Gerry & The Pacemakers - Don't Let The Sun Catch You Crying1964
Μετά από μια 10ετία περίπου από τότε που βγήκε αυτό το τραγούδι Ο Πασχάλης με τους ''Οlympians'' to 1976 τραγουδούν το '' γράψε στα αστέρια το όνομά σου'' μια πάρα πολύ εκτέλεση
με ελληνικό στίχο αλλά σαφώς πιό αισιόδοξο:114:
το τραγούδησαν επίσης οι The Lettermen, ο Jose Feliciano όλες πάρα πολύ καλές εκτέλεις γιατί το ίδιο το τραγούδι είναι μοναδικό και οποιαδήποτε μεγάλη αλλάγή θα το κατέστρεφε...
[YOUTUBE]Fh8YudkZ1yQ&feature=related[/YOUTUBE]
Bajofondo y Julieta Venegas - Pa' Bailar
[YOUTUBE]8aMPSSvOnoo&feature=related[/YOUTUBE]
Επίσης πολύ καλό από αυτό το album το ''ctistal'' και πολλά άλλα...για να περνάει η ζωή ευχάριστα!:107:
ενταξει και γω κολλυμενος ειμαι , περναω το 40% του ελευθερου χρονου μου ακουγοντας ... αλλα εσυ παιδακι μου δε πιάνεσαι...(Φεδρα)
Υ.Γ. Η σειρα που λεγαμε ειναι 40 CDs (jazz&blues Το Βήμα), αρχιζω απο αυριο να στα γραφω. Φυσικα οπως ειναι ευκολονόητο η προσφορά μου ισχυει για εναν και μιας και ισουν η πρωτη που το ζητησες ...εγενετο,(οχι οτι δεν θελω να τα δωσω και αλλου αλλά και 40 σιντια αντιγραφή δεν ειναι και ευκολο πραμα. Οποιος εχει υπομονη να τα παρει σε κανα μηνα ας το ζητησει. Ο πρωτος παντα τυχερος( κτραταμε και μια αντικειμενικη σειρα λεμε...)