gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.436
Εννοείτε πως όχι.Ρε πάτε καλά; Αχαχαχα!
Τώρα το κατάλαβες;Εδώ σου προτείναμε να βάλεις ένα,σχεδόν,πλυντήριο ρούχων σε μέγεθος(PB13) στο σαλόνι..
Εννοείτε πως όχι.Ρε πάτε καλά; Αχαχαχα!
Αχ, μη μου το θυμίζεις γιατι ετσι ΕΝΔΟΜΥΧΑ πιστευω ότι κατι θα συμβει (ακομα και διαστολη του χωροχρόνου) και θα βρεθεί χώρος για ένα PB13.Εννοείτε πως όχι.
Τώρα το κατάλαβες;Εδώ σου προτείναμε να βάλεις ένα,σχεδόν,πλυντήριο ρούχων σε μέγεθος(PB13) στο σαλόνι..
Σε τέτοιες περίπτωσεις αυτό που μπορεί να συμβεί είναι διαζύγιο.Αχ, μη μου το θυμίζεις γιατι ετσι ΕΝΔΟΜΥΧΑ πιστευω ότι κατι θα συμβει (ακομα και διαστολη του χωροχρόνου) και θα βρεθεί χώρος για ένα PB13.
Η σύζυγος δουλευει στο ακτινολόγικο στον Ερυθρό Σταυρό, οποτε το καλο είναι ότι μου ριχνει βαζα, subwoofer, ζαρντινιέρες στο κεφάλι και μετά μου κανει και μια εξετασουλα να δουμε αν ολα ειναι ΟΚ χωρις κόστος. Σουπερ. Θα την ενημερώσω και για σας αν θέλετε να μην περιμένετε στην ουρά...Τελικά (και) αυτό το thread αναδείχθηκε σε νέο έπος.
Ας το ομολογήσουμε, το κάναμε όλοι εμείς οι υπεράνω συζύγων (μη χ3σω...), που τους έχουμε βάλει τα 2 πόδια σ' ένα παπούτσι. Και ξεχνάμε την παντόφλα.
...έτσι και πέσει ομαδική ενημέρωση στις απανταχού συζύγους, το thread θα συνεχιστεί στα επείγοντα.
Θα την έχω προετοιμάσει. Θα της έχω δείξει το δικό σου home cinema και θα της πω πως ΕΣΥ μου είπες να πάρω αυτό που έχεις εσύ μιας και τα αλλα δεν ειναι καλά.Πάω τώρα στον ΕΣ.
-Καλέ, ποιά είναι η κυρά του σερφντρίφτερ; Τάξτε μου.
ασ'την αυτή για την ώρα,έχεις άλλη θηλυκιά να σε παιδεύει τώρα(για την τριχωτή αναρχικιά με την ουρά λεώ)...μόλις την εκπαιδεύσεις πας κ στον ΕΣΠάω τώρα στον ΕΣ.
-Καλέ, ποιά είναι η κυρά του σερφντρίφτερ; Τάξτε μου.
Εγώ να δεις αστρωτο είναι ακόμα το Nsd και το βλέπω για αγγελίεςΕκανα πολυ κακως να διαβαζω αυτο το νημα γιατι θελω και εγω ,και μαλιστα PB13-Ultra![]()
Κάτσε ρε κακομοίρη στ' αυγά σου!Εγώ να δεις αστρωτο είναι ακόμα το Nsd και το βλέπω για αγγελίες
Αρρωστεια λέμε ας μπορούσα να περπατήσω και θα το είχα
Πακεταρει ήδη....![]()
Εσύ να πάρεις τον φίλο σου (Κεφαλα) και να έρθετε για συμπαράσταση για μερικές μέρες!!!Κάτσε ρε κακομοίρη στ' αυγά σου!![]()