Ποιο skin του AVSite χρησιμοποιειτε?

Ποιο skin χρησιμοποιειτε?

Votes: 3 4,0%
  • After Dark(σκουρο)

Votes: 57 76,0%
  • Tech Two(ανοικτο)

Votes: 15 20,0%

• Total voters
    75

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Ποιο skin του AVSite χρησιμοποιειτε?

Δε γίνεται να αλλάξει χρώμα η λευκή οθόνη;
Όχι, για λόγους αυτοματοποιημένης χρωματικής σήμανσης στα κείμενα...:140:
(Sorry για το off-topic...)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.589

Σφαγη, εως τωρα...
Τώρα; :138:

After Dark(σκουρο) 12 60,00%

Tech Two(ανοικτο) 7 35,00%

Reaction score
384

After Dark, αλλα οι τιτλοι στα θεματα ειναι με γκρι χρωμα και με ενοχλουν αφανταστα. Δεν ξεχωριζουν ευκολα. Το παλιο περτικαλι ηταν καλυτερο απο το γκρι παντως.

Reaction score
50
Ρε παιδιά ποιο είναι το default; Εγώ πάντως Tech Two χρησιμοποιώ γιατί με βολεύουν τ' ανοιχτόχρωμα. Με το σκούρο δεν την παλεύω πάνω από 10 λεπτά και δεν είναι θέμα συνήθειας γιατί ακόμα και την περίοδο που είχατε βγάλει για λίγο το ανοιχτό (πριν την αναβάθμιση) και χρησιμοποιούσαμε το σκούρο μερικές μέρες και πάλι δεν μπόρεσα να το συνηθίσω. Όμορφο είναι, δεν το συζητάμε, αλλά δεν παλεύεται. Πάντως η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο ανοιχτόχρωμο μ' άρεσε περισσότερο. Αυτό είναι κάπως... αποστειρωμένο.

Reaction score
89
after dark και τα μυαλα στα καγκελα!!! ασε που ακουγεται κ ποιο προστυχο χαχχαχαχαχαχααααα!!! του υποκοσμου χαχαχαχααααααα!!!

Reaction score
8

Tech Two στο γραφειο,After Dark στο σπιτι.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Re: Ποιο skin του AVSite χρησιμοποιειτε?

after dark και τα μυαλα στα καγκελα!!! ασε που ακουγεται κ ποιο προστυχο χαχχαχαχαχαχααααα!!! του υποκοσμου χαχαχαχααααααα!!!
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :142::142:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Να γιατι..

Last edited by a moderator:

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιο skin του AVSite χρησιμοποιειτε?

Και τα δύο ωραία είναι και διόλου κουραστικά για μένα, αλλά το μαύρο έχει άλλο...class:109:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Ψηφίζω ntetari2009 αν και είμαι ΑΕΚ :114:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Μεχρι τωρα το ποσοστο του tech two θυμιζει εκεινο της Βασιλευομενης στο Δημοψηφισμα...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.587

Το ανοιχτόχρωμο είναι πιο λειτουργικό, το σκούρο είναι πιο όμορφο. Μέχρι τώρα με έχει κερδίσει η ομορφιά... :114:

Reaction score
29.542

To default ούτε εμένα μου το εμφανίζει.
Πάντως το after dark είναι ολα τα λεφτά , τώρα το πήρα χαμπάρι και το χρησιμοποίησα.

Reaction score
5

Κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει και δεν θεωρω κανενα λειτουργικο τουλαχιστον για εμενα.

Δυστυχως πλεον ριχνω μια γρηγορη ματια και that's about it.Δεν μου κανει ορεξη πολλες φορες ακομα και reply να κανω :110:

PS:Που ειναι το "View reply" ? που ειναι εκεινο που ειναι το αλλο? I give up.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει και δεν θεωρω κανενα λειτουργικο τουλαχιστον για εμενα.

Δυστυχως πλεον ριχνω μια γρηγορη ματια και that's about it.Δεν μου κανει ορεξη πολλες φορες ακομα και reply να κανω :110:

PS:Που ειναι το "View reply" ? που ειναι εκεινο που ειναι το αλλο? I give up.

Απορώ πως δεν έχεις αυτοδιαγραφεί...

Reaction score
5

Σωστα.Ειναι και αυτο μια λυση του προβληματος.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Παιδιά, όταν μπαίνουμε σε κάποιο forum για πρώτη φορά και το αντικείμενό του μας ενδιαφέρει, προσαρμοζόμαστε στη λειτουργικότητα και την αισθητική του χωρίς να έχουμε κανένα λόγο για στοιχεία ή λεπτομέρειες, και δεν λέμε κουβέντα. Εδώ, αντίθετα, έγινε μια αλλαγή, στην οποία λήφθηκαν υπόψη και πολλές δικές μας επιθυμίες. Κάποιες δεν υλοποιήθηκαν, προφανώς για λόγους τεχνικής σκοπιμότητας που οι μη τεχνικοί δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε λεπτομερώς, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να συνηθίσουμε. Κάποιοι από εμάς (π.χ. εγώ) συνηθίσαμε ήδη. Δεν είναι δυνατόν να προσαρμοστούν όλα στις επιθυμίες όλων.

Σίγουρα σε ένα οποιοδήποτε forum interface (δεν αναφέρομαι τώρα στο avsite) μπορεί να υπάρχουν και στοιχεία που για κάποιους είναι απαγορευτικά για την παρακολούθηση – π.χ. ένα πολύ έντονο πολύχρωμο skin που κουράζει τα μάτια, πολύ μικρές γραμματοσειρές χωρίς δυνατότητα αλλαγής, πολύ "βαριές" σελίδες που γονατίζουν τις αργές συνδέσεις και τους παλιούς υπολογιστές. Κάτι τέτοιο είναι κατανοητό όταν επισημαίνεται, αλλά και πάλι δεν μπορούν να είναι όλοι ευχαριστημένοι γιατί οι ρυθμίσεις γίνονται με βάση την πλειονότητα των χρηστών όπως αυτή αντικατοπτρίζεται στα στοιχεία που έχουν οι τεχνικοί στη διάθεσή τους. Αν όμως μιλάμε με τρόπο απόλυτο για λεπτομέρειες (αυτό που ήταν έτσι, γιατί τώρα είναι έτσι;) ή για δυνατότητες που ήθελαν ένα κλικ και τώρα θέλουν δύο, συγχωρέστε με αλλά θεωρώ ότι δεν είναι σωστό προς όσους κοπιάζουν και βγάζουν τα μάτια τους για να μπορούμε εμείς να συζητάμε ανταλλάσσοντας πολύτιμη γνώση για το αντικείμενο που μας ενδιαφέρει ή ακόμα και να "τα λέμε" περί ανέμων και υδάτων…

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Με προβληματίζει το γεγονός ότι έχουν ψηφίσει μόλις 50 μέλη.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89