- Reaction score
- 384
Εκανες μαλλον ηδη το ονομα του σερβερ εγγραφη στο σαιτ?
να σου πω την αληθεια εχω μπερδευτει τωρα δεν θυμαμαιΕκανες μαλλον ηδη το ονομα του σερβερ εγγραφη στο σαιτ?
Παλι το wuickconnect id ειναι κενοΠηγαινε στο σαιτ να δεις τι εχεις βαλει
aaa οκ θα διαλεξω αλλοΑυτο το ονομα που διαλεξες το εχει παρει αλλος.
Ο server του μητσου με την βοηθεια του αλλου μητσουΑυτο το ονομα που διαλεξες το εχει παρει αλλος.
Βαλε κατι αλλο
Dimitris_NAS
NASDimitris
Dimitris_Server
O_Server_tou_Mitsou (αυτο θα ειναι σιγουρα διαθεσιμο)
MitroServer (κι αυτο)
Α ναι μαλιστα οκΠριν ξεχασω,
Quickconnect
Advanced
Επιλεγεις σε ποιες υπηρεσιες θα μπορεις να συνδεεσαι με το quickconnect
ΚαλημεραΒαλε το σερβερ παλι σε static IP για να μην εχεις προβλημα στη συνδεση οταν εισαι εντος δικτυου, κι αν θελεις ενεργοποιησε παλι το IPV6 να δουμε αν θα συνεχισει να λειτουργει κανονικα.
καλησπερα δημητρηΒαλε το σερβερ παλι σε static IP για να μην εχεις προβλημα στη συνδεση οταν εισαι εντος δικτυου, κι αν θελεις ενεργοποιησε παλι το IPV6 να δουμε αν θα συνεχισει να λειτουργει κανονικα.
Θα τα κανω τα βηματαControl panel
Network
Network interface (Lan, edit)
Να το κανεις τικ το "Enable HTTPS" ναι.
Πηγαινε στο Security
Auto block (enable auto block, login attempts 3, within 30 minutes). Δικα μου νουμερα ειναι αυτα αλλα πιανουν πολλους που πανε να μπουνε στο μηχανημα μου.
Allow/Block list (create, βαλε την IP του υπολογιστη σου, που καλο ειναι να τον εχεις με static)
Users, Advanced (διαβασε τι κανει το 2-step verification κι αν σε περιπτωση θελεις να το κανεις μου λες).
Static ip στο τοπικό δίκτυο εννοεί ο DIMITRIS, που δεν έχει σχέση με την static ή dynamic ip του παρόχου. Η static ip που πρέπει να βάλεις θα είναι της μορφής 192.168.1.xxxΘα τα κανω τα βηματα
Ομως δυστυχως η συνδεση ιντερνετ μου δεν εχει static ip αλλα dynamic
Α οκ ευχαριστω πολυStatic ip στο τοπικό δίκτυο εννοεί ο DIMITRIS, που δεν έχει σχέση με την static ή dynamic ip του παρόχου. Η static ip που πρέπει να βάλεις θα είναι της μορφής 192.168.1.xxx
Εβαλα μια static ipΒαλε το σερβερ παλι σε static IP για να μην εχεις προβλημα στη συνδεση οταν εισαι εντος δικτυου, κι αν θελεις ενεργοποιησε παλι το IPV6 να δουμε αν θα συνεχισει να λειτουργει κανονικα.
Control panel
Network
Πηγαινε στο Security
Auto block (enable auto block, login attempts 3, within 30 minutes). Δικα μου νουμερα ειναι αυτα αλλα πιανουν πολλους που πανε να μπουνε στο μηχανημα μου.
Allow/Block list (create, βαλε την IP του υπολογιστη σου, που καλο ειναι να τον εχεις με static)
Users, Advanced (διαβασε τι κανει το 2-step verification κι αν σε περιπτωση θελεις να το κανεις μου λες).
Οταν ενεργοποιω το HTTPS συμβαινει αυτοControl panel
Network
Πηγαινε στο Security