Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Εάν αναφερόταν σε σένα όφειλες να το διευκρινίσεις και να το γράψεις και όταν χρησιμοποιείς την λέξη aca (το ξανάκανες) εδώ μέσα παραπέμπει στον συγκεκριμένο χώρο, πιστεύω να το κατάλαβες! Δεν δίνω συνέχεια για να μην διαλύσουμε ένα θέμα που για κάποιους είναι ενδιαφέροντα αυτά που γράφονται....γιαυτό θα σου στείλω τα στοιχεία μου μέσω ΠΜ.με προλαβε αλλος
για να ξερεις παντως αυτο που εγραψα ητανε το μονο που αναφεροταν σε μενα, οτι και εγω ειμαι ενα aca member μονο που το δικο μου κλαμπ δινει προτεραιοτητα στο αλκοολ.
ειμεθα ολοι aca members![]()
H κβαντική πραγματικότητα είναι εφαρμόσιμη σε μικροσκοπικό επίπεδο,εκείνο των σωματιδίων.Το παρόν νήμα πραγματεύεται αντιλήψεις διαμορφωθείσες από υποκειμενικές εμπειρίες σε μακροσκοπικό επίπεδο.Bhutia εγραψες:
Η αντικειμενικότητα υπό την έννοια της υπακοής στην πραγματικότητα έχει καθολική ισχύ.Η πραγματικότητα είναι μία,εκείνο που ποικίλλει είναι η αντίληψη αυτής από άτομο σε άτομο.
http://www.lexigram.gr/lex/enni/αντικειμενικότητα#Hist
Νομιζω ειναι λαθος συμφωνα με τη κβαντικη φυσικη
Δεν υπαρχει μια πραγματικοτητα και πολλες αντιληψεις αυτης αλλα πολλες πραγματικοτητες αναλογες των παρατηρητων
1)Αναφαίρετο προνόμιο εκάστοτε παρατηρητή,προβλεπόμενο μάλιστα και από την...κβαντική θεωρία.1)Δε νομιζω,...
2)...τί λες για τη θεωρια του χαους και το πεταγμα της πεταλουδας στο πεκινο
Πως οριζεται η μακροσκοπικη πραγματικοτητα (χωρις την εννοια της αντιληψης)
Δεν είσαι ο μόνος...Προφανώς έχεις αποκτήσει ανοσία στην ανοησία.Σας έχω χάσει προ πολλού...![]()
Πιθανόν. Αλλά βλέπω τον τίτλο του θέματος "Πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν τις ακουστικές αξιολογήσεις μελών που διαβάζουμε στα φόρουμ ?", και μετά διαβάζω αυτάΔεν είσαι ο μόνος...Προφανώς έχεις αποκτήσει ανοσία στην ανοησία.![]()
Bhutia εγραψες:
Η αντικειμενικότητα υπό την έννοια της υπακοής στην πραγματικότητα έχει καθολική ισχύ.Η πραγματικότητα είναι μία,εκείνο που ποικίλλει είναι η αντίληψη αυτής από άτομο σε άτομο.
http://www.lexigram.gr/lex/enni/αντικειμενικότητα#Hist
Νομιζω ειναι λαθος συμφωνα με τη κβαντικη φυσικη
Δεν υπαρχει μια πραγματικοτητα και πολλες αντιληψεις αυτης αλλα πολλες πραγματικοτητες αναλογες των παρατηρητων
H κβαντική πραγματικότητα είναι εφαρμόσιμη σε μικροσκοπικό επίπεδο,εκείνο των σωματιδίων.Το παρόν νήμα πραγματεύεται αντιλήψεις διαμορφωθείσες από υποκειμενικές εμπειρίες σε μακροσκοπικό επίπεδο.
Ο βαθμός επέμβασης της κβαντικής φυσικής στο τελευταίο αποτελεί ακόμα αντικείμενο φιλοσοφικής αναζήτησης.
Εάν εφαρμοζόταν απολύτως στη φυσική πραγματικότητα αυτό που υποστηρίζεις,τότε ανάγεται αυτομάτως εις άτοπον η έννοια του λάθους σε ό,τι έχω σημειώσει.
και λέω, σωστά μπήκα ή να κλείσω την πόρτα σιγά σιγά, μην ενοχλώ κιόλας;Ο βαθμός επέμβασης της κβαντικής φυσικής στο τελευταίο αποτελεί ακόμα αντικείμενο φιλοσοφικής αναζήτησης
Δε νομιζω, τι λες για τη θεωρια του χαους και το πεταγμα της πεταλουδας στο πεκινο
Πως οριζεται η μακροσκοπικη πραγματικοτητα (χωρις την εννοια της αντιληψης)
rose athens said:και λέω, σωστά μπήκα ή να κλείσω την πόρτα σιγά σιγά, μην ενοχλώ κιόλας;![]()
Η "ανοησία" δεν σημειώθηκε για να χαρακτηρίσει πρόσωπα,αλλά καταστάσεις πραγμάτων.Η δε χρήση των διαδικτυακών μέσων επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων ΄΄εκπαιδεύει΄΄ όλους μας (μηδενός εξαιρουμένου) να ενδώσουμε κατ'εξακολούθησιν σ'εκείνη.Κι ενω δεν απαντας (αλλα υπεκφευγεις αναφερομενος στη μουσικη ενω εσυ ειχες μιλησει πρωτος περι αντιληψης και πραγματικοτητας) στην ερωτηση μου με λες και ανοητο
Σε ευχαριστω
Η υπαίθρια απόδοση μουσικών γεγονότων διέπεται από περισσότερες κι ενίοτε απρόβλεπτες μεταβλητές.Υποκειμενική άποψη είναι να μας λέει ένας που δεν έχει πατήσει το πόδι του στο πανηγύρι ότι τα κλαρίνα δεν ακούγονται καλά και δεν χρειάζεται να έρθει στο πανηγύρι γιατί η πλατεία έχει μήκος 30 μέτρα, πλάτος 25 μέτρα και έχει πλαστικά τραπεζάκια.![]()
Τώρα εάν σας πω ότι με κάτι φιδίσιες καλουδιούμπες ρεύματος "απογειώθηκε το σύστημα".... θα πάρετε υπόψιν τις ακουστικές αξιολογήσεις μου...
![]()
Σας αφήνω τώρα γιατί πάω να τις απολαύσω....![]()