το N73.

Δεν κατάλαβα!Eδώ έχει η Sony fanboys και έχει κάνει τόσα και τόσα (rootkits/DRM, explosive batteries, ανύπαρκτο service κ.ο.κ.), δε θα έχει η Nokia?! :smoking:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Ποιο κινητό???

Το W800i μου πληρεί και με το παραπάνω όλα τα παραπάνω.....Πάντος όταν έρθει η στιγμή να το αλλάξω θα επέλεγα ένα από τα παρακάτω.....

1.Samsung Z720(hsdpa)
2.Samsung Z560v(hsdpa)
3.Sony Ericsson K800i(3G)
4.Sony Ericsson W880i(3G)
5.Motorola V3xx(hsdpa)
6.Nokia N73 music edition(3G)
7.Sony Ericsson K810i(3G)........αναμένεται
8.Motorola V6 maxx(hsdpa)
9.Sony Ericsson W850i(3G)
10.Sharp V903SH Vodafone Live(3G)

Ξεκινώντας με αυτό που μου αρέσει περισσότερο.....(Samsung Z720)
Από τη λίστα έχω τα 3, 6, 8 και 9. Καλύτερο όλων (συνολικά σε χαρακτηριστικά, ευχρηστία και μέγεθος) το SE W850. To V6 ακολουθεί στην προτίμησή μου, λόγω εμφάνισης και κατασκευής, αλλά και γιατί μου επιτρέπει απίστευτες ταχύτητες HSDPA (σε 3 λεπτά κατέβασα 38ΜΒ τις προάλλες). Το Κ800 είναι ένα μεγάλο W850 με καλύτερη κάμερα, αλλά χειρότερο ήχο, ενώ το Ν73 είναι μεγάλο σε μέγεθος με οθονάρα, αλλά πολύ μικρά πλήκτρα (δυσανάλογα για το μέγεθός του). Καλό το Symbian, αλλά αν το πολυφορτώσεις με προγράμματα σέρνεται...
Ποτέ μα ποτέ δε θα έπαιρνα Samsung, όσο ωραίο design και να έχουν. Το περιτύλιγμα δε μου φτάνει. Το κινητό θέλω να κάνει παπάδες και εγώ να τους χρησιμοποιώ όλους! Γι' αυτό, άλλωστε, από τα 54 κινητά μου ΚΑΝΕΝΑ δεν είναι Samsung...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο κινητό???

Από τη λίστα έχω τα 3, 6, 8 και 9. Καλύτερο όλων (συνολικά σε χαρακτηριστικά, ευχρηστία και μέγεθος) το SE W850. To V6 ακολουθεί στην προτίμησή μου, λόγω εμφάνισης και κατασκευής, αλλά και γιατί μου επιτρέπει απίστευτες ταχύτητες HSDPA (σε 3 λεπτά κατέβασα 38ΜΒ τις προάλλες). Το Κ800 είναι ένα μεγάλο W850 με καλύτερη κάμερα, αλλά χειρότερο ήχο, ενώ το Ν73 είναι μεγάλο σε μέγεθος με οθονάρα, αλλά πολύ μικρά πλήκτρα (δυσανάλογα για το μέγεθός του). Καλό το Symbian, αλλά αν το πολυφορτώσεις με προγράμματα σέρνεται...
Ποτέ μα ποτέ δε θα έπαιρνα Samsung, όσο ωραίο design και να έχουν. Το περιτύλιγμα δε μου φτάνει. Το κινητό θέλω να κάνει παπάδες και εγώ να τους χρησιμοποιώ όλους! Γι' αυτό, άλλωστε, από τα 54 κινητά μου ΚΑΝΕΝΑ δεν είναι Samsung...
54????????????Συλλογή κάνεις???:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
2
Ναι, κάνω συλλογή!
Γράψε 55 από αύριο, μιας και παρήγγειλα (για τη γυναίκα μου) το πρώτο μου LG (LG KE970 Shine), που μάλλον θα είναι και το πρώτο στην Ελλάδα. Για να δούμε τι θα λέει...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ποιο κινητό???

Ναι, κάνω συλλογή!
Γράψε 55 από αύριο, μιας και παρήγγειλα (για τη γυναίκα μου) το πρώτο μου LG (LG KE970 Shine), που μάλλον θα είναι και το πρώτο στην Ελλάδα. Για να δούμε τι θα λέει...
:happy_6:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος