Ποιό φορητό gps?

Reaction score
49
Ενεργοποιώντας πχ τα βενζινάδικα της Shell ή της Aegean, θα εμφανίζονται στους χάρτες μικρά εικονίδια με το σήμα της εταιρείας και μπορείτε από το σημείο που βρίσκεστε πχ να βρείτε σε τι χιλιομετρική απόσταση βρίσκεται βενζινάδικο της εταιρίας.

Αν μιλάμε για κρατικές υπηρεσίες (ΔΕΗ, ΟΤΕ, Εφορίες, Δήμους κ.ο.κ) τότε έχουμε και τηλέφωνο αυτών σε υποφάκελο

Attachments

Reaction score
49
Εδώ (στο ΤiBO μου, με Dest 5) βλέπουμε το υπομενού με τους χάρτες και τι μπορούμε να επιλέξουμε.
Το τονισμένο πλαίσιο (εδώ δείχνει Alps) μας αναφέρει τον χάρτη που επιλέξαμε και τέρμα κάτω τις χώρες που συμπεριλαμβάνει.

Στο ενδιάμεσο γκρι πλαίσιο είναι ο τρέχων χάρτης.....

Attachments

Reaction score
49
Χάρτης Benelux

(βασικά, χρειάζεται να κάνω αναβάθμιση χαρτών, που άλλωστε είναι και δωρεάν, αλλά δεν έχω ασχοληθεί....)

Attachments

Reaction score
49
Mερικές ρυθμίσεις χάρτη.
Πολύ σημαντικό το αυτόματο ζουμ που κάνει το εξής:

μικρή ταχύτητα οχήματος μειώνει το υψόμετρο από το έδαφος (περισσότερες πληροφορίες για τον χάρτη)
Μεγάλη ταχύτητα μεγαλώνει το υψόμετρο (λιγότερες πληροφορίες για να μη μας αποσπά την προσοχή)

Attachments

Reaction score
49
Στο κάτω μέρος της οθόνης (πατώντας με το δάκτυλο) εμφανίζονται κάποιες πληροφορίες (εδώ βλέπουμε από το TiBO '06 με dest 5.....Στα νέα είναι κάπως πιο κομψά)

Εδώ εμφανίζεται το υψόμετρο (είναι το μόνο που δεν είναι καλά καλιμπραρισμένο)

Attachments

Reaction score
49
Εδώ η ταχύτητα του οχήματος.
(κάπως έτσι δουλεύουν τα όργανα μέτρησης των περιοδικών. Απλά εκείνα έχουν δειγματοληψία από περισσότερους δορυφόρους και συνεπώς μεγαλύτερη ακρίβεια)

Καλό στοιχείο για να δείτε την απόκλιση του κοντέρ σας

Attachments

Reaction score
49
Re: Απάντηση: Ποιό φορητό gps?

Δημήτρη, δεν το ξέρω γιατί δεν το έχω δουλέψει στα χέρια.
Το βασικό πρόβλημα ΠΟΛΛΩΝ πλοηγών δεν είναι μόνο ότι δεν χρησιμοποιούν destinator (μακράν καλύτερο στην Ελλάδα) αλλά και ότι αργούν να επεξεργαστούν τις πληροφορίες χάρτη και δορυφόρων με αποτέλεσμα να είναι αργά (πχ να έχεις φθάσει σχεδόν στο μέσο μιας διασταύρωσης και τότε να σου λέει να στρίψεις.....Επικίνδυνο και κουραστικό)

Άσε το θέμα των GreekEnglish που πχ θες να πας Ευμήλου και πρέπει να ψάχνεις αν είναι Eumiloy, Eumilou, Evmiloy, Evmilou και τελικά να αποδειχθεί ότι ήταν.....Evmilou)

Δυστυχώς δεν το έχω δουλέψει και δεν μπορώ να σου υποσχεθώ οτιδήποτε...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524