Ποτε αναβουμε τα αλαρμ ?????

GTX

Reaction score
39
Οι πλειονοτητα των γυναικων οδηγων ΔΕΝ ξερουν να οδηγουν...Αυτο μαλλον ασχετο ειναι με τα αλαρμ.
Προβλέψιμος :136:

Reaction score
1
Πεστα επιτελους μπας και καταλαβει καποιος απο τους .....αλαρμιστες ποτε πρεπει να τα χρησιμοποιει ...
στη συγκεκριμενη οδηγο φταιει το οτι αναψε τα αλαρμ και οχι το φλας?
γιαα σκεψου να ειχε να κανει 3 δουλειες, πρωτα φλας και μετα αλαρμ και μετα πορτα γκαραζ

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
στη συγκεκριμενη οδηγο φταιει το οτι αναψε τα αλαρμ και οχι το φλας?
γιαα σκεψου να ειχε να κανει 3 δουλειες, πρωτα φλας και μετα αλαρμ και μετα πορτα γκαραζ

Σωστα ......εδω 1 δεν μπορουν να κανουν σωστα (οταν οδηγουν) :116:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Ποτε αναβουμε τα αλαρμ ?????

Σήμερα το πρωί κόντεψα να εμβολίσω μια κότα που

σε διπλό (τεράστιο) δρόμο

άναψε αλάρμ

έκοψε ταχύτητα

έκανε δεξιά

έκανε μια κίνηση να βρεί κάτι στο τσαντάκι της

(έχουν περάσει καμμιά 30 δεύτερα και αποφασίζω να συνεχίσω προσπερνώντας)

αμέσως κόβει με το ένα χέρι, αριστερά , ενώ με το δεξί , πάταγε το κουμπάκι της γκαραζόπορτας, που βρισκόταν στην απέναντι μεριά του δρόμου!!!!!!!!!!!!

φέρνει τ'αμάξι κάθετα για να μπει , και'γω βρίσκομαι τρία χιλιοστα απ΄την πόρτα της!!!!

έλα....στον τόπο σου!!!!!!!

-Χωρίς να βγάλω άχνα έκανα όπισθεν να φύγω αλλά αυτή ανοίγει το παράθυρο και μου λέει

"Καλά Χριστιανέ μου δε βλέπεις τα αλάρμ"?
Γιατι δεν κατεβικες να της κανεις την μουρη κρεας?Εχουμε ζωα εδω στην ΕΛΛΑΔΑ.................

Reaction score
19
Εδώ κολλάει (κατά μια έννοια) το....

- Και πάω να παρκάρω που λες και όπως κάνω μπροστά, έρχεται μια $%#$ και σφηνώνεται στη θέση που είχα σταμπάρει. "Το παν είναι να είσαι γρήγορος!" μου λέει με υφάκι...
- !! Και τι έκανες;;!
- Κάνω λίγο πίσω, παίρνω λίγο φόρα και την κάνω φυσαρμόνικα!!! "Το παν είναι να έχεις χρήματα!!!"

HV

Reaction score
0
Προβλέψιμος :136:
Ακομα και οι ιδιες το παραδεχονται......Και οσες δεν το παραδεχονται υπαρχουν αρκετες επιστημονικες εξηγησεις για τους λογους που δεν μπορουν να ειναι καλες οδηγοι :116:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.949
Απάντηση: Ποτε αναβουμε τα αλαρμ ?????

Όταν δεν υπάρχει θέση παρκαρίσματος και διπλοπαρκάρεις αφήνοντας τα αλάρμ αναμένα και φεύγεις;
Ειδικά όταν τα ρεύματα είναι 2. Ένα πάει κι ένα έρχεται.
Και κλείνεις το ένα αφήνοντας μόνο το άλλο.
Που υπάγεται το παραπάνω;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Ποτε αναβουμε τα αλαρμ ?????

Όταν δεν υπάρχει θέση παρκαρίσματος και διπλοπαρκάρεις αφήνοντας τα αλάρμ αναμένα και φεύγεις;
Το πού υπάγεται εξαρτάται κυρίως από τα νεύρα του οδηγού που τον έχουν κλείσει διπλοπαρκάροντας και θέλει να φύγει...[FONT=&quot]
[/FONT] [FONT=&quot]

[/FONT]

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Στην...Ελληνοφρενεια μας!!!

Reaction score
5
Αυτό συνοδεύεται συνήθως από την γνωστή ελληνική σκηνή:
- Μπιπ, μπιιιιιιπ!!
- Τι κορνάρεις κυρία μου, μισό λεπτό λέμε. (Με το δάκτυλο να δείχνει το 'μισό')
- Τι μισό λεπτό, έχεις κλείσει το δρόμο!
- Ε, μισό λεπτό, μέχρι το περίπτερο πάω, κι έρχομαι.
- Κι εμείς να σε περιμένουμε;
- Ε, φάτε κάτι κι έρχομαι... (Τι; Πώς;)
- Μπιιιιιπ! Άντε προχώρα ρεεεεεεε!!
- (Ο μάγκας αργά αργά παίρνει την αθλητική εφημερίδα υπό μάλης και μπαίνει στην χαμηλωμένη BMW...)

Reaction score
264

- (Ο μάγκας αργά αργά παίρνει την αθλητική εφημερίδα υπό μάλης και μπαίνει στην χαμηλωμένη BMW...)
ΧΑΘΙΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ?ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ BMW????????????????

Reaction score
5
Κοίτα...και εγώ είχα κάποτε μια BMW στο εξωτερικό. Την είχα όμως συνειδητοποιημένος ότι άνθρωποι που δεν με ξέρουν έχουν κάθε δικαίωμα να με πουν 'χλέμπουρα'. Γιατί, καλώς ή κακώς, σε πολλά μέρη του κόσμου είναι αυτοκίνητα νεόπλουτων και αυτών που τους θαυμάζουν.
Προσωπικά, αγοράζω αυτοκίνητα επειδή με συγκινούν εμένα. Μου κάνουν κλικ. Αν απλά σου αρέσει η πίσω κίνηση και η αίσθηση του τιμονιού, και δεν ενδιαφέρεσαι τι θα πει η 'Κούλα', τότε καλώς την έχεις, κατ'εμέ.

Reaction score
264

Κοίτα...και εγώ είχα κάποτε μια BMW στο εξωτερικό. Την είχα όμως συνειδητοποιημένος ότι άνθρωποι που δεν με ξέρουν έχουν κάθε δικαίωμα να με πουν 'χλέμπουρα'. Γιατί, καλώς ή κακώς, σε πολλά μέρη του κόσμου είναι αυτοκίνητα νεόπλουτων και αυτών που τους θαυμάζουν.
Προσωπικά, αγοράζω αυτοκίνητα επειδή με συγκινούν εμένα. Μου κάνουν κλικ. Αν απλά σου αρέσει η πίσω κίνηση και η αίσθηση του τιμονιού, και δεν ενδιαφέρεσαι τι θα πει η 'Κούλα', τότε καλώς την έχεις, κατ'εμέ.
Τωρα μαλιστα,σε βγαζω απο τον τηρεσια:138::138:.Γιατι?Δες την foto και θα καταλαβεις

Attachments

Reaction score
8
ΒΜW φίλε μου ? μια χαρούλα είσαι, γιατί να σε πει κάποιος
'χλέμπουρα' ?

Τι να πούμε τότε για τα ΚΑΓΙΕΝ, τα ΧΑΜΕΡ και τα Jeep(250 ευρώ το μήνα) του Κολωνακίου ? που κλείνουν τη μισή Π.Ιωακείμ για πλάκα, με τα αλαρμ βέβαια!!! για να νομίζουν ότι είναι και νόμιμοι.

Το γέλιο το μεγάλο είναι που έχουν και την απαίτηση να θέλουν να
:143::143::143:παρκάρουν:143::143::143:. Δε τους παίρνει λοιπόν για μερικά εκατοστά ή .....μέτρα και έτσι δίνουν μία στο μπροστινό, δύο στο πίσω και παρκάρουν.
Αν όμως ήμουν ένας από τους μπροστινούς ή τους πίσω εεε θα του τό χαλούσα το τζιπάκι :141:, που το'χω κάνει βέβαια:145:.

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Για αυτό εγώ πήρα το Smart και έχω λύσει το πρόβλημα "αυτοκίνητο στην Αθήνα"

Reaction score
264

Για αυτό εγώ πήρα το Smart και έχω λύσει το πρόβλημα "αυτοκίνητο στην Αθήνα"

smart ε?.Δηλ εκει που πιανεις το τιμονι,κανεις μια και τεντωνεις το χερι σου και πιανεις το μπροστινο φαναρι!!!!!:133::133::133:.Αντε να τρακαρεις με αυτο να γινεις ενα με το αμαξι.φτου φτου φτου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.880
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain