Ποιό μουσικό κομμάτι ακούτε τώρα;

A

AKARL

Guest
B.B. King, Albert Collins & Stevie Ray Vaughan - Texas Flood Live In New Orleans Jazz & Heritage Festival

B.B. King, Albert King, Stevie Ray Vaughan, Paul Butterfield - The Sky Is Crying

Buddy Guy & Stevie Ray Vaughan (Live at Buddy Guy's Legends Club)

Stevie Ray Vaughan & Jeff Beck - Goin' Down 10/28/1989

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.529
Τι κοινό μπορεί να έχουν ο Ζαμπέτας με τον Chuck Berry και ο Χιώτης με τον Τζόνι Κας; Ακούστε ένα τραγούδι του Σακελλάριου και του Σογιούλ, σε μια εμπνευσμένη διασκευή ροκαμπίλι από τους Krazy Baldheadz...

Krazy Baldheadz - Άστα τα μαλλάκια σου.

http://www.mixanitouxronou.gr

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.529
Να παίζει το τρανζίστορ - Μαρινέλλα

. . .

Rammstein - Amerika (Official Video)

. . . πάντα πρωτοπόροι :rolleyes:

Reaction score
581
Είπα να κάνω καφεδάκι και να περιπλανηθώ στο youtube ακούγοντας κάτι διαφορετικό σήμερα. Avant-garde. Κι έπεσα σ’ αυτό. Μια ζωή ακούω μουσική και πραγματικά με ενδιαφέρουν όλα τα είδη αλλά αυτό με ξεπερνάει. Δεν μπορώ να καταλάβω εάν εγώ είμαι τόσο αδαής περί μουσικής ή αν μερικοί μας κάνουν πλάκα στο youtube. Υπάρχει κάποιος που καταλαβαίνει περισσότερα από μένα για να μου εξηγήσει;

Broken - avant-garde piano music

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.529
- μην πολυπροσπαθείς να ερμηνεύσεις την Avant-garde . . . έχω ασχοληθεί αρκετά χρόνια , και εκεί ισχύουν εντελώς άλλοι κανόνες , δες πχ τον πρωτοπόρο ή έναν εξ αυτών . . .

Karlheinz Stockhausen - Cosmic Pulses

. . . και εάν δεν θορυβήθηκες αρκετά , δες τι ακολουθεί . . .

Helikopter-Streichquartett (Helicopter Quartet) - Karlheinz Stockhausen

Reaction score
581
- μην πολυπροσπαθείς να ερμηνεύσεις την Avant-garde . . . έχω ασχοληθεί αρκετά χρόνια , και εκεί ισχύουν εντελώς άλλοι κανόνες , δες πχ τον πρωτοπόρο ή έναν εξ αυτών . . .

Δύο απορίες:
1) Υπάρχει κάποιος που να άκουσε τα έργα αυτά από την αρχή έως το τέλος; και
2) Αν τους ζητήσουν να τα ξαναπαίξουν πως θα το κάνουν;.
ΟΚ αστειεύομαι, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτά που ίσως κάποιοι να καταλαβαίνουν ή κάνουν πως καταλαβαίνουν για να πουλήσουν κουλτούρα.
‘Κουλτούρα να φύγουμε !!!’ είπε κάποιος κάποτε.
Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα πράγματα που δεν ξέρω αν χαρακτηρίζονται avant-garde αλλά μουσικά ακούγονται πολύ ωραία στα αυτιά μου.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.529
- καλημέρα συνάδελφε , βλέπω γνώσεις και ''τσιμεντένιας'' μουσικής . . . χμμμ . . .

https://en.wikipedia.org/wiki/Musique_concrète

. . . εδώ 2 από τα ιδρυτικά μέλη των can . . . https://en.wikipedia.org/wiki/Karlheinz_Stockhausen#Musical_influence . . . μαθητές της σχολής Στοκχάουζεν . . .

CAN - Halleluhwah

. . . άντε να κάνεις τώρα soundcheck σε ιδιοκατασκευασμένη ντραμς με προσωπικά κουρδίσματα

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster