- Reaction score
- 39
Προβλέψιμος :136:Οι πλειονοτητα των γυναικων οδηγων ΔΕΝ ξερουν να οδηγουν...Αυτο μαλλον ασχετο ειναι με τα αλαρμ.
Προβλέψιμος :136:Οι πλειονοτητα των γυναικων οδηγων ΔΕΝ ξερουν να οδηγουν...Αυτο μαλλον ασχετο ειναι με τα αλαρμ.
στη συγκεκριμενη οδηγο φταιει το οτι αναψε τα αλαρμ και οχι το φλας?Πεστα επιτελους μπας και καταλαβει καποιος απο τους .....αλαρμιστες ποτε πρεπει να τα χρησιμοποιει ...
στη συγκεκριμενη οδηγο φταιει το οτι αναψε τα αλαρμ και οχι το φλας?
γιαα σκεψου να ειχε να κανει 3 δουλειες, πρωτα φλας και μετα αλαρμ και μετα πορτα γκαραζ
Γιατι δεν κατεβικες να της κανεις την μουρη κρεας?Εχουμε ζωα εδω στην ΕΛΛΑΔΑ.................Σήμερα το πρωί κόντεψα να εμβολίσω μια κότα που
σε διπλό (τεράστιο) δρόμο
άναψε αλάρμ
έκοψε ταχύτητα
έκανε δεξιά
έκανε μια κίνηση να βρεί κάτι στο τσαντάκι της
(έχουν περάσει καμμιά 30 δεύτερα και αποφασίζω να συνεχίσω προσπερνώντας)
αμέσως κόβει με το ένα χέρι, αριστερά , ενώ με το δεξί , πάταγε το κουμπάκι της γκαραζόπορτας, που βρισκόταν στην απέναντι μεριά του δρόμου!!!!!!!!!!!!
φέρνει τ'αμάξι κάθετα για να μπει , και'γω βρίσκομαι τρία χιλιοστα απ΄την πόρτα της!!!!
έλα....στον τόπο σου!!!!!!!
-Χωρίς να βγάλω άχνα έκανα όπισθεν να φύγω αλλά αυτή ανοίγει το παράθυρο και μου λέει
"Καλά Χριστιανέ μου δε βλέπεις τα αλάρμ"?
Ακομα και οι ιδιες το παραδεχονται......Και οσες δεν το παραδεχονται υπαρχουν αρκετες επιστημονικες εξηγησεις για τους λογους που δεν μπορουν να ειναι καλες οδηγοι :116:Προβλέψιμος :136:
Το πού υπάγεται εξαρτάται κυρίως από τα νεύρα του οδηγού που τον έχουν κλείσει διπλοπαρκάροντας και θέλει να φύγει...[FONT="]Όταν δεν υπάρχει θέση παρκαρίσματος και διπλοπαρκάρεις αφήνοντας τα αλάρμ αναμένα και φεύγεις;
Ειδικά όταν τα ρεύματα είναι 2. Ένα πάει κι ένα έρχεται.
Και κλείνεις το ένα αφήνοντας μόνο το άλλο.
Που υπάγεται το παραπάνω;
Στην...Ελληνοφρενεια μας!!!Όταν δεν υπάρχει θέση παρκαρίσματος και διπλοπαρκάρεις αφήνοντας τα αλάρμ αναμένα και φεύγεις;
Ειδικά όταν τα ρεύματα είναι 2. Ένα πάει κι ένα έρχεται.
Και κλείνεις το ένα αφήνοντας μόνο το άλλο.
Που υπάγεται το παραπάνω;
ΧΑΘΙΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ?ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ BMW????????????????- (Ο μάγκας αργά αργά παίρνει την αθλητική εφημερίδα υπό μάλης και μπαίνει στην χαμηλωμένη BMW...)
Τωρα μαλιστα,σε βγαζω απο τον τηρεσια:138::138:.Γιατι?Δες την foto και θα καταλαβειςΚοίτα...και εγώ είχα κάποτε μια BMW στο εξωτερικό. Την είχα όμως συνειδητοποιημένος ότι άνθρωποι που δεν με ξέρουν έχουν κάθε δικαίωμα να με πουν 'χλέμπουρα'. Γιατί, καλώς ή κακώς, σε πολλά μέρη του κόσμου είναι αυτοκίνητα νεόπλουτων και αυτών που τους θαυμάζουν.
Προσωπικά, αγοράζω αυτοκίνητα επειδή με συγκινούν εμένα. Μου κάνουν κλικ. Αν απλά σου αρέσει η πίσω κίνηση και η αίσθηση του τιμονιού, και δεν ενδιαφέρεσαι τι θα πει η 'Κούλα', τότε καλώς την έχεις, κατ'εμέ.
Για αυτό εγώ πήρα το Smart και έχω λύσει το πρόβλημα "αυτοκίνητο στην Αθήνα"