- Reaction score
- 78.589
Ναι η βρώμα. Όλες τις εξηντάρες+, είναι και στα γούστα το αγόρι.
Όχι όλες, οι Pioneer δεν έκαναν ποτέ τέτοια νουμεράκια σε τρεις χώρους με πολλά σετ ηχείων.Αυτό είναι κλασσικο λαθος ολων των συστηματων αυτόματης ισοστάθμισης. Όταν κατι δεν τους αρεσει με τις ανακλασεις και τον χρονο επιστροφης τους βγαζουν μυνημα αναστροφης φασης. Το αγνοεις και προχωρας.
Ούτε ν' αγιάσεις δεν μπορείς...Ναι, τα ξέρω αυτά... Καμάκι στις γκομενίτσες της Βουκουρεστίου.![]()
Αυτό είναι κλασσικο λαθος ολων των συστηματων αυτόματης ισοστάθμισης. Όταν κατι δεν τους αρεσει με τις ανακλασεις και τον χρονο επιστροφης τους βγαζουν μυνημα αναστροφης φασης. Το αγνοεις και προχωρας.
εμενα ειχε κανει , βεβαια με μια αλλαγης του μικροφωνου ηρθαν όλα στην θεση τους.Όχι όλες, οι Pioneer δεν έκαναν ποτέ τέτοια νουμεράκια σε τρεις χώρους με πολλά σετ ηχείων.
Το μικροφωνακι η μονη αποψη που μπορει να εχει είναι σταθμη και συχνότητες.εμενα ειχε κανει , βεβαια με μια αλλαγης του μικροφωνου ηρθαν όλα στην θεση τους.
Ευτυχως ο υπεύθυνος της ιντερσις (κ Πετρος Ραδιτσας) ειχε ερθει στον χωρο μου ,και ειχε διαγνωσει το λαθος,
και αυτό μετα από αλλαγη του av ,
ο av δεν εφταιγε ,
το μικροφωνακι ειχε άλλη αποψη για την αποσταση των σαμπ.
κατι που δεν εγινε στο επομενο μικροφωνο,
ολοι εχουν δικαιωμα στο λαθος.
Να φρενάρουμε λίγο τον off topic διάλογο, please?
ποια κοιλαδα ?Δηλαδή διορθώθηκε η "κοιλάδα"?
Έχει μια ακύρωση στους 80 κύκλους το κεντρικό στο χώρο μου.Στους 80 κύκλους. Ή είχα λάθος πληροφόρηση?