Χρήστος Ακρατόπουλος
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 53
Δεν νομίζω να το κάνει κανένα μόνο του...να υποθεσω οτι οποιο το κανει πρωτο θα κοκορευεται οτι ανακαλυψε την αμερικη????:crazy_3:![]()
Δεν νομίζω να το κάνει κανένα μόνο του...να υποθεσω οτι οποιο το κανει πρωτο θα κοκορευεται οτι ανακαλυψε την αμερικη????:crazy_3:![]()
Αυτό αποκλείεται...αν το βγάλετε στη φόρα πριν την ''επίσημη'' ανακοίνωση οι ιθύνοντες και άμεσα εμπλεκόμενοι θα νευριάσουν και δεν θα το πραγματοποιήσουν;
Ναι, αλλά το κάνει άλλος και δεν αρέσει... "happy_1"Δεν απέχει και πολύ απο τις κινήσεις του υπουργού, νομίζω...
Δεν είναι θέμα κομματικοποίησης Πάνο. Είναι καθαρά θέμα σεξουαλικής στέρησης. :happy_9:Μη κομματικοποιείτε τα πάντα.
E βαλτε μας και εμας στην κουβεντα....:happy_8:Δεν είναι θέμα κομματικοποίησης Πάνο. Είναι καθαρά θέμα σεξουαλικής στέρησης. :happy_9:
...
Δεν γίνεται τεχνικά ή δεν πιστεύεις ότι θα γίνει;Βεβαια, δεν περίμενα οτι θα ερχόταν εποχή που οι καθε είδους ειδικοί (στο vbulletin και αλλού) θα ακούγανε για high definition video conference απο το στόμα του Υπουργού και οχι μόνο δε θα έβαζαν τα γέλια, αλλά θα πανηγύριζαν και θα έγλειφαν...