Ποτε αναβουμε τα αλαρμ ?????

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Δλδ θα αναψω Flash καπου 1000 μετρα πριν την θεση και μετα θα βαλω αλαρμ...Η θα αναψω φλας 5 μετρα πριν την θεση και μετα θα βαλω αλαρμ ? Σοβαρολογουμε ?
Ακριβως αυτο πρεπει να κανεις .

Εγω σοβαρολογω . Εσυ ;

Ασε τους εγωισμους και σκεψου λογικα σε παρακαλω .

Reaction score
1
Απάντηση: Ποτε αναβουμε τα αλαρμ ?????

ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ , ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ 10 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
5 μετρα πριν σταματήσω ( δλδ μόλις δω χώρο ) ανάβω αλάρμ , για να καταλάβει ο προηγούμενος , άμα ανάψω ΑΦΟΥ σταματήσω , είναι πολύ αργά ...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Ποτε αναβουμε τα αλαρμ ?????

Εισαι στην εθνικη και πας με 150αρες ακατεβατες αριστερη λωριδα.Αφου εισαι στην εξοδο μιας χαλαρης στροφης ξαφνικα βλεπεις μπροστα σου, στα 500 και λιγοτερο μετρα περιπου, οτι εγεινε καραμπολα.Στις 2 λωριδες κυκλοφοριας στα δεξια σου καθως και απο πισω απο εσενα ερχονται πολλα αυτοκινητα.Τι κανεις?Θα βγαλεις φλας δεξιο?Να πας που?Ασε που οταν σε δει ο ξεξιος σου θα τρομοκρατιθει νομιζοντας οτι θα πεσεις επανω του και τοτε η δευτερη καραμπολα ειναι πλεον συγουρη.Ξαναδιαβασε τον Κ.Ο.Κ γιατι κατι μικρο εχεις ξεχασει που ομως κανει την τεραστια διαφορα που θα σωσει πολλες ζωουλες.

ΦΙΛΙΚΑ ΕΤΣΙ?
Διαβασε σε παρακαλω το πρωτο μηνυμα (εχει εναν *) και μην προτρεχεις με 150 χλμ στο φορουμ ....

Γραφω ....."*μικρη εξαιρεση αποτελει η προειδοποιηση προς τους ακολουθουντες η αιφνιδια διακοπη της κυκλοφοριας εμπρος μας σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας .
...."

Reaction score
1.213
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ALARM ? ΠΕΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΕΤΟΣ (ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ) ....... ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ...:204:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Ποτε αναβουμε τα αλαρμ ?????

ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ , ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ 10 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
5 μετρα πριν σταματήσω ( δλδ μόλις δω χώρο ) ανάβω αλάρμ , για να καταλάβει ο προηγούμενος , άμα ανάψω ΑΦΟΥ σταματήσω , είναι πολύ αργά ...

Πιστεψε με πως οταν χαμηλωνεις την ταχυτητα σου πολυ και κατευθυνεσαι προς μια αδεια θεση , κανεις δεν κολλαει πισω σου . Επισης οταν εχεις φτασει 3 μετρα πριν ακινητοποιηθεις αναψε τ αλαρμ και δεν θα εχεις κανενα προβλημα .

Αυτο κανω 20+ χρονια και δεν ειχα ποτε προβλημα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Οκ Ρενο .
Τωρα πες μας τι σου συνεβη!

HV

Reaction score
0
Που μενεις ειπαμε ?? Αν ΔΕΝ βαλεις αλαρμ πχ μεσα σε ενα στενο για να παρκαρεις ολοι νομιζουν πως θα στριψεις στο τελος του στενου δεξια η αριστερα. Το ιδιο ισχυει και για τις κεντρικες αρτηριες ειδικα αν βρεις θεση κοντα σε στροφη. Εγω οταν βλεπω αλαρμ ξερω πως ο μπροστα μου θα σταματησει. Το τι θα κανει λιγο με αφορα, εμενα με αφορα οτι θα σταματησει και αρα πρεπει να του αφησω χωρο...Εσυ γιατι μπερδευεσαι ετσι ?

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποτε αναβουμε τα αλαρμ ?????

ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ

Λοιπον για να το καταλαβεις , εισαι στη δεξια λωριδα ενος μονοδρομου και θελεις να παρκαρεις αριστερα .
Πως θα ειδοποιησεις με τα αλαρμ αναμμενα αυτον που θα σε περασει απο αριστερα ?????

Αν ειναι αυτοκινητο η ζημια ειναι μια -δυο πορτουλες . Αν ειναι μηχανακι η ζημια ειναι ο ...αλλος κοσμος :141:

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;
Καταρχας χαλαρωσε λιγο.

Δευτερον βλεπω και με μικρα γραμματα και δεν ειναι αναγκη να βαζεις τα τεραστια που βλεπω παραπανω.

Τριτον οταν εισαι σε μονοδρομο στην μεσαια λωριδα,με 3 η' και 4 λωριδες
και θελεις να παρκαρεις αριστερα πρεπει πρωτα να αλαξεις λωριδα και να πας στην αριστερη αφου πρωτα αναψεις αριστερο φλας και αφου εισαι πλεον στην αριστερη τοτε αναβεις τα αλαρμ που σημαινουνε οτι το αμαξι θα σταματισει εντελος για καποιον λογο π.χ σταθμευση

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ALARM ? ΠΕΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΕΤΟΣ (ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ) ....... ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ...:204:
Οταν ολοι παιρνουν τα διπλωματα λαδωνοντας και δεν ενδιαφερονται εστω και μετα να μαθουν να οδηγουν σωστα και με ασφαλεια για τους αλλους και για τους εαυτους τους δεν φταιει η αγνοια του κωδικα αλλα η ελλειψη νοημοσυνης .

Οταν υπαρχουν ανθρωποι που οχι μονο αναρωτιουνται αν ειναι σωστο αλλα επιμενουν να θεωρουν οτι ειναι σωστο να κινουνται ετσι ωστε να μην μπορουν να ειδοποιησουν τους πισω τους σε ποια πλευρα του δρομου θα κατευθυνθουν τι να πω ?

Η ελλειψη νοημοσυνης ειναι επιεικης χαρακτηρισμος .

Ελπιζω καποιοι να καταλαβουν και να φερονται σωστα οταν ξαναβγουν στο δρομο .

HV

Reaction score
0
Να σου πω την αληθεια κανεις δεν θα δωσει σημασια σε οσα λεγονται εδω μεσα....Ολοι μας εχουμε μαθει να οδηγουμε με εναν συγκεκριμενο τροπο και αυτο δεν αλλαζει πλεον. Οχι σε οσους εχουν κλεισει και οσοι κλεινουμε 10ετια στο τιμονι...

Περα απο αυτο οταν σταματησουν και τα μηχανακια να κανουν προσπεραση στα αμαξια απο.....ΑΝΑΜΕΣΑ στα αμαξια και με μεγαλες ταχυτητες αγνοοντας τοσο τα φλας οσο και τα ιδια τα αμαξια τοτε ισως να μιλησουμε και για λιγοτερο σημαντικα θεματα οπως το φλας και το αλαρμ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
καλε ε με αυτα που διαβαζω θα κοψω τα χαπια και θα το ρειξω στο διαβασμα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
ποτε δεν ειναι αργα
ειδικα οταν πεφτει τετοιος ξερολιγοεσμοεγωισμος
του εκαστοτε συγγραφεα
που αποδυκνει οτι το διπλωμα το πηρε με email και sms mms hesemes

Reaction score
1.213
Οταν ολοι παιρνουν τα διπλωματα λαδωνοντας και δεν ενδιαφερονται εστω και μετα να μαθουν να οδηγουν σωστα και με ασφαλεια για τους αλλους και για τους εαυτους τους δεν φταιει η αγνοια του κωδικα αλλα η ελλειψη νοημοσυνης .

Οταν υπαρχουν ανθρωποι που οχι μονο αναρωτιουνται αν ειναι σωστο αλλα επιμενουν να θεωρουν οτι ειναι σωστο να κινουνται ετσι ωστε να μην μπορουν να ειδοποιησουν τους πισω τους σε ποια πλευρα του δρομου θα κατευθυνθουν τι να πω ?

Η ελλειψη νοημοσυνης ειναι επιεικης χαρακτηρισμος .

Ελπιζω καποιοι να καταλαβουν και να φερονται σωστα οταν ξαναβγουν στο δρομο .

Ρενο το σωστο ειναι αυτο που γραφει ο κωδικας...απο κει και περα η οδηγικη συμπεριφορα διαμορφωνεται και απο την εμπειρια σου στο δρομο..δυστυχως ..πραγμα που μερικες φορες σε σωζει ακομα και αν δεν ειναι σωστο.

Reaction score
1

Εγώ θα συνεχίσω να ανάβω alarm ... Θέλω να παρκάρω , όχι να στρίψω ...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Κι εγώ αλάρμ ανάβω (25 χρόνια). Συμφωνώ με την εξήγηση του HV:
Aν ΔΕΝ βαλεις αλαρμ πχ μεσα σε ενα στενο για να παρκαρεις ολοι νομιζουν πως θα στριψεις στο τελος του στενου δεξια η αριστερα. Το ιδιο ισχυει και για τις κεντρικες αρτηριες ειδικα αν βρεις θεση κοντα σε στροφη. Εγω οταν βλεπω αλαρμ ξερω πως ο μπροστα μου θα σταματησει. Το τι θα κανει λιγο με αφορα, εμενα με αφορα οτι θα σταματησει και αρα πρεπει να του αφησω χωρο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
οταν θες να παρκαρεις αλλαζεις πορεια
ετσι δεν ειναι
τοτε δεν αναβεις το φλασ
α κοιτα και πως οδηγουν στο εξωτερικο
συν εδω ειναι η χωρα που φερνουμε τους νομους στα μετρα μας επειδη ετσι βολευει και ετσι γινεται
πχ οριο στην αττικη οδο 120
και αμα πας με 120 αρχιζουν απο πισω οι γρηγοροι να σου δειξουν πως γινεται καποιος παραβατης με τα αλογα του αυτοκινητου του και την εγκεφαλικη ανεπαρκεια
γειαααααααααααααααααααααα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
εγω 11 χρονια πριν παρκαρω επινα χαπια
τωρα πριν παρκαρω διαβαζω τι γραφει ο καθενας

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Ποτε αναβουμε τα αλαρμ ?????

Από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τον ΚΟΚ (2007).

(ελπίζω το post μου να μη θεωρηθει flame!!!)
Μαρια στον δικο μου Η/Υ δεν μπορω να το κατεβασω αυτο.Κολαει και κανει 20''να ξαναπαρει μπροστα .Ποιος μπορει να μπει και να μας πει τι γραφει για τα αλαρμ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962