Ποιο SVS κι από πού;(Sub βρήκα τελικά.Σπίτι που θα βρω;)

Reaction score
2.482
βρε συ ζιζικο, λυπήσου τον, υπενοικίασε το το ρημάδι να έρθει να μείνει εκεί 2-3 μήνες να ξεχαρμανιάσει!
Νομιζω ότι ειναι το καλύτερο αυτο. Θα πάρω και αγκαλίτσα το δικό μου PB που εχει ειδική μαυρη λάκα που απωθεί την σκόνη.
Το αφήνεις 2-3 βδομάδες χωρις καθάρισμα και δειχνει πάντα σαν καινούργιο...

Reaction score
2.482
Πηγα να κανω subcrawl και συνειδητοποίησα οτι χρειαζεται κλαρκ για να ανεβασω το sub στον καναπε - ασε που πιθανον να μην χωραει - και παρατησα το σχεδιο κ εβαλα να δω ταινιουλα.

Αλλα μιας και το thread ειναι για τα svs, βρηκα σε πολυ καλη τιμη τα SVS Ultra Bookshelves και τα πηρα απο Γερμανια, για το γραφειο ή αν ειναι πολυ καλα για να αντικαστησουν τα 683.

Ελπιζω να μην ειναι απατεωνες, διοτι μου βγηκε το ζευγαρι στα 550€ με τα μεταφορικα απο Γερμανια.

Πληρωσα με paypal να ειμαι ψιλοκαλυμμενος.

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
Πηγα να κανω subcrawl και συνειδητοποίησα οτι χρειαζεται κλαρκ για να ανεβασω το sub στον καναπε - ασε που πιθανον να μην χωραει - και παρατησα το σχεδιο κ εβαλα να δω ταινιουλα.

Αλλα μιας και το thread ειναι για τα svs, βρηκα σε πολυ καλη τιμη τα SVS Ultra Bookshelves και τα πηρα απο Γερμανια, για το γραφειο ή αν ειναι πολυ καλα για να αντικαστησουν τα 683.

Ελπιζω να μην ειναι απατεωνες, διοτι μου βγηκε το ζευγαρι στα 550€ με τα μεταφορικα απο Γερμανια.

Πληρωσα με paypal να ειμαι ψιλοκαλυμμενος.
και το κεντρικουλι καλο φαινεται!!!

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
2.482
και το κεντρικουλι καλο φαινεται!!!
Ναι, αν πάνε όλα καλά και έρθουν με το καλό ΚΑΙ είναι καλά, εχω έναν που ενδιαφέρεται για τα 683, οποτε θα τα κάνω σκαντζα και μετα θα πρέπει να βρω κάποιον να δώσω το κεντρικό HTM61. Αν τα καταφέρω, παιρνω επιτόπου και το κεντρικό, διότι... [συνεχίζεται στο κάτω quote]

Τα γλυκοκοίταζω πολυ καιρό ......
...κι εγώ τα γλυκοκοιτάζω εδω και καιρό και απώτερο πλάνο (σε dedicated χωρο 20τμ.) να το κάνω 7.4.4 με SVS, οπότε, τα Bookshelves θα γίνουν Surround Back, θα πάρω τα Ultra Surround και τα Towers, ενω μια τετράδα Prime Satellites θα είναι για Atmos ή Auro 3d, κλπ, αναλόγως πιο audio format θα έχει κερδίσει τη μαχη.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.002
Ναι, κλαίω σιωπηρά τώρα που σας διαβάζω. Πολύ δάκρυ.
Ελπίζω να μη με καταλάβει η Αναστασία και ξεφτιλιστώ.

Reaction score
2.482
Ρε σεις.... ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ ΤΟΝ ΖΙΖΙΚ! Νιωθω ότι μου κρατάτε μυστικά!

Reaction score
2.482
http://www.ebay.de/itm/371237515061...l?_from=R40&_sacat=0&_nkw=371237515061&_rdc=1

Δεν δείχνει να στέλνει Ελλάδα, αλλά αρκετές φορές έχω πείσει δημοπράτες να μου στείλουν Ελλάδα. Δεν πιστεύω να λήξει πάνω απο 1300-1500€, οπότε αν κάποιος ψηνεται για PB13, ΙΣΩΣ να είναι καλη ευκαιρία.

• Like
Reactions: PPG

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.564
Τωρα ειμαι στα 80!

Αλλα οντως δεν εχει σημασια μια σκηνη των 10 δευτερολέπτων, αλλα θελω να ξερω ΓΙΑ ΠΟΙΟ λογο δεν ακουω αυτο που ακουσα. Μολις το βρω, θα ησυχασω!

Και οντως δεν εχουν σχεση τα b&w σε αυτο που θελω! Tι σχεση εχει το ευρος 80-100 με αυτο που περιγραφω;

Α, κι επισης ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας παρει τα οικοπεδα και τα σπιτια! :)

Πιστευω ότι είναι καθαρα θεμα χωρου (σε άλλες συχνότητες τα peak και deep) όπως και η θεση του σαμπ και της ακροασης

Last edited:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.523
Απο lsound το ματ pb13 out of stock. Αν κανενας το σκεφτεται γρηγορα το gloss γιατι
νομιζω θα πανε πολυ πανω με την καινουργια ισοτιμια (+200 με 300)

Ακυρο τωρα που εγραφα out of stock και τα δυο ....!!

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
...κι εγώ τα γλυκοκοιτάζω εδω και καιρό και απώτερο πλάνο (σε dedicated χωρο 20τμ.) να το κάνω 7.4.4 με SVS, οπότε, τα Bookshelves θα γίνουν Surround Back, θα πάρω τα Ultra Surround και τα Towers, ενω μια τετράδα Prime Satellites θα είναι για Atmos ή Auro 3d, κλπ, αναλόγως πιο audio format θα έχει κερδίσει τη μαχη.

ωχ θεε μου..αυτος ειναι μανιακοτρελοσγιαδεσιμο !!!! :D:D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.315
Members
38.540
Νεότερο μέλος
nchoulio