Που να του καεί το Video του...

Reaction score
0
Απάντηση: Που να του καεί το Video του...

Το πρόβλημα είναι αρκετά δύσκολο διότι απ'ότι κατάλαβα δημιουργείται από ολόκληρη την επιφάνεια της οροφής.
Οσον αφορά τη γυψοσανίδα : αν τρίζει είναι θέμα στέρεας στήριξής της και όχι μόνωσης εσωτερικά. Πιστεύω οτι πάλι ευθύνεται το στατικό σύστημα της οροφής το οποίο είναι εύκαμπτο. Ο αφρός μή διογκούμενης πολυουρεθάνης είναι σωστή λύση όχι επειδή θα μονώσει το χώρο εσωτερικά της γυψοσανίδας αλλά γιατί θα την κολλήσει (η πολυουρεθάνη σαν υλικό χρησιμοποιείται κυρίως ως κόλλα και δευτερευόντως ως μονωτικό) με τη σιδηροδοκό και ουσιαστικά θα την ακινητοποιήσει. Επίσης δεν χρειάζεται να γεμίσει όλη η επιφάνεια εσωτερικά της γυψοσανίδας κάτι το οποίο θα κόστιζε πολύ χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Χρήση ανά 50cm πιστεύω οτι θα συγκολλήσει σωστά τη γυψοσανίδα και επιλογή κατάλληλα των θέσεων επέμβασης ώστε να μήν πλησιάσουμε τα φωτιστικά. Αν τα φωτιστικά είναι 230V υπάρχει κίνδυνος να καεί η πολυουρεθάνη. Αν είναι 24V με μετασχηματιστές (μάλλον απίθανο) προσοχή μην κολλήσουν και τα εξαρτήματα αυτά. Εγώ θα πρότεινα (αν δεν γίνεται να καταργηθούν τα φωτιστικά) να βγούν, να τοποθετηθεί ο αφρός με χρήση και των οπών των φωτιστικών (και άλλων) ώστε να επιθεωρείται το υλικό στην περιοχή κοντά στα φωτιστικά και αφού σταθεροποιηθεί η πολυουρεθάνη και αφαιρεθούν τα υπολείματα σε απόσταση 20 cm από τα φωτιστικά τότε τα επανατοποθετούμε.
Αν το πρόβλημα οφείλεται στην εύκαμπτη (ξύλινα δοκάρια - μεταλλική δοκός) οροφή : το πρόβλημα είναι δύσκολο και δεν νομίζω οτι λύνεται με νέα ψευδοροφή γυψοσανίδας με μόνωση (πετροβάμβακα ή άλλο) ούτε αν καθαιρεθεί η υπάρχουσα ψευδοροφή (από την λεπτομερή περιγραφή πρόκειται για παλαιού τύπου ψευδοροφή μπαγδατί) διότι και η παλαιά και η νέα θα στηριχθούν πάνω στο φορέα της οροφής και θα πάλλεται (όπως και οτιδήποτε έχει αναρτηθεί από την οροφή) μαζί με την οροφή. Λύση είναι σε αυτή την περίπτωση μία ψευδοροφή (γυψοσανίδα με πετροβάμβακα) που θα εδράζεται μόνο στους περιμετρικούς τοίχους (αν τα ανοίγματα των χώρων είναι μικρά) και πιθανό με μία μόνο ακουστική ανάρτηση στο κέντρο κάθε χώρου (με ειδικό στήριγμα σαν αμορτισέρ). Ολα αυτά πάντα σε συνενόηση με μηχανικό ο οποίος θα δει τα ανοίγματα και θα σου προτείνει αν γίνεται και πως. Αν το επιχειρήσεις μην το αφήσεις στην ευθύνη μόνο του συνεργείου γιατί μπορεί να σου έρθει στο κεφάλι.
Αλλαγή σπιτιού : αν βαριέσαι τα παραπάνω και συγχρόνως θέλεις πιο καινούριο σπίτι (το υπάρχον ως παλαιό είμαι σίγουρος οτι θα έχει και άλλα προβλήματα) τότε φύγε για καινούριο.

Reaction score
10
Επειδή είναι μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη βραδιά, θα ήθελα να με συγχωρέσετε για τα επόμενα γραφόμενά μου... Γράφτηκαν προτροπές να αλλάξω σπίτι... Αυτό δεν γίνεται πλέον! Θα μπορούσε να συμβεί αν δεν είχα ζήσει το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου... Και επίσης αν είχα επιλέξει να παραμείνω με τα 805s και να μην στήσω αυτό το υπέροχο σύστημα που βλέπω αυτή τη στιγμή μπροστά μου... Επέλεξα όμως να ακούω όσο το δυνατόν καλύτερα μουσική... Μια μουσική που μπορεί να μου γεμίζει όλες αυτές τις μοναχικές στιγμές που ζω... Όταν οι τοίχοι είναι το μοναδικό αυτί που ακούει όλα τα εσώψυχα, όταν οι νότες είναι αυτές που μπορούν να γεμίσουν την ψυχή σου με συναισθήματα, όταν οι μελωδικές φωνές των τραγουδιών θεραπεύουν τις πληγές, τότε η επιλογή να φτιάξω ακόμα καλύτερα τον χώρο στον οποίο ζω, είναι μονόδρομος... Ναι, θα μπορούσα να πάω σε άλλο σπίτι, μεγαλύτερο, να μπορώ να "ανοίξω" την στερεοφωνική εικόνα, να μπορέσω να τραβήξω τον καναπέ πιο πίσω, να έχω ηχομόνωση, να έχω ρεύμα τριφασικό, να, να, να... Δεν το επέλεξα...
Προσπάθησα και προσπαθώ να ξεχνιέμαι εδώ μέσα, στο avsite, που τόσα και τόσα έχω περάσει, καλά και κακά, να μαθαίνω και να με μαθαίνετε... Το οποίο πλέον το θεωρώ κάτι σαν οικογένεια... Άτομα που ποτέ δεν έχω γνωρίσει, και μπορεί ποτέ να μην γνωρίσω, άτομα που διάβαζα μικρός τα άρθρα τους, και με προκαλούσαν να ασχοληθώ με την μουσική, άτομα που χωρίς καμία σκοπιμότητα προσπαθούν να βοηθήσουν, άτομα που μου στέλνουν μηνύματα για καλή χρονιά όταν όλα τα υπαρκτά πρόσωπα στην ζωή μου είτε το αμέλησαν, είτε το θεώρησαν άσκοπο...Αυτή είναι η μαγεία της μουσικής, αυτό είναι το νόημα του χόμπυ μας, αυτός είναι ο σκοπός του avsite...
Για όλους εσάς που υπάρχετε πίσω από ένα πληκτρολόγιο, και μπορεί να μην γνωριστούμε και ποτέ, ένα μεγάλο ευχαριστώ...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

καλησπερα φιλε μου, με διελυσες... Κριμα που δεν σε ειχαμε κοντα μας σημερα στο Χαλανδρι, μαλλον για ανθρωπους σαν και σενα γινονται αυτες οι εκδηλωσεις κ οχι για εκατονταδες φιλους που ζουν στην Αθηνα και δεν παρευρεθησαν. Να σαι καλα ρε συ

Reaction score
817
Γιατί δεν πας σε έναν ειδικό να ρθεί να δεί τον χώρο, να μετρήσει και να σου πεί υπεύθυνα τι να κάνεις; Ρώτα τον Βασίλη τον Χουρμουζιάδη. Αν αρχίσεις να επεμβαίνεις έτσι στο χώρο σου θα έχεις ανεξέλεγκτα αποτελέσματα. Ο χώρος είναι το 50%.

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Που να του καεί το Video του...

Επειδή είναι μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη βραδιά, θα ήθελα να με συγχωρέσετε για τα επόμενα γραφόμενά μου... Γράφτηκαν προτροπές να αλλάξω σπίτι... Αυτό δεν γίνεται πλέον! Θα μπορούσε να συμβεί αν δεν είχα ζήσει το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου... Και επίσης αν είχα επιλέξει να παραμείνω με τα 805s και να μην στήσω αυτό το υπέροχο σύστημα που βλέπω αυτή τη στιγμή μπροστά μου... Επέλεξα όμως να ακούω όσο το δυνατόν καλύτερα μουσική... Μια μουσική που μπορεί να μου γεμίζει όλες αυτές τις μοναχικές στιγμές που ζω... Όταν οι τοίχοι είναι το μοναδικό αυτί που ακούει όλα τα εσώψυχα, όταν οι νότες είναι αυτές που μπορούν να γεμίσουν την ψυχή σου με συναισθήματα, όταν οι μελωδικές φωνές των τραγουδιών θεραπεύουν τις πληγές, τότε η επιλογή να φτιάξω ακόμα καλύτερα τον χώρο στον οποίο ζω, είναι μονόδρομος... Ναι, θα μπορούσα να πάω σε άλλο σπίτι, μεγαλύτερο, να μπορώ να "ανοίξω" την στερεοφωνική εικόνα, να μπορέσω να τραβήξω τον καναπέ πιο πίσω, να έχω ηχομόνωση, να έχω ρεύμα τριφασικό, να, να, να... Δεν το επέλεξα...
Προσπάθησα και προσπαθώ να ξεχνιέμαι εδώ μέσα, στο avsite, που τόσα και τόσα έχω περάσει, καλά και κακά, να μαθαίνω και να με μαθαίνετε... Το οποίο πλέον το θεωρώ κάτι σαν οικογένεια... Άτομα που ποτέ δεν έχω γνωρίσει, και μπορεί ποτέ να μην γνωρίσω, άτομα που διάβαζα μικρός τα άρθρα τους, και με προκαλούσαν να ασχοληθώ με την μουσική, άτομα που χωρίς καμία σκοπιμότητα προσπαθούν να βοηθήσουν, άτομα που μου στέλνουν μηνύματα για καλή χρονιά όταν όλα τα υπαρκτά πρόσωπα στην ζωή μου είτε το αμέλησαν, είτε το θεώρησαν άσκοπο...Αυτή είναι η μαγεία της μουσικής, αυτό είναι το νόημα του χόμπυ μας, αυτός είναι ο σκοπός του avsite...
Για όλους εσάς που υπάρχετε πίσω από ένα πληκτρολόγιο, και μπορεί να μην γνωριστούμε και ποτέ, ένα μεγάλο ευχαριστώ...
Εσείς οι χεβιμεταλάδες τελικά είστε τα καλύτερα παιδιά!!!:123:
Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι την ώρα που έγραφες το post αυτό θα άκουγες και τη μουσική που σε συνεπαίρνει....
Ναι να φτιάξεις το χώρο σου όπως τον θέλεις εσύ για να σε εμπνέει να γράφεις τέτοιες σκέψεις γεμάτες ειλικρίνεια και ευαισθησία!!!
Κάποια στιγμή πιστεύω θα τον φτιάξω κι εγώ όπως ακριβώς τον θέλω...να είσαι καλά και σε ευχαριστούμε για αυτή σου την συναισθηματική ''έκρηξη''

Reaction score
1

φιλε απο την ομορφη Κερκυρα αφου η μουσικη σημαινει τοσα πολλα για σενα, κανε λιγο καιρο υπομονη και οταν θα εχεις την δυνατοτητα κανε τις απαραιτητες αλλαγες.

με καλη θεληση ολα θα ερθουν οπως τα θελεις.
μεχρι τοτε ψαξε-ρωτα-μαθε και θα βρεις σιγουρα ακρη.

γνωμη μου παντως ειναι αυτο που προτεινε και αλλο μελος να εξομαλυνεις τις γωνιες ωστε να σχηματιζεται κεκλιμενο επιπεδο [ανεστραμμενο].

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.172
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS