Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.844
Πανω που εχω στρωσει κεφαλι και στο πλατο(βινυλιογυριστριον) παιζει Dizzy Gillespie -Mandeca εμφανιζεται το ετερον μου ημισυ να δει TV.Δυο εκδοχες: Παει κουζινα σαν δουλικο παλαιας κοπης η βλεπει στο σαλονι σαν κυρια του σπιτιου.Καθοτι τυγχανω τζεντλεμανος της παραχωρω το σαλονι και μενω με την κ.....αψα στο χερι.Κια μπαινει το ερωτημα.Που ακουτε ορε;Ποσοι τυχεροι εχετε χωρο ακροασης;Ποσοι χωρισατε δια τους ως ανω λογους;Ποσοι ειχατε την τυχη να παντρευτειτε κουφη γυναικα;Και αομματη κανει.Δεν βλεπει τηλεοραση.Να κατευασεις τον γενικο δεν λεει.Να παρακαλας για θεομηνια;Ακους Βλασση;Εμενα οι κορες σε ενα χρονο θα φυγουν απο το σπιτι να σπουδασουν.Εσενα σε ποσα χρονια θα φυγει ο μεγαλος;
Τελικα ειναι προβλημα.Και αμα μενεις και σε πολυκατοικια εχετε γεια βρυσουλες και εντασεις και μεσημεριανη ακροαση και μεταμεσονυχτια.
Μηπως τα ακουστικα ειναι λυση;Δεν λεει,μπαααααα!Πως να νοιωσεις την μπασια στα σωθικα με ακουστικα.Υψηλες εντασεις ειναι η χαρα του ΩΡΛ.Τι'πες .........Γιωργο μου;
Για πειτε καμμια ιδεα
Τελικα ειναι προβλημα.Και αμα μενεις και σε πολυκατοικια εχετε γεια βρυσουλες και εντασεις και μεσημεριανη ακροαση και μεταμεσονυχτια.
Μηπως τα ακουστικα ειναι λυση;Δεν λεει,μπαααααα!Πως να νοιωσεις την μπασια στα σωθικα με ακουστικα.Υψηλες εντασεις ειναι η χαρα του ΩΡΛ.Τι'πες .........Γιωργο μου;
Για πειτε καμμια ιδεα