- Reaction score
- 6.622
ανεβασε να δουμε που ξερεις καποιος κατι μπορει να δει .
Νομιζω ότι ειναι το καλύτερο αυτο. Θα πάρω και αγκαλίτσα το δικό μου PB που εχει ειδική μαυρη λάκα που απωθεί την σκόνη.βρε συ ζιζικο, λυπήσου τον, υπενοικίασε το το ρημάδι να έρθει να μείνει εκεί 2-3 μήνες να ξεχαρμανιάσει!
και το κεντρικουλι καλο φαινεται!!!Πηγα να κανω subcrawl και συνειδητοποίησα οτι χρειαζεται κλαρκ για να ανεβασω το sub στον καναπε - ασε που πιθανον να μην χωραει - και παρατησα το σχεδιο κ εβαλα να δω ταινιουλα.
Αλλα μιας και το thread ειναι για τα svs, βρηκα σε πολυ καλη τιμη τα SVS Ultra Bookshelves και τα πηρα απο Γερμανια, για το γραφειο ή αν ειναι πολυ καλα για να αντικαστησουν τα 683.
Ελπιζω να μην ειναι απατεωνες, διοτι μου βγηκε το ζευγαρι στα 550€ με τα μεταφορικα απο Γερμανια.
Πληρωσα με paypal να ειμαι ψιλοκαλυμμενος.
αλητη!Τα γλυκοκοίταζω πολυ καιρό ......
Ναι, αν πάνε όλα καλά και έρθουν με το καλό ΚΑΙ είναι καλά, εχω έναν που ενδιαφέρεται για τα 683, οποτε θα τα κάνω σκαντζα και μετα θα πρέπει να βρω κάποιον να δώσω το κεντρικό HTM61. Αν τα καταφέρω, παιρνω επιτόπου και το κεντρικό, διότι... [συνεχίζεται στο κάτω quote]και το κεντρικουλι καλο φαινεται!!!
...κι εγώ τα γλυκοκοιτάζω εδω και καιρό και απώτερο πλάνο (σε dedicated χωρο 20τμ.) να το κάνω 7.4.4 με SVS, οπότε, τα Bookshelves θα γίνουν Surround Back, θα πάρω τα Ultra Surround και τα Towers, ενω μια τετράδα Prime Satellites θα είναι για Atmos ή Auro 3d, κλπ, αναλόγως πιο audio format θα έχει κερδίσει τη μαχη.Τα γλυκοκοίταζω πολυ καιρό ......
Τωρα ειμαι στα 80!
Αλλα οντως δεν εχει σημασια μια σκηνη των 10 δευτερολέπτων, αλλα θελω να ξερω ΓΙΑ ΠΟΙΟ λογο δεν ακουω αυτο που ακουσα. Μολις το βρω, θα ησυχασω!
Και οντως δεν εχουν σχεση τα b&w σε αυτο που θελω! Tι σχεση εχει το ευρος 80-100 με αυτο που περιγραφω;
Α, κι επισης ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας παρει τα οικοπεδα και τα σπιτια!![]()
...κι εγώ τα γλυκοκοιτάζω εδω και καιρό και απώτερο πλάνο (σε dedicated χωρο 20τμ.) να το κάνω 7.4.4 με SVS, οπότε, τα Bookshelves θα γίνουν Surround Back, θα πάρω τα Ultra Surround και τα Towers, ενω μια τετράδα Prime Satellites θα είναι για Atmos ή Auro 3d, κλπ, αναλόγως πιο audio format θα έχει κερδίσει τη μαχη.
Γιατι μωρε; Τι περιεργο είπα;ωχ θεε μου..αυτος ειναι μανιακοτρελοσγιαδεσιμο !!!!![]()