Ποτε αναβουμε τα αλαρμ ?????

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Ποτε αναβουμε τα αλαρμ ?????

Φάε την γλώσσα σου!!! Ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα αντίληψης και οδηγικής συμπεριφοράς αν και γυναίκα όπως αναφέρθηκε κάπου, οπότε....

Reaction score
1

Έτσι για να επιστρέψουμε και στο αρχικό θέμα, περι φλας και αλαρμ:
Στο Βέλγιο-Ολλανδία και λίγο Γερμανία που βρισκόμουν για ένα εξάμηνο δεν ανάβουν αλαρμ για να παρκάρουν αλλά σταματάνε στη θέση που τους βολεύει για πάρκινγκ και βγάζουν δεξί(συνήθως μια και ταρζανιές του στυλ επιτόπου αναστροφή δεν....) φλας. Όχι αλάρμ. Μέχρι να το συνειδητοποιήσω την πρώτη βδμάδα είχα κολλήσει πίσω από 2-3 και έλεγα από μέσα μου:

-Μα τι κάνει ο μ...
φαντάζομαι το ίδιο θα έλεγαν και αυτοί στα ολλανδικά......

HV

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ποτε αναβουμε τα αλαρμ ?????

Φάε την γλώσσα σου!!! Ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα αντίληψης και οδηγικής συμπεριφοράς αν και γυναίκα όπως αναφέρθηκε κάπου, οπότε....
Ναι ειμαι σιγουρος πως ΟΛΟΙ οι επιστημονες θα καψουν τα διπλωματα τους με αυτη σου την αναφορα.....
Βεβαια οταν οδηγεις Smart ειναι πολυ ευκολο να εχεις αντιληψη ενος αμαξιου μεγεθους 2χ1.....

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Εσύ ασχολήσου με την BMW σου και όχι με εμένα. Ok?

GTX

Reaction score
39

Ναι ειμαι σιγουρος πως ΟΛΟΙ οι επιστημονες θα καψουν τα διπλωματα τους με αυτη σου την αναφορα.....
Βεβαια οταν οδηγεις Smart ειναι πολυ ευκολο να εχεις αντιληψη ενος αμαξιου μεγεθους 2χ1.....

Ενω με τις δικές σου αναφορές θα τα αφήσουν νομίζεις...

HV

Reaction score
0
Εγω δεν λεω πραγματα που δεν στεκουν. Τωρα οσοι νομιζουν πως οι γυναικες ειναι καλες οδηγοι με αντιληψη του χωρου ενα search στο Youtube για Women Drivers θα τους πεισει για το αντιθετο....

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποτε αναβουμε τα αλαρμ ?????

Ενω με τις δικές σου αναφορές θα τα αφήσουν νομίζεις...
Βρε θα αυτοπυρποληθούν... :138:

HV

Reaction score
0
Μιλας για 1 εξαιρεση...Μια γυναικα που ηταν πορωμενη με τα αμαξια και που μεγαλωσε βλεποντας αγωνες αυτοκινητων...Ωστοσο ΠΟΤΕ δεν πηρε πρωταθλημα και στα 12 χρονια της στο αθλημα εκανε 4 ολοκληρωτικες νικες σε πιστα και 160 νικες σε ειδικες διαδρομες....
Δεν θα την ελεγα πετυχημενη οδηγο αγωνων αλλα για γυναικα οντως κατι ξεχωριστο.

Reaction score
0
Απορία δικιά μου:
Όταν έχουμε παρκάρει, τα μηχανάκια που κινούνται ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ με ταχύτητες συχνά >50χλμ/'ωρα πως τα ειδοποιούμε;

Γιατί από όσα έχω ακούσει , έτσι και το μηχανάκι που τρέχει πάνω στο πεζοδρόμιο φάει τα μούτρα του, τα Ελληνικά Δικαστήρια το δικαιώνουν.

Όπως δικαιώνουν και το μηχανάκι που θα πέσει πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο έχει ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης αν δεν έχεο προλάβει ο οδηγός του αυτοκινήτου να βάλει το τρίγωνο. Διότι ο οδηγός του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, όταν είναι να πάθει βλάβη, πρέπει να το έχει προβλέψει , σύμφωνα μεε τα Ελληνικά δικαστήρια και να στείλει από την προηγούμενη κάποιον να βάλει το τρίγωνο πρώτα και μετά να μείνει λόγω βλάβης!

Έτυχε αυτό ακριβώς στον πατέρα μου. Έμεινε από βλάβη , δεν πρόλαβε να βάλει τρίγωνο και έπεσε πίσω από το ακινητοποιημένο αυτόκίνητο μηχανάκι. Οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν στη διπλανή λωρίδα , με 80 , όσα ήταν το όριο είχε απόσταση φρεναρίσματος 8 μέτρα. Το μηχανάκι είχε 27 μέτρα (ανηφορικός δρόμος) στη δεξιά λωρίδα .
Αλλά ... έφταιγε το αυτοκίνητο.

Ένας από τους λόγους που ζηλεύω τους Βορειο-Ευρωπαιους.
Δεν υπάρχουν τόσα μηχανάκια στους δρόμους τους, όσα υπάρχουν στην Αθήνα, στο Νέο Δελχί , στην Μπανγκόκ , το Ντενπασάρ και τις υπόλοιπες τριτοκοσμικές πόλεις ...

GTX

Reaction score
39
Εγω δεν λεω πραγματα που δεν στεκουν.
ε καλά μην ορκίζεσαι κιόλας, ένα search στα posts σου και μπορεί να πειστεί και ο πιο δύσπιστος :114::114:

HV

Reaction score
0
Οταν ειμαι λαθος το παραδεχομαι παντα...Με ενα Search θα το δεις και αυτο.
Το οτι πολλες φορες οι αποψεις μου δεν συμπιπτουν με των αλλων δεν με κανει λαθος.
Και στην τελικη αν σου εθιξα την κολλητη σου τι να κανουμε, get over it :)

Reaction score
8
Απορία δικιά μου:
Όταν έχουμε παρκάρει, τα μηχανάκια που κινούνται ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ με ταχύτητες συχνά >50χλμ/'ωρα πως τα ειδοποιούμε;

Πόσες φορές έχεις δει μηχανές να κινούνται στο πεζ/μιο με ταχύτητα >50 χλμ.???

Γιατί από όσα έχω ακούσει , έτσι και το μηχανάκι που τρέχει πάνω στο πεζοδρόμιο φάει τα μούτρα του, τα Ελληνικά Δικαστήρια το δικαιώνουν.

Να πέσει πάνω που ? και το δικαιώνουν που??? έναντι της κολώνας ???
Όπως δικαιώνουν και το μηχανάκι που θα πέσει πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο έχει ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης αν δεν έχεο προλάβει ο οδηγός του αυτοκινήτου να βάλει το τρίγωνο. Διότι ο οδηγός του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, όταν είναι να πάθει βλάβη, πρέπει να το έχει προβλέψει , σύμφωνα μεε τα Ελληνικά δικαστήρια και να στείλει από την προηγούμενη κάποιον να βάλει το τρίγωνο πρώτα και μετά να μείνει λόγω βλάβης!

Έτυχε αυτό ακριβώς στον πατέρα μου. Έμεινε από βλάβη , δεν πρόλαβε να βάλει τρίγωνο και έπεσε πίσω από το ακινητοποιημένο αυτόκίνητο μηχανάκι. Οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν στη διπλανή λωρίδα , με 80 , όσα ήταν το όριο είχε απόσταση φρεναρίσματος 8 μέτρα. Το μηχανάκι είχε 27 μέτρα (ανηφορικός δρόμος) στη δεξιά λωρίδα .

Μάλλον τα΄χεις με τους δικυκλιστές φίλε μου

Δεν υπάρχουν τόσα μηχανάκια στους δρόμους τους, όσα υπάρχουν στην Αθήνα, στο Νέο Δελχί , στην Μπανγκόκ , το Ντενπασάρ και τις υπόλοιπες τριτοκοσμικές πόλεις ...
Μάλιστα..... ζεις σε τριτοκοσμική χώρα επειδή υπάρχουν πολλά μηχανάκια, μήπως έχεις JEEP ???

HV

Reaction score
0
Συνονοματε οτι τα μηχανακια την εχουν δει καπως ειναι γνωστο............Νομιζουν πως τα απαγορευεται ΔΕΝ ισχυουν για αυτα, το ιδιο και με το Κοκκινο...Ανεβαινουν στα πεζοδρομια για να γλυτωσουν την κινηση....Χωνονται αναμεσα στα αμαξια και εχουν το θρασσος να κορναρουν για να τους κανεις χωρο λες και ειναι υποχρεωμενος ο αλλος και πολλα πολλα αλλα.

Reaction score
8
Απορία δικιά μου:
Εχεις δει πολλές μηχανές να κινούνται με >50 χιλ. πάνω στο πεζοδρόμιο ????
Τα πεζοδρόμιά μας είναι τόσο στενά που ή θα τρακάρουν σε καμία κολώνα ή σε κάποιο παρκαρισμένο τουτού ΠΑΝΩ στο πεζοδρόμιο.

Μάλλον έχεις πρόβλημα με τα μηχανάκια και τους δικυκλιστές.

Η Αθήνα αλλά και η Ρώμη και το Παρίσι, που ξέχασες να αναφέρεις
είναι κατά τη γνώμη σου τριτοκοσμικές πόλεις λόγω των μοτοσυκλετών, θες να τα αλλάξουμε λίγο και όλοι εμείς που έχουμε μηχανή, να πάρουμε όλοι JEEP ???
Εκεί να δεις γέλιο....και τελικά εσύ έχεις πρόβλημα με τα δίκυκλα και ΄γω με τα J E E P.:138:

Reaction score
1

Nick D. , δλδ υποστηρίζεις ότι πρέπει τα μηχανάκια να πηγαίνουν από το πεζοδρόμιο ;

Υπάρχουν σωστοί δικυκλιστές ( άμα βρεις σφύρα μου , ακόμα να εντοπίσω έναν ) , μισό σωστοί ( ανάλογα την ώρα δλδ ) και τελείως λάθος ( ανόητοι , επαγγελματίες και βλαμμένοι )

Στο παρίσι δεν θυμάμαι μοτοσυκλετιστές που να παραβιάζουν ασύστολα , όπως εδώ

Μέσα στις πόλεις υπάρχουν τα ΜΜΜ , αλλά βέβαια δεν τα ξέρουμε , ξέρουμε μόνο τα ατομικά μας ...

Reaction score
8

Nick D. , δλδ υποστηρίζεις ότι πρέπει τα μηχανάκια να πηγαίνουν από το πεζοδρόμιο ;

Υπάρχουν σωστοί δικυκλιστές ( άμα βρεις σφύρα μου , ακόμα να εντοπίσω έναν ) , μισό σωστοί ( ανάλογα την ώρα δλδ ) και τελείως λάθος ( ανόητοι , επαγγελματίες και βλαμμένοι )

Στο παρίσι δεν θυμάμαι μοτοσυκλετιστές που να παραβιάζουν ασύστολα , όπως εδώ

Μέσα στις πόλεις υπάρχουν τα ΜΜΜ , αλλά βέβαια δεν τα ξέρουμε , ξέρουμε μόνο τα ατομικά μας ...
Δεν υποστήριξα ότι τα μηχανάκια ΠΡΕΠΕΙ να πηγαίνουν από τα πεζοδρόμια.
Σε καμία περίπτωση όμως όταν ανεβαίνουν στα πεζ/μια δεν πάνε με 50 χιλ.

Έχω ανέβει σε πεζοδρόμιο, όταν κάποιοι "σωστοί" τετράτροχοι ενώ θα μπορούσαν δεν κούνησαν λίγο τη ρόδα τους να περάσω, αλλά πήγαινα με 5 χιλ, μη σου πώ με τα πόδια κάτω.
Αλλά το >50 χιλ. σε πεζοδρόμιο δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση.

Ναι, υπάρχουν σωστοί 2κυκλιστές όπως υπάρχουν και άσχετοι και
απαράδεκτοι.
Αλλά μήπως το ίδιο δεν ισχύει και στα αυτοκίνητα ???
Ο σωστός και "καλός" οδηγός δε κρίνεται από το αν οδηγεί
vespa ή νταλίκα. Ο σωστός θα είναι σωστός κι αν οδηγεί ποδήλατο.

Δυστυχώς στην Ελλάδα ακόμη, τους 2κυκλιστές τους λέει "μηχανόβιους" και τους θεωρούν αλήτες, ένα μεγάλο ποσοστό κόσμου.

Στο Παρίσι δε παραβιάζουν το κώδικα, ούτε τα τουτού....

Τι θα ωφελούσε περισσότερο στη κίνηση, στη ρύπανση κ.α.,
να παίρνουν τα ΜΜΜ, οι τουτούδες ή οι μηχανόβιοι ???

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.879
Members
38.626