Ποιο τα παιζει ΟΛΑ????

Reaction score
1.469
Εκανες μαλλον ηδη το ονομα του σερβερ εγγραφη στο σαιτ?
να σου πω την αληθεια εχω μπερδευτει τωρα δεν θυμαμαι
να φτιαξω αλλο quickconnect λες?με αλλα στοιχεια κωδικους και quickconnet ID?

Reaction score
384
Αυτο το ονομα που διαλεξες το εχει παρει αλλος.
Βαλε κατι αλλο

Dimitris_NAS
NASDimitris
Dimitris_Server
O_Server_tou_Mitsou (αυτο θα ειναι σιγουρα διαθεσιμο)
MitroServer (κι αυτο)

Reaction score
1.469
Αυτο το ονομα που διαλεξες το εχει παρει αλλος.
Βαλε κατι αλλο

Dimitris_NAS
NASDimitris
Dimitris_Server
O_Server_tou_Mitsou (αυτο θα ειναι σιγουρα διαθεσιμο)
MitroServer (κι αυτο)
Ο server του μητσου με την βοηθεια του αλλου μητσου
:)

Reaction score
384
Βαλε το σερβερ παλι σε static IP για να μην εχεις προβλημα στη συνδεση οταν εισαι εντος δικτυου, κι αν θελεις ενεργοποιησε παλι το IPV6 να δουμε αν θα συνεχισει να λειτουργει κανονικα.

Reaction score
1.469
Βαλε το σερβερ παλι σε static IP για να μην εχεις προβλημα στη συνδεση οταν εισαι εντος δικτυου, κι αν θελεις ενεργοποιησε παλι το IPV6 να δουμε αν θα συνεχισει να λειτουργει κανονικα.
Καλημερα
Εγινε θα το κανω οταν επιστρεψω κ θα ενημερωσω

Reaction score
1.469
καλησπερα δημητρη
μου θυμζεις πως βαζω τον σερβερ σε static ip?
εποισης στο DSM settings να τικαρω το enable HTTP connection?

Reaction score
384
Control panel
Network
Network interface (Lan, edit)

Να το κανεις τικ το "Enable HTTPS" ναι.

Πηγαινε στο Security
Auto block (enable auto block, login attempts 3, within 30 minutes). Δικα μου νουμερα ειναι αυτα αλλα πιανουν πολλους που πανε να μπουνε στο μηχανημα μου.

Allow/Block list (create, βαλε την IP του υπολογιστη σου, που καλο ειναι να τον εχεις με static)

Users, Advanced (διαβασε τι κανει το 2-step verification κι αν σε περιπτωση θελεις να το κανεις μου λες).

Last edited:

Reaction score
1.469
Control panel
Network

Πηγαινε στο Security
Auto block (enable auto block, login attempts 3, within 30 minutes). Δικα μου νουμερα ειναι αυτα αλλα πιανουν πολλους που πανε να μπουνε στο μηχανημα μου.

Allow/Block list (create, βαλε την IP του υπολογιστη σου, που καλο ειναι να τον εχεις με static)

Users, Advanced (διαβασε τι κανει το 2-step verification κι αν σε περιπτωση θελεις να το κανεις μου λες).
Θα τα κανω τα βηματα
Ομως δυστυχως η συνδεση ιντερνετ μου δεν εχει static ip αλλα dynamic

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.939
Θα τα κανω τα βηματα
Ομως δυστυχως η συνδεση ιντερνετ μου δεν εχει static ip αλλα dynamic
Static ip στο τοπικό δίκτυο εννοεί ο DIMITRIS, που δεν έχει σχέση με την static ή dynamic ip του παρόχου. Η static ip που πρέπει να βάλεις θα είναι της μορφής 192.168.1.xxx

Reaction score
1.469
Static ip στο τοπικό δίκτυο εννοεί ο DIMITRIS, που δεν έχει σχέση με την static ή dynamic ip του παρόχου. Η static ip που πρέπει να βάλεις θα είναι της μορφής 192.168.1.xxx
Α οκ ευχαριστω πολυ
Το τι καταληξη θα βαλω στα 3 τελευταια ψηφια δηλαδη παιζει ρολο;το διαλεγω εγω;

Reaction score
384
Απλα να σιγουρευτεις οτι δεν εχει το ιδιο αλλη συσκευη. Δηλαδη μη δωσεις το ιδιο νουμερο που εχει ο ρουτερ 19.168.1.1 η ο σερβερ! (η αλλη συσκευη, κλπ).

Reaction score
1.469
Εβαλα μια static ip
Επισης ξαναενεργοποιησα το ipv6 κ δειχνει να δουλευει σωστα
Control panel
Network

Πηγαινε στο Security

Control panel
Network

Πηγαινε στο Security

Οταν ενεργοποιω το HTTPS συμβαινει αυτο
Και οι ρυθμισεις ηταν αυτες:

Attachments

Reaction score
1.469
επισης αν γινεται πως θα μπορουσα εναν φακελο πχ απο το λαπτοπ μου στον οποιο εχω καποια pdf η καποια αρχεια ηλεκτρονικων πληρωμων
οταν σε αυτον τον φακελο στο λαπτοπ προσθετω ενα pdf να γινεται upload αυτοματα στο synology στον αντιστοιχο φακελο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.098
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67