Ποιο GPS?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μετα απο το σημερινο το πηρα αποφαση.
Βαζω στο Tom Tom Navigator πως θελω να παω στο "Ερρικος Ντυναν" οπου νοσηλευεται καποιο συγγενικο μου προσωπο και αυτο με παει στον...Ερυθρο:shock:

Σας ακουω...
Ειναι το Destinator το καλυτερο η εχετε να προτεινετε καποιο αλλο?

Reaction score
14
Απάντηση: Ποιο GPS?

Η πείρα μου λέει ότι αν κινηθείς Νοτιο-Δυτικά στην Πολωνία μόνο το iGO σε πάει. Έχει βέβαια και τους πιο τελευταία ενημερωμένους χάρτες. Περιμένουμε τώρα τους καινούργιους για το Desti.

Reaction score
14
Κεντρική- δυτική Ευρώπη το desti λέει?
Σκεφτόμουν το HTC 3300 με αυτό το πρόγραμμα για καλοκαίρι.. tour σε Γαλλία -Βέλγιο-Ολλανδία...

Reaction score
14

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, πιστεύω ότι ΄θα είναι πολύ καλό γιατί η χαρτογράφηση σε αυτές τις χώρες έχει γίνει πολύ νωρίς.

Reaction score
173

Ανδρεα σε μενα το Ρ3300 με το destinator παει μια χαρα απ'οτι το εχω τσεκαρει χωρις λαθη.
Μια λεπτομερια την εφαρμογη στο τηλ και τους χαρτες στην καρτα μνημης γιατι αλλιως μου το κρεμαει αν δεχτω κληση

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Tο "κακο" ειναι πως τον αλλο μηνα κυκλοφορει το Desti 7
Naα βαλω το 6 η να περιμενω και να περασω το 7 απ'ευθειας?

Reaction score
304

Μεχρι το Σαββατο θα πάρω και εγω το pda μου. Διαβάζοντας τα σχετικά forum εχω καταλήξει πως το destinator θεωρειται το καλύτερο για την Ελλαδα κυρίως λόγω της υποστήριξης απο την NGI και όλοι συμφωνούν πως έχει τους καλύτερους χάρτες (για Ελλάδα) τους οποίους ενημερώνει αρκετά συχνά, για Ευρώπη ισως το κορυφαίο θεωρείται το tomtom.

Reaction score
164
To iGO ως πρόγραμμα θεωρείται πολύ καλύτερο από το Destinator, αλλά δεν έχει χάρτες της προκοπής για την Ελλάδα. Επίσης συμπεριφέρεται παράξενα, αλλά δεν ξέρω αν φταίνε οι χάρτες ή το πρόγραμμα. Πχ, αν ξεφύγεις για κάποιο λόγο από τη διαδρομή (πχ λόγω έργων ή κίνησης) αντί να σου προτείνει εναλλακτική διαδρομή, επιμένει να σε πάει στο σημείο που παρέκλινες.
Επειδή GPS=χάρτες η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή είναι το Destinator. Εξαιρετική υποστήριξη και από την Ngi που φτιάχνει τους χάρτες, και από τους χρήστες (αναφορά λαθών, άπειρα σημεία ενδιαφέροντος, προειδοποίηση για μπλόκα, κάμερες και ραντάρ, επικίνδυνα σημεία, κτλ...). Επίσης οι χάρτες κάθε εξάμηνο ανανεώνονται δωρεάν για τους νόμιμους χρήστες.
Το ότι κυκλοφορεί το 7, δεν σημαίνει ότι θα έρθει στη χώρα μας αμέσως. Θα πρέπει να γίνει μεταφορά των χαρτών, κάποια τεστ κτλ που είναι χρονοβόρα. Πχ το 6 ήρθε στη χώρα μας γύρω στις γιορτές και ενώ στην Ευρώπη κυκλοφορούσε μήνες. Η αναβάθμιση από την προηγούμενη έκδοση στο 6 ήταν δωρεάν. Για το 7 είναι άγνωστο. Μπορεί να είναι δωρεάν, μπορεί και με έκπτωση. Το 7 πάντως είναι "άλλο" πρόγραμμα, κυριολεκτικά. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε θα έρθει.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
ok thanx:cool_4:
Και μια τελευταια ερωτηση.
Εχω "βρει" διαφορες version:
Destinator 6 ISO
Destinator SP ISO
Destinator 6.1.1 TMC
Destinator PN ISO

Ποια απο ολες?
Εσυ Φανη ποια εβαλες?

Reaction score
3
Εγώ θα αντιπρότεινα να μην χρησιμοποιείται "πλοηγούς".
Γιατί;
Υπάρχει καλύτερο πράγμα απ' το να σταματάς και να ρωτάς μια αιθέρια ύπαρξη αν ξέρει κάποιο δρόμο;
Άντε, εγώ θα σας τα λέω;

ΥΓ. Και για τις δύσκολες περιπτώσεις, επικαλούμεθα βλάβη του "πλοηγού"....., όταν εμφανιστεί η σύζυγος............

Reaction score
7
Κωνσταντινε... καλο το ...καμακι, αλλα το θεμα ειναι να φτασεις στον προορισμο σου!!!!

Και εξηγουμαι...
1. Η αιθερια υπαρξη μπορει να σου πει αλλα ντ αλλων...
2. Σιγα μην προσεχεις αυτα που σου λεει η υπαρξη... οποτε μετα θα καταληξεις να ρωτας εναν ταξιτζη με κοιλια !!!

Αλλωστε και στα GPS μια αιθερια υπαρξη ακους να σου μιλαει...

Reaction score
3
Για αστείο εγώ το είπα. Και δεν εννοούσα για καμάκι.
Όσο για το 1. που λες, τώρα θα βγουν οι γυναίκες της σελίδας μας και θα λένε ότι θίγεις τις αιθέριες υπάρξεις.....

Reaction score
62
Εγώ χρησιμοποιώ το destinator 6 σε Mio 201 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχει γίνει μεγάλη βελτίωση, σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις και με ελάχιστα λάθη στους χάρτες. Τα μόνα μου παράπονα είναι ότι αργεί σχετικά να βρεί δορυφόρους, όταν το ανοίγεις και καμιά φορά (σπανιότατα), χάνει το tracking για λίγο.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Ποιο GPS?

ok thanx:cool_4:
Και μια τελευταια ερωτηση.
Εχω "βρει" διαφορες version:
Destinator 6 ISO
Destinator SP ISO
Destinator 6.1.1 TMC
Destinator PN ISO

Ποια απο ολες?
Εσυ Φανη ποια εβαλες?

Destinator PN ηταν πακετο μαζι με το τηλεφωνο σε CD.Εχω κι ολα τα αλλα αν κι ακομη δεν εκανα σε κανενα τεστ γιατι μου κανει μια χαρα το ΡΝ

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Ποιο GPS?

Πχ, αν ξεφύγεις για κάποιο λόγο από τη διαδρομή (πχ λόγω έργων ή κίνησης) αντί να σου προτείνει εναλλακτική διαδρομή, επιμένει να σε πάει στο σημείο που παρέκλινες.
Το ΡΝ σε βρησκει αμεσα και σου προτεινει νεα διαδρομη
Οσο για λαθη εχω βρει μονο ενα (μονοδρομος πισω απο το Ιντερκοντινενταλ) ολα τα αλλα μεχρι στιγμης ειναι ομαλα

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Ποιο GPS?

Το ΡΝ σε βρησκει αμεσα και σου προτεινει νεα διαδρομη
Οσο για λαθη εχω βρει μονο ενα (μονοδρομος πισω απο το Ιντερκοντινενταλ) ολα τα αλλα μεχρι στιγμης ειναι ομαλα
Το Destinator δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι αργεί λίγο να βρει ότι πήρες λάθος δρόμο. Στον επαναϋπολογισμό είναι πολύ γήγορο.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead