Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio

ενταξει η λεξη χρεος ηταν λιγο υπερβολη μη θεωρηθω και σταυροφορος κατα της apple.
Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου.:)):137:

Reaction score
1.188
Απάντηση: Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

Υπάρχει και το Songbird που έχει εικονίδιο ένα πουλάκι με ακουστικά.

Αυτό μάλλον δεν το χρησιμοποιεί κανείς ε; :126:

Reaction score
1

Υπάρχει και το Songbird που έχει εικονίδιο ένα πουλάκι με ακουστικά.

Αυτό μάλλον δεν το χρησιμοποιεί κανείς ε; :126:
Πρώτη φορά ακούω γι' αυτό. Από εμφάνιση ωραίο φαινεται.

Amarok σε linux ή άλλο λειτουργικό έχει χρησιμοποιήσει κανείς;

Reaction score
0
Δεν ξέρω περί αναλυτικότητας ή μουσικής επίδοσης για τον amarok, εμένα με ικανοποιεί αλλά ούτε ειδικός είμαι ούτε σύστημα αναφοράς έχω, αλλά κάνει καταπληκτικές βάσεις δεδομένων για τη μουσική.
Εκτός του ότι υποστηρίζει εξωτερική mySQL και η εσωτερική του είναι ταχύτατη. Εγώ με 50.000-60.000 κομμάτια και όλες οι αναζητήσεις γίνονται ακαριαία.

Reaction score
1.188

Πρώτη φορά ακούω γι' αυτό. Από εμφάνιση ωραίο φαινεται.
Δεν υποστηρίζει όμως Asio ούτε kernel streaming οπότε μάπα το καρπούζι.

Reaction score
2.069
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio Play

Καλό θα ήταν να το δει και από την ανάποδη, δηλαδή: "Επειδή δεν ακούω εγώ διαφορές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποτρέψω με αυτά που λέω τους υπόλοιπους να κάνουν μία δοκιμή".

Κανείς δεν δίνει χιλιοπεντακοσάρες, υπάρχει free demo στο site. :126:

Anyway, και τα δύο free είναι για δοκιμή, ας αποφασίσει ο καθένας σύμφωνα με τα αυτιά του αλλά κυρίως με το σύστημα του. εγώ κάνω μία πρόταση να χρησιμοποιηθεί το καλύτερο, δηλαδή το amarra, ακόμα και αν το σύστημα δεν μπορεί προς το παρών να δείξει τις διαφορές, αλλά θα υπάρχει ένα ορθό υπόβαθρο ώστε οι όποιες βελτιώσεις στο μέλλον να γίνουν όπως πρέπει.

Δεν επανέρχομαι, γιατί συζητάμε λυμένα θέματα.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio Play

Καλό θα ήταν να το δει και από την ανάποδη, δηλαδή: "Επειδή δεν ακούω εγώ διαφορές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποτρέψω με αυτά που λέω τους υπόλοιπους να κάνουν μία δοκιμή".

...
Σωστό κι αυτό, αλλά το μήνυμα είναι άλλο, και αφορά αυτήν την -πώς να τηνε πώ- τη "μούρη" ούτως ειπείν, που συνοδεύει τα Mac, και ουχί αδίκως, καθ' όσον αυτή η δοκιμή κοστίζει ακριβά. Και, στο κάτω της γραφής, ο ντόρος που έγινε με το Amarra οφείλεται κατά βάσιν στο γεγονός της δυνατότητας που δίνει για bit perfect αναπαραγωγή, κάτι αυτονόητο και ευρέως διαδεδομένο στην πλατφόρμα των Windows. Δηλαδή, εσείς οι Μακικοί ανακαλύψατε την Αμερική. Φυσικά, πέραν αυτού που είναι η ουσία, υπάρχει και το θέμα του στυλ. Άλλο πράγμα να έχεις αυτό που έχει το 90% των χρηστών, άλλο πράγμα να ανήκεις στους λίγους και εκλεκτούς του 10% των Mac.

Reaction score
2.069

Κώστα πλέον με 250Ε και ένα μεταχειρισμένο mac mini κάνεις άνετα τη δουλειά σου, δεν χρειάζεται να δώσεις μία περιουσία.

Αnyway, καλημέρες! :)

Reaction score
1.188

Φυσικά, πέραν αυτού που είναι η ουσία, υπάρχει και το θέμα του στυλ. Άλλο πράγμα να έχεις αυτό που έχει το 90% των χρηστών, άλλο πράγμα να ανήκεις στους λίγους και εκλεκτούς του 10% των Mac.
Αυτό είναι και το μεγάλο "μειονέκτημα" του foobar: Παίζει τέλεια ο κερατάς και είναι freeware!!! Μα πώς τολμάει; Ιεροσυλία! Ενώ εάν κόστιζε καμμιά 500άρα θα είχε κάθε δικαίωμα να παίζει καλά! :142:

Reaction score
1.188

Μιας και το έφερε η κουβέντα χθες βγήκε η version 1.1.2 του foobar και όσοι τον χρησιμοποιείτε σας συστήνω να τον αναβαθμίσετε. Χειρίζεται πολύ καλύτερα τις τεράστιες βιβλιοθήκες των πολλών χιλιάδων τραγουδιών και ξεκινάει πολύ πιο γρήγορα το φόρτωμά τους, την αναζήτηση και την ενημέρωσή του.
Δεν το διαβάζω απλώς στο site, το διαπίστωσα κι εγώ ο ίδιος.

Reaction score
685

Αυτό είναι και το μεγάλο "μειονέκτημα" του foobar: Παίζει τέλεια ο κερατάς και είναι freeware!!! Μα πώς τολμάει; Ιεροσυλία! Ενώ εάν κόστιζε καμμιά 500άρα θα είχε κάθε δικαίωμα να παίζει καλά! :142:
δυστυχως το μεγαλο μειονεκτημα του Foobar ειναι οτι ΔΕΝ παιζει τελεια...

Reaction score
685

Σωστό κι αυτό, αλλά το μήνυμα είναι άλλο, και αφορά αυτήν την -πώς να τηνε πώ- τη "μούρη" ούτως ειπείν, που συνοδεύει τα Mac, και ουχί αδίκως, καθ' όσον αυτή η δοκιμή κοστίζει ακριβά. Και, στο κάτω της γραφής, ο ντόρος που έγινε με το Amarra οφείλεται κατά βάσιν στο γεγονός της δυνατότητας που δίνει για bit perfect αναπαραγωγή, κάτι αυτονόητο και ευρέως διαδεδομένο στην πλατφόρμα των Windows. Δηλαδή, εσείς οι Μακικοί ανακαλύψατε την Αμερική. Φυσικά, πέραν αυτού που είναι η ουσία, υπάρχει και το θέμα του στυλ. Άλλο πράγμα να έχεις αυτό που έχει το 90% των χρηστών, άλλο πράγμα να ανήκεις στους λίγους και εκλεκτούς του 10% των Mac.
κανεις λαθος στην αναλογια....

το 80% πια παιζει με Mac και το 20% με PC (στις εκθεσεις στο εξωτερικο μαλιστα το ποσοστο ειναι 100 - 0). Αρα οι εκλεκτοι ειναι αυτοι που παιζουν με PC.... Ολοι οι αλλοι εχουν και Mac και PC (εκτος απο τον Tidal που ειναι Mac ακιας εκ πεποιθησεως)...

Reaction score
140
τις πιπ@ς που έδωσε ο συνδυασμός egreat r1 - audioquest optilink 5 - weiss minerva
στα μακαμαρα και φουμπαρια δεν περιγράφεται :144:
επί του παρόντος κάνω διαλειμα από τα άυλα ,θέλω να πιστεύω ότι όταν επιστρέψω δεν θα ξανασυζητάμε τα ίδια :437:

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio

Anyway, και τα δύο free είναι για δοκιμή, ας αποφασίσει ο καθένας σύμφωνα με τα αυτιά του αλλά κυρίως με το σύστημα του. εγώ κάνω μία πρόταση να χρησιμοποιηθεί το καλύτερο, δηλαδή το amarra, ακόμα και αν το σύστημα δεν μπορεί προς το παρών να δείξει τις διαφορές, αλλά θα υπάρχει ένα ορθό υπόβαθρο ώστε οι όποιες βελτιώσεις στο μέλλον να γίνουν όπως πρέπει.

Δεν επανέρχομαι, γιατί συζητάμε λυμένα θέματα.
Λοιπον ξαναεπανερχομαι αν και ειπα οχι.
1)Εγω μιλησα για την αγορα ενος μακ book pro που το φτηνοτερο κανει 1200 , και οχι για το προγραμμα που το βρισκεις τσαμπα.
2)Πως εξηγεις οτι σε καθε εκδοση του το αμαρρα που κανεις upgrade λεει οτι υπαρχει καλυτερος ηχος,αφου απο την αρχη μαμουσε κι εδερνε? Με τοσα updates πρεπει ναχει φτασει σε διαστημικο επιπεδο.
3)Ειπα πως παιζει καποιο dsp απο πισω ειναι οι γνωστες πονηριες της apple και των συνεργατων της που δεν μπορεις να ανακαλυψεις ευκολα τι τρεχει αποπισω,δεν ειναι τυχαιο που δεν το βγαζουν τον τρομερο αλγορυθμο να τρεχει και σε πισι,αν και ειμουν πολυ κοντα να το τρεξω σε hackintos και να δω τι παιζει αλλα με πουλησε το hardware μου.

και αλλα πολλα που βαριεμαι να τα γραψω οπως design που πουλανε με hardware περασμενης χρονιας,μιλαμε με την apple ξεστοκαρουν ολες οι εταιρειες αυτο κι αν εχει πλακα :135:

Reaction score
3.980
Απάντηση: Re: Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

τις πιπ@ς που έδωσε ο συνδυασμός egreat r1 - audioquest optilink 5 - weiss minerva
στα μακαμαρα και φουμπαρια δεν περιγράφεται :144:
επί του παρόντος κάνω διαλειμα από τα άυλα ,θέλω να πιστεύω ότι όταν επιστρέψω δεν θα ξανασυζητάμε τα ίδια :437:
400 E το μέτρο????
Τες πα, κ γω με μηντια πλέηερ ακούω + Dac.
Στο γραφείο -άνευ dac- απο το τζακ σε ενισχυτή, με vlc player σε linux.

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

400 E το μέτρο????
Τες πα, κ γω με μηντια πλέηερ ακούω + Dac.
Στο γραφείο -άνευ dac- απο το τζακ σε ενισχυτή, με vlc player σε linux.
ναι είναι λίγο ακριβό , και το δικό μου είναι και 1.5μ:137:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379

κανεις λαθος στην αναλογια....

το 80% πια παιζει με Mac και το 20% με PC (στις εκθεσεις στο εξωτερικο μαλιστα το ποσοστο ειναι 100 - 0). Αρα οι εκλεκτοι ειναι αυτοι που παιζουν με PC.... Ολοι οι αλλοι εχουν και Mac και PC (εκτος απο τον Tidal που ειναι Mac ακιας εκ πεποιθησεως)...
Κοίτα που ξανάγινα κινέζος... Δεν αναφέρομαι στους εκθέτες, αλλά στο κοινό που παίζει από υπολογιστή. Είναι φυσικό οι εκθέτες να παίζουν με Mac, αφού απευθύνονται σε ένα target group ξινών (και εν πολλοίς ασχέτων) καλοβαλμένων που δεν καταδέχονται να πιάσουν στα χέρια τους Windows. Κι εγώ στη θέση τους το ίδιο θα κάνω, κι ας παίζει το Mac όπως λάχει. Σε μια έκθεση, σημασία έχει να χορταίνει πρωτίστως το μάτι...

Reaction score
3

Κοίτα που ξανάγινα κινέζος... Δεν αναφέρομαι στους εκθέτες, αλλά στο κοινό που παίζει από υπολογιστή. Είναι φυσικό οι εκθέτες να παίζουν με Mac, αφού απευθύνονται σε ένα target group ξινών (και εν πολλοίς ασχέτων) καλοβαλμένων που δεν καταδέχονται να πιάσουν στα χέρια τους Windows. Κι εγώ στη θέση τους το ίδιο θα κάνω, κι ας παίζει το Mac όπως λάχει. Σε μια έκθεση, σημασία έχει να χορταίνει πρωτίστως το μάτι...
+1000

Reaction score
1.188

Σωστός!!! :142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.666
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@