Που ακουτε ρε Γκιαουρηδες?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Πανω που εχω στρωσει κεφαλι και στο πλατο(βινυλιογυριστριον) παιζει Dizzy Gillespie -Mandeca εμφανιζεται το ετερον μου ημισυ να δει TV.Δυο εκδοχες: Παει κουζινα σαν δουλικο παλαιας κοπης η βλεπει στο σαλονι σαν κυρια του σπιτιου.Καθοτι τυγχανω τζεντλεμανος της παραχωρω το σαλονι και μενω με την κ.....αψα στο χερι.Κια μπαινει το ερωτημα.Που ακουτε ορε;Ποσοι τυχεροι εχετε χωρο ακροασης;Ποσοι χωρισατε δια τους ως ανω λογους;Ποσοι ειχατε την τυχη να παντρευτειτε κουφη γυναικα;Και αομματη κανει.Δεν βλεπει τηλεοραση.Να κατευασεις τον γενικο δεν λεει.Να παρακαλας για θεομηνια;Ακους Βλασση;Εμενα οι κορες σε ενα χρονο θα φυγουν απο το σπιτι να σπουδασουν.Εσενα σε ποσα χρονια θα φυγει ο μεγαλος;
Τελικα ειναι προβλημα.Και αμα μενεις και σε πολυκατοικια εχετε γεια βρυσουλες και εντασεις και μεσημεριανη ακροαση και μεταμεσονυχτια.
Μηπως τα ακουστικα ειναι λυση;Δεν λεει,μπαααααα!Πως να νοιωσεις την μπασια στα σωθικα με ακουστικα.Υψηλες εντασεις ειναι η χαρα του ΩΡΛ.Τι'πες .........Γιωργο μου;
Για πειτε καμμια ιδεα

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142
Απάντηση: Που ακουτε ρε Γκιαουρηδες?

Προγαμιαίο συμβόλαιο αγόρι μου, τί να λέμε τώρα... Ακούς εκεί να φύγει απ' το σαλόνι! Χαλάς την πιάτσα, κανόνισε... :114:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Αγαπω δασκαλε.Και ετσι με εμαθε η μανα μου.Να ειμαι ευγενικος προς τις κυριες

Reaction score
5.893

Tο ιδιο προβλημα εχω και εγω Μανο,οπως πιστευω και οι περισσοτεροι εδω μεσα.
Το προβλημα λυθηκε με τα ακουστικα,δεν υπηρχε αλλη λυση φιλε μου!!!
Οταν δεν υπαρχει στο σπιτι χωρος δεν γινετε αλλιως,αυτη την στιγμη ακουω με τα ακουστικα!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Εεεε μα τότε...

Έχεις πμ... :114:

Reaction score
29.740

Μια λύση είναι τα ακουστικά , πήρα και γω προχτές.Και αμα είναι καλά , τρώς κάτι μπάσα που δεν ξέρεις απο που σούρχονται.
Μια άλλη λύση 2η tv στην κρεβατοκάμαρα , οχι 14άρα , 20 και πάνω.Αυτήν τη λύση εχω υιοθετήσει και γω. 20άρα στην κρεβατοκάμαρα και είμαστε μια χαρά.Βέβαια εχω και σύζυγο με κατανόηση.Ιδίως οταν βλέπω salvation , απο τις 22"00 και μετά και σείεται το σύμπαν.

Reaction score
914

Προγαμιαίο συμβόλαιο αγόρι μου, τί να λέμε τώρα... Ακούς εκεί να φύγει απ' το σαλόνι! Χαλάς την πιάτσα, κανόνισε...
Το παλικάρι θέλει να πει "ή φεύγεις απο το σαλόνι ή μένεις νηστικός καμιά εβδομάδα και το τελευταίο που θα σε απασχολεί με το στομάχι σου θα είναι η μπασιά"

Reaction score
914

Απο τον καιρό που έφτιαξα χώρο εκτός σπιτιού ησύχασα.

Είμαι και επαρχία και δεν έχω και γείτονες.

Ο παράδεισος του κουφού.

Reaction score
5.893

Απο τον καιρό που έφτιαξα χώρο εκτός σπιτιού ησύχασα.

Είμαι και επαρχία και δεν έχω και γείτονες.

Ο παράδεισος του κουφού.
O "καλυτερος του χωριου" που λενε Κωστα!!

Reaction score
1.187

Μια άλλη λύση 2η tv στην κρεβατοκάμαρα , οχι 14άρα , 20 και πάνω.Αυτήν τη λύση εχω υιοθετήσει και γω. 20άρα στην κρεβατοκάμαρα και είμαστε μια χαρά.Βέβαια εχω και σύζυγο με κατανόηση.Ιδίως οταν βλέπω salvation , απο τις 22"00 και μετά και σείεται το σύμπαν.
14"άρα CRT 20ετίας στην κρεβατοκάμαρα! Δεν χρειάζεται παραπάνω...

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Που ακουτε ρε Γκιαουρηδες?

14"άρα CRT 20ετίας στην κρεβατοκάμαρα! Δεν χρειάζεται παραπάνω...
Σε βλέπω να την έχεις σκίσει την γάτα...!!!:116: Εκτός και αν μιλάς εκ του ασφαλούς (δλδ δεν είσαι παντρεμένος)... Πάντως ένας στίχος του Βασίλαρου θεωρώ ότι με καλύπτει απόλυτα:
Σας αγαπάω ΜΑ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ...:136:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Περαν πλακας τωρα.Το προβλημα υπαρχει και δυστυχως ερχεται σε ευθεια αντιθεση με τα χιλιαδες ποστ περι υψηλης πιστοτητας που ολοι ψαχνουμε.Τσακωνομαστε σαν τα σκυλια (ρατσας εστω) για το πιο καλωδιο ειναι καλυτερο η ποιος ενισχυτης αποδιδει την μουσικη σκηνη με ρεαλισμο και βαθος και αφου κατακτησουμε το Εβερεστ διαπιστωνουμε οτι δεν μπορουμε να το χαρουμε.Αφορμη για το ποστ μου εδωσε ο Βλασσης που εκανε την μετατροπη στα Ναυτιλια του και επειτα τηλεφωνιομασταν καμια 10αρια φορες να δουμε ποτε θα λειπουν τα παιδια για να τα ξεσκισουμε.
"Ακους τιποτα ;"
"Oxι,εχει το παιδι φροντιστηριο,διαβαζει "
"Το βραδυ μετα τις 10 μπορεις;"
"..............." και παει λεγοντας
Ποσο εφικτος ειναι ενας χωρος ακροασης σημερα;
Ποση αξια εχει ενα συστημα χιλιαδων η δεκαδων χιλιαδων αμα δεν μοιρεις να το απολαυσεις;
Μηπως μοιαζουμε του σκυλου που κυνηγαει την ουρα του;
Η μηπως απλα ειμαστε ακομη παιδια και θελουμε το καλυτερο ποδηλατο με τις 21 ταχυτητες για να κανουμε βολτα στην βεραντα!

Reaction score
4.300

Γι αυτο το ζευγαρι πρεπει να ταιριαζει στα γουστα. Φανταζεσται ενα αλλο προβλημα? Να της αρεσουν τα σκυλαδικα και να θελει να τα ακουει χαιενταδικα? Γι αυτο καλα τα ειπε ο ΚΚ, προγαμιαιο συμβολαιο, περιλαμβανει ντεσιμπελ και ειδος μουσικης.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Που ακουτε ρε Γκιαουρηδες?

Γι αυτο το ζευγαρι πρεπει να ταιριαζει στα γουστα. Φανταζεσται ενα αλλο προβλημα? Να της αρεσουν τα σκυλαδικα και να θελει να τα ακουει χαιενταδικα? Γι αυτο καλα τα ειπε ο ΚΚ, προγαμιαιο συμβολαιο, περιλαμβανει ντεσιμπελ και ειδος μουσικης.
Βάλτε ρε κανέναν Καρά στις ηχειάρες σας να ακούσετε το δράμα της φωνής του!!!!:143::143:

Reaction score
29.740

Μπα τα δικά μου ρίχνουν με τη μια protector αν βάλω καρρά.
Τώρα για rafaella karra κάτι μπορεί να γίνει ..!!!:116:

Reaction score
29.740

Nai ρε τα ενισχυτικά οχι τα ηχεία, αυτά βγάζουν μούντζες.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.533