Πουλακια γενικως....

Reaction score
577
Απάντηση: Πουλακια γενικως....

δυσκολο θεμα για φωτογραφιση απο ολες τις μεριες.
ΤΑ πηγες πολυ καλα ομως

Reaction score
174

Οντως καλα τα πηγε... :607: αλλα... νομιζω οτι στη φωτογραφιση πουλιων περα απο τη σωστη εστιαση, που ειναι δυσκολη απο μονη της, σημαντικο ρολο παιζει και το.... μεγεθος του πουλιου :116: που απεικονιζεται... θα πρεπει να διδεται ιδιαιτέρα προσοχη και στην οσο το δυνατον κοντινοτερη απεικονιση του θεματος... εκτος αν τα mp της μηχανης δικαιολογουν γερο κροπαρισμα...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Τρεις σημερινές από τις αλυκές Κίτρους, βγαλμένες κάτω από σφοδρή χιονόπτωση.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.175
Ομορφες Σπυρο!
Αλλα ειμαι σιγουρος το βλεπεις κι εσυ πως ειναι λιιιγο σκοτεινες..
Λιιγο πιο φωτενες να ταν, να φευγε η μουνταδα-μαυριλα κ θα ταν ακομη καλυτερες

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.028

δυσκολο θεμα για φωτογραφιση απο ολες τις μεριες.
ΤΑ πηγες πολυ καλα ομως
αυτό, από σένα λεο μου, σημαίνει ...πολλά! θενκς! :605:

ήταν ιδιαίτερα μουντή η μέρα, χωρίς αυτό που λέμε "σωστό φως", όπως δηλαδή αποτυπώνεται και στις φωτός του Σπύρου, με χοντρά-σκούρα σύννεφα γεμάτος όλος ο ουρανός, οπότε, για να το "φέρω", είχα στη μηχανή +1,5EV και μετά στο φωτοσόπ έδωσα κι άλλο exposure για να "φωτίσουν", και μετά έφτιαχνα τα μαύρα. Να το αποτέλεσμα:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.028

πολύ ωραίες φίλε! με ποιο φακουδάκι?

Reaction score
1

πολύ ωραίες φίλε! με ποιο φακουδάκι?
ευχαριστώ πολύ. Είναι τραβηγμένες με έναν Νikon 70-300 / 4 - 5,6 από τα παλιά... Ένας τηλεφακός από τους χειρότερους όπως λένε που κυκλοφόρησε ποτέ η Nikon. Η αλήθεια είναι πως στο AF είναι τραγικά αργός και αρκετά θορυβώδης όσο πλησιάζεις τα 300, πάντως έχω πάρει πολύ ωραία θέματα με αυτόν και είναι και πολύ οικονομικός.

Reaction score
11.759
Τον είχα. Για φιλμ, μια χαρά ήταν, και από AF speed καλά. Μετά στην ψηφιακή φάνηκε ότι δεν είχε και τόση οξύτητα μετά τα 200mm. Ευτυχώς τον αντάλλαξα με τον 300mm f/4 που έχω τώρα.

Reaction score
1

ακριβώς όπως τα λες... Με την F70 που τον είχα για χρόνια πέτυχα πολύ καλές φωτογραφίες. Τώρα με την ψηφιακή το AF είναι κακό και προς το 300 απλά δεν τραβάει. Όμως βήμα βήμα πάει το ταξίδι...
Προς το παρόν επιθυμώ έναν καλό macro, μετά τον ευρυγώνιο που πήρα πρόσφατα.

Reaction score
0

Από την περσυνή επίσκεψή μου στο Αττικό Πάρκο, φακός Sigma 70-300 Apo, μηχανή pentax Kx...

Reaction score
7

Πολύ καλές, ειδικά η δεύτερη!
Έχει πάρα πολύ θέμα το Αττικό Πάρκο. Τώρα που ανοίγει ο καιρός και μεγαλώνει κι η μέρα, θα ξαναρχίσω τις επισκέψεις. Το πρόβλημα είναι ότι τα Σ/Κ γίνεται χαμός από κόσμο!

Reaction score
0

Πράγματι Νάσσο χαίρεσαι να τα φωτογραφίζεις, και γω το σκέφτομαι για φέτος, αν πας γύρω στις 9.30 το πρωί, θάχεις και καλο φως και λίγο κόσμο...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut