- Reaction score
- 2
Σε ποιο δορυφορο, σου ειπε? :happy_8:
astra2 2D 28.2E!!! xaxaxaxaxaxxaΣε ποιο δορυφορο, σου ειπε? :happy_8:
Το διαβασατε, ετσι?έτσι εύκολα γίνονται αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα;;;;
Π
Ma giati den less ti akrivos thes na kanis ? kai pios kseri edo stin ellada gia na kanis kati thes vizma,ara mpori na ine merika pedia edo na se vizmosoune???Βιάζεστε...
Πολύ βιάζεστε... έτσι εύκολα γίνονται αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα;;;;
Πάντως δεν θα το μάθετε από τις εφημερίδες όταν και εάν...
Εμείς γεννήσαμε την προηγούμενη Τετάρτη...ένα μπόμπιρα 4 κιλά....!!!"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"θα γεννήσω σε λίγο...
Να σας ζησει Αντωνη και να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!:bravo:Εμείς γεννήσαμε την προηγούμενη Τετάρτη...ένα μπόμπιρα 4 κιλά....!!!"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"
to telefteo neo doriforiko pou ksero ego ine to angliko channel4 HD UK ston astra2 28.2E .Τσουρέκια είναι το αγαπημένο μου βούτημα σε ζεστή σοκολάτα ρόφημα...!!!
Η τέλεια παπάρα... αν και από ότι φαντάζομαι το νέο και η είδηση που θα ακούσουμε μόνο παπάρα δεν θα είναι!!!!
T3h Very Best.Τσουρέκια είναι το αγαπημένο μου βούτημα σε ζεστή σοκολάτα ρόφημα...!!!
Η τέλεια παπάρα... αν και από ότι φαντάζομαι το νέο και η είδηση που θα ακούσουμε μόνο παπάρα δεν θα είναι!!!!
πάντως όχι HD τσουρέκι...
αλλά μήπως...
![]()
και μήπως εκεί που λέει ASTRA... να βάλουμε κάτι άλλο, κάποιον αλλον δορυφόρο ποιό ...οικείο???? :?: :?: :?: :smoking: για απεριόριστη ελευθερία λήψης, όπως λέει και η αφίσα...
Δεν ξέρω, πάντως ο μπέμπης ηρεμεί μόνο όταν στην τηλεόραση παίζει.... HD :happy_6:Να σας ζησει Αντωνη και να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!:bravo:
Λες η ταυτοχρονη αφιξη να ειναι σημαδιακη?:smoking:
Σημασια εχει τι συμπερασμα βγαζει ο καθενας απο εμας(και μην βιαστεις να απαντησεις γιατι θα χασεις):smoking:Αντρίκο,πιασιάρικος ο τίτλος,υπονοεί ότι κάτι είναι ΕΤΟΙΜΟ,όμως τα γραπτά του Χρήστου μιλάνε για προσπάθεια.